Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

3 populære spisestole hos ebuy24

spisestole

Køkkenalrummet eller spisestuen er ofte samlingsstedet i et hjem. Det er her vi mødes med venner og familie over gode måltider, snakker dagen igennem og skaber skønne minder. Derfor skal spiseområdet naturligvis også være stemningsfuldt og indbydende til, at vi tilbringer en masse tid samlet der. Udover det helt rigtige bord, hvor der er plads til hele husholdningen, spiller spisebordsstolene også en afgørende rolle. De helt rigtige stole kan nemlig hurtigt ændre hele rummets udtryk og skabe den stil, du drømmer om.

Spisebordsstole kommer i et væld af udformninger og ikke mindst prisklasser. Før du vælger et design, er der dog nogle ting, du bør overveje. Først og fremmest tjener stolene jo et praktisk formål. Derfor skal du sikre, at de lever op til den komfort, du ønsker. Her spiller alt fra sæde til ryglæn og højde ind. Derudover har udseendet naturligvis også betydning. Gå efter spisebordsstol, der marcher din personlige stil – hvad end du er til det minimalistiske, det romantiske eller det vovede. Vigtigst af alt er det dog, at du finder nogle stole, som passer til dit spisebord, så du skaber harmoni og sammenhæng i hjemmet. I dag er det dog også moderne at mikse og matche forskellige stole rundt om bordet for at skabe et personligt og rustikt præg.

Trænger din spisestue til at blive piftet op, eller er du på udkig efter nye spisebordsstole til at matche et nyt smart bord? Hos ebuy24.dk finder du et stort udvalg af spisebordsstole i høj kvalitet til yderst favorable priser. Det kan dog være svært at vælge. For at hjælpe dig på vej, har vi derfor fundet tre gode bud på stole fra ebuy24.dk, der vil pynte i ethvert hjem. Find flere spisestole her.

spisestole hvid1. Moderne spisebordstol i hvid PU kunstlæder

Ivar er navnet på stolen her, som oser af modernitet og nordisk kvalitetsdesign. Stolen skiller sig ud med sin anderledes form og fine linjer, og den har et eksklusivt udtryk på grund af materialevalget. Benene er lavet af birk, mens sædet er fremstillet af hvidt PU kunstlæder, som sikrer at siddekomforten er helt i top. Brug stolen rundt om spisebordet eller som en ekstra siddeplads i stuen eller på gæsteværelset. Stolene købes minimum 4 ad gangen.

2. Skøn spisebordsstol i gråt stof

Er du til rene linjer og minimalistisk design, er modellen Willy et godt valg. Stolen er stilren og tidløs og vil derfor passe ind i de fleste hjem og være brugbar i mange år frem. Stolen har solide ben i chrome, og selve stellet er af gråt stof i polyester, hvilket skaber en fin kontrast mellem det bløde og det hårde. Komforten er desuden god, så hele familien uden problem kan sidde længe i stolene og nyde lækre måltider.

3. Smart platingrå spisebordsstol med ben i eg

Med sit firkantede design er Mira stolen både moderne og lidt rå. Selve sædet er platingråt, mens benene har et lyst egetræs-look. Det gør stolene perfekt til den skandinaviske indretning, hvor nedtonede farver og lyst træ ofte er dominerende. Stolene vil passe smukt rundt om et spisebord i lyst træ.

Anmeld

Skriv en kommentar

five × four =