Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

3 bud på sjove, frække og uhyggelige kostumer til voksne

kostumer til voksne

Skal der lidt ekstra gang i den næste fødselsdag, firmafest, polterabend eller anden lejlighed til at stable en fest på benene, bør du satser på at gøre det til en udklædningsfest. Kostumer er nemlig altid med til at skabe højt humør, fest og ballade og masser af sjove øjeblikke – og heldigvis bliver man aldrig for gammel til at klæde sig ud. Kostumer kan nemlig også være til legeglade voksne, der ikke har noget imod at være hele festens midtpunkt.

Men hvilket kostume skal du så hoppe i for at hitte til den næste udklædningsfest? Hos festtema.dk finder du et imponerende udvalg i alt i kostumer. Der er med andre ord altid garanti for, at alle kan finde noget, der passer til fastelavn, halloween eller temafesten. Her guider vi dig til 3 gode bud på kostumer til dig, der vil skrue op for det frække, det sjove eller det uhyggelige. 

1. Det sjove
Er du ude efter at få de store smil frem hos de resterende festgæster, bør du satse på dette kostume. Her er skruet op for nostalgien og ikke mindst klichéerne med en ægte 80’er træningsdragt. Det er umuligt ikke at blive sendt tilbage til det farverige årti, hvor spraglet joggingtøj var et must i ethvert klædeskab hos både mænd og kvinder. Du kan med fordel selv tilsætte et rigtigt 80’er moustache og svedarmbånd i knaldfarver, mens du sætter et af årtiets helt store hits på walkman’en, der uden tvivl vil fuldende udklædningen.

Find kostumet hos festtema til 230 kroner.

2. Det frække
sygeplejerske kostume
For mange kvinder er enhver udklædningsfest en god undskyldning for at trække i et dristigt outfit og vise den lidt mere frække side frem. Sygeplejeske-kostumet må siges at være en ægte klassiker i den kategori, og med kostumet her er der garanti for, at mange blikke vil hvile på dig. Med kostumet følger den lårkorte, blåstribede uniform, det fine forklæde og den matchende hat. Du behøver altså kun selv tilsætte et par hvide strømpebukser eller knæstrømper for at sætte prikken over i’et.

Find kostumet hos festtema til 219 kroner.

 

3. Det uhyggelige
zombie kostumeEr der halloween-fest på programmet, skal der naturligvis skrues helt op for uhyggen i valget af kostume. Og hvis du er ude efter at skræmme livet af dine venner, er zombie-dragten her perfekt. Her er tale om en heldragt lavet i spandex, som altså dækker kroppen fra top til tå, og som dermed gør dig helt ukendelig og ikke mindst gruopvækkende. Det populære Morphsuit er desuden lavet så smart, at du både kan trække vejret og drikke øl igennem det, samtidig med at du spiller levende død.

Find kostumet hos festtema til 299 kroner.

Uanset hvilken stil du går efter, vil du med garanti vinde prisen for bedste udklædning, hvis du vælger et sjovt, frækt eller uhyggeligt kostume hos festtema.dk.

Anmeld

Skriv en kommentar

twenty + 1 =