Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

3 bud på tyrolerkostumer

billige kostumerTyske schlagerhits i højtaleren, stærke øl i de enorme fadølkrus og højt humør blandt de deltagende er hvad de fleste af os forbinder med en rigtig oktoberfest. Festen vil dog aldrig være fuldendt uden den helt rigtige påklædning – nemlig det klassiske tyrolerkostume, som hænger uløseligt sammen med den tyske folkefest, der efterhånden også har grebet om sig i Danmark. Tyrolertemaet er populært som aldrig før til alt fra halloween til firmafesten, karneval og polterabender. De festelige klæder slår aldrig fejl og kan fungere både til festglade kvinder og mænd. Er du på udkig efter det perfekte tyrolerkostume, finder du, hvad du søger hos billigekostumer.dk – din professionelle leverandør af sjove, festlige og ikke mindst prisvenlige kostumer til enhver. Her får du tre gode bud på tyrolerkostumer, som du kan finde netop nu hos billigekostumer.dk.

 1. Heidi kostume
  Er du til fest og ballade, og vil du samtidig gerne finde din lidt dristige og ikke mindst kvindelige side frem, bør du klæde dig ud som tyrolerpigen Heidi. Her får du den klassiske tyrolerkjole med de røde og hvide farver, som også vil kunne ses til en ægte oktoberfest. Her er skruet op for de frække detaljer, og du kan med fordel sætte prikken over i’et med et par hvide knæstrømper og et par lange fletninger i håret. Så vil du uden tvivl blive festens midtpunkt. Kostumet kan findes til 299 kroner hos billigekostumer.dk.

 

 1. Gretel Kostume
  grethel-tyroler-kostumeEr du til det lidt mere tildækkede, er Gretel kostumet her perfekt for dig. Selvom her er tale om et lidt mere traditionelt valg, er der stadig masser af fest og farver over kjolen, der skiller sig ud med sine brune og lyserøde kontraster. Kjolen har desuden en god og praktisk længde, da den går til lige under knæet. Tilsæt en paryk og en stor fadøl, og så er du helt klar til den næste udklædningsfest. Kostumet kan findes til 279 kroner hos billigekostumer.dk.

 

 

 1. Tyrolertøj til herre
  Udklip3
  Mændene skal naturligvis ikke snydes for at kunne tage del i tyrolerfesten. Der findes nemlig også masser af sjove tyrolerkostumer til det mandelige køn. Og her er traditionelle lederhosen, hvid skjorte, knæstrømper og en matchende hat naturligvis nødvendige. Udover at være sjove er tyrolerbukserne praktiske og kan nemt klare en hel aften med fadøl, dans og fest, uanset om det foregår til den rigtige Oktoberfest i Tyskland eller på dansk grund. Kostumet kan findes til 285 kroner hos billigekostumer.dk.

 

Når først det helt rigtige tyrolerkostume er i hus med hjælp fra billigekostumer.dk, er der kun tilbage at lade øllen flyde og råbe ”prost!”

Anmeld

Skriv en kommentar

five × 3 =