Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

4 eksempler på funktionelle lagerreoler

lagerreoler

lagerreoler-hhlStår du og skal til at indrette et lager uanset størrelse, får du brug for smarte og funktionelle lagerreoler til effektiv opbevaring af dine varer. Der findes et væld af muligheder på markedet, når det kommer til reoler specifikt lavet til lagre. Det vigtigste er, at du overvejer, hvilke løsninger, der fungerer bedst for din virksomhed og dit lagers funktion og størrelse. Sammen med hhl.dk – Hans Høj Lagerinventar, som har mange års erfaring med salg af lagerreoler til diverse virksomheder, har vi fundet frem til fire eksempler på funktionelle lagerreoler, så du kan få inspiration til dit lager.

heavy-lagerreol

Find denne lagerreol hos hhl.dk.

1. Heavy lagerreol

Hvis du vil have et komplet reolsæt i den bedst mulige kvalitet, skal du gå med en Heavy lagerreol. Denne type reol tåler en enorm stor belastning og har en lang holdbarhed, da alle hylder er produceret i spansk topkvalitet. Du kan både vælge et reolsæt, hvor udformningen er bestemt på forhånd. Du kan dog også vælge selv at sammensætte din Heavy lagerreol, så den passer lige præcis til dine behov. Du kan altså helt selv justere alt fra reolens mål, afstand mellem hylder, antal hylder og meget mere. Der findes en løsning til dig, uanset om du skal fylde en stor lagerhal eller blot et lille lagerrum.

stål-lagerreol

Find denne lagerreol hos hhl.dk.

2. Galvaniseret lagerreol

Når du skal indrette dit lager, kan du også vælge galvaniserede lagerreol til opbevaring. Her er tale om en særlig slags stålreoler fremstillet af enormt solide og stærke materialer. Selve galvaniseringen gør, at reolerne kan bruges både indendørs og udendørs og kan klare sig i fugtige miljøer. Reolerne er ideelle til opbevaring af alt fra værktøj, materialer og færdige varer på ethvert lager. Hos hhl.dk har du både mulighed for at købe en galvaniseret lagerreol, som er komplet, eller selv at sammensætte din drømmereol, så den passer til netop dit lager.

easy-rack-reol

Find denne lagerreol hos hhl.dk.

3. EasyRack reol

Hvis du er på udkig efter et enkelt reolsystem til dit lager, som ikke fylder alt for meget, er EasyRack formentligt mærket for dig. EasyRack laver reoler af høj kvalitet, som effektivt opbevarer alt fra materialer til varer uden at optage for meget plads. Derfor er løsningen perfekt til mindre lagerrum, eller dig der bare gerne vil have en lagerreol, der har et simpelt og let visuelt udtryk i modsætning til de større og ofte mere voldsomme stålreoler. Det hollandske mærke har øje for kvalitet, god holdbarhed og funktionalitet, som er afgørende for et godt reolsæt. Mærket giver dig mulighed for selv at sammensætte din lagerreol med enkeltdele. Du kan dog også købe en færdig reol, hvis du vil have andre til at udtænke funktionelle løsninger for dig.

Reoler-og-vogne-med-plastkasser

Find denne lagerreol hos hhl.dk.

4. Reoler og vogne med plastkasser

Vi kender alle det at have en masse småting liggende, som hurtigt kommer til at flyde eller forsvinder i mængden, hvis det ikke opbevares smart og struktureret. Det gælder naturligvis også på et lager, og her kan reoler, vogne og standere med plastkasser være den perfekte løsning på problemet. Her har du mulighed for at opbevare mindre genstande, så du altid kan holde styr på dem. Plastkasserne kan trækkes ud som små skuffer, når du skal bruge noget derfra og kommer i flere forskellige farver og størrelser alt efter behov. Hvis du vil optimere funktionaliteten mest muligt, kan du placere dine plastkasser på et rullestativ eller en vogn, så du får en lagerreol med hjul under, der let kan flyttes rundt på lageret efter behov.

praktiske-lagerreoler

Der er altså rig mulighed for at udnytte dit lagers kapacitet bedst muligt ved at vælge de lagerreoler, der passer bedst til netop din virksomhed. Det giver funktionel opbevaring, effektivitet og pladsudnyttelse, som forbedrer alle arbejdsprocesser markant.

Besøg hhl.dk
Anmeld

Skriv en kommentar

5 + twenty =