Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Der findes et par faste bestanddele, som ikke er til at komme uden om i en veludstyret garderobe. En af dem er uden tvivl en lækker og lun striktrøje, som er og bliver et must i enhver kvindes garderobe.

3 striksweatereSelvom varme sweatre primært hører de koldere måneder til, kan en varm striksweater også være et godt kort at have på hånden en sommeraften, når solen går ned og temperaturen falder er smule. Striktrøjer er klassikere, der aldrig går af mode, og som kan bruges i alle sæsoner. Modebilledet
netop nu er da også fuld af lækre og vamsede sweatre i alle tidens farver. Når det gælder moderigtigt og luksuriøst strik, er der dog ingen, der gør det bedre end danske Ganni. Det danske brand har hurtigt etableret sig som et af de førende på modescenen både herhjemme og i udlandet med sine ikoniske designs. Gannis kollektioner er fuld af leg, klassiske detaljer og flatterende silhuetter, som passer godt til den stilbevidste kvinde, der går op i kvalitet og design.

Vi har fundet 3 bud på lækre og lune sweatre fra Ganni, som vil passe perfekt i de fleste
modebevidste kvinders garderobe, ved brug af liked.dk's soteringsfunktion. Alle Striksweatrene kan lige nu findes hos liked.dk, som samler
Danmarks største udvalg af dametøj, og udover Ganni har samlet et imponerende udvalg af
populære modebrands under et og samme tag. Find mere Ganni strik her.

1. Skøn strik af alpaca-uld

Sort sweaterGanni er en sand mester, når det gælder klassisk design, som kan bruges igen og igen. Det ses tydeligt med den skønne strik Aimi Alpaca, som er utrolig populær. Striktrøjen er enormt blød, da der er anvendt materialer af højeste kvalitet. Den er nemlig fremstillet af alpaca-uld i den fineste marineblå farve, der altid er anvendelig. Der er tale om kabelstrik og modellen har en løs pasform, som vil gøre sig godt til et par tætsiddende jeans eller over en kjole.

 

 

2. Fin striksweater med unik kravedetalje

Tætsiddende sort sweaterEr du til en striksweater, som gerne må være lidt mere tætsiddende, er Gannis model Mercer helt oplagt at investere i. Den smukke striktrøje falder flot på kroppen og skiller sig ud med en anderledes halsudskæring. Trøjen er højhalsen, og selve kraven har et unikt design, som giver kant til et ellers klassisk item. Den er fremstillet af merinould, yak og polymid og kommer både i den mørke farve total eclipse og i en lys beige variant.

 

 

3. Ærmeløs strik med høj hals

Lys striksweaterEr du på udkig efter en strik, der er lidt anderledes, end de andre du har liggende i skabet, har Ganni helt sikkert også noget for dig. Prøv eksempelvis striktrøjen her, som er uden ærmer. Modellen er højhalset, som er en tidløs detalje, der er flatterende til de fleste. Trøjen er lavet af marinould, yak og polymid, som sikrer, at trøjen er rar at have på og holder i lang tid. Farven hedder Ivory cream melange og er en sart beige, der er anvendelig til mange lejligheder.

 

 

Med en af overstående sweatre fra Ganni i garderoben, kan du gå både sommeren og vinteren i
møde og være sikker på at være pænt og varm klædt på til hverdag og fest. Har du mod på at strikke selv kan også tjekke denne flotte strik ud hos “Christina Dueholm – strikket min yndlings sweater.”

striksweatere

Mangler du noget at hænge din nye sweater på? Læs mere i Tøjstativ | De 12 bedste tøjstativer

Anmeld

Skriv en kommentar

seven + three =