Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

logoitopKender du det, når burgertrangen slår dig og du bare må have fat i en, her og nu? Denne guide er til dig, som lige er blevet ramt af burgertangen og som desperat leder efter en top-lækker burger, som du kan smovse i dig, hurtigst muligt. I denne artikel, kigger vi på 3 smagfulde burgere fra Sunset Boulevard, som vil få dit mundvand til at løbe. Klik her og læs meget mere.

Hereford Bearnaise
Du står med den vildeste burgertrang, og du har brug for et robust måltid som mætter dig, samtidig med at dine smagsløg bliver behandlet som en drøm. Her er det helt klart Hereford Bearnaisen fra Sunset Boulevard, som du skal vælge. I denne robuste og sprøde burger, får du en 170 g lækker herefordbøf, sprød peberbacon, saftig bearnaise-mayo og til sidst men ikke mindst, bløde- og stegte løg. Du fortryder det ikke.

billede 1 1

American BBQ
Elsker du også hyggelige grillfester om sommeren, med familie og venner? Drøm dig tilbage til de smagfulde øjeblikke, med American BBQ burgeren fra Sunset Boulevard. Her får du alt hvad du behøver, samlet i en kompakt burger som stråler med sommervibes. I American BBQ burgeren får du en ekstremt saftig bøf, frisk tomatrelish hvor du kan smage solens stråler, sprød bacon og selvfølgelig en hjemmelavet BBQ dressing.

billede 3 1

Brioche Bacon Burn
Kan du godt lide mad der er crispy og smagfuldt? Ikke bare crispy, men.. bacon-crispy? Så tøv ikke længere, den er her nu og den venter på dig. Brioche Bacon Burn burgeren fra Sunset Boulevard, har alt hvad dine smagsløg venter på. Pakket ind i en blød og fluffy brioche bolle, får du en super saftig og varm bøf, med hele 2 stykker knasende sprød peberbacon og en hjemmelavet chipotle-mayo. En klar favorit for bacon elskeren.

billede 2 1

Spring køen over idag og bestil mad online.

Skriv en kommentar

10 + 1 =