Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

3 fordele ved at cykle som motionsform

cube-cykel

cube cyklerOvervejer du at bruge cyklen i dine motionsrutiner, så kan følgende indlæg måske inspirer dig til at hoppe på cyklen noget mere. Med hjælp fra HelloRider.dk, som blandt Danmarks største online cykelforhandler er her 3 fordele ved at cykle.

  1. Cykling styrker dit mentale overskud

Når du cykler kombinerer du motion og det at være udendørs. Motion øger frigivelsen af adrenalin og endorfiner og styrker dit velvære.

Når du cykler alene, kan du behandle bekymringer og udforske nye synspunkter. Nogen mennesker bruger derfor det at cykle som en del af en depressionsbehandling. Hvis du vælger at cykle sammen med andre, udvider du din sociale cirkel og kan få en masse sjove oplevelser.

  1. Cykling er mindre belastende for kroppen

Vi har været inde på de træningsrelateret fordele ved cykling, men kan det ikke bare være nemmere at gå eller løbe fremfor at investere i en cykel?
Løb er en vægtbærende motionsform. Det vil sige at skadesgraden er højere. I modsætning er cykling ikke vægtbærende og man ser langt færre muskelskader ved cykling. Ønsker du optimal køreglæde og komformt til de lange ture eller ude i skoven kan cube cykler klart anbefales. 

  1. Cykling er god til vægttab

Hvis du vil tabe dig, så er det enkle svar at man skal forbrænde flere kalorier end man indtager. Cykling er en perfekt motionsform til at forbrænde kalorier. Det er muligt at forbrænde mellem 400 – 1000 kalorier i timen afhængigt af intensitet og ryttervægten.

Der er selvfølgelig også en lang række andre faktorer, som spiller ind såsom søvn, sammensætning af kalorier.

God cykeltur!

Anmeld

Skriv en kommentar

twenty − twelve =