Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

5 centrale områder indenfor metalbearbejdning

metalbearbejdning

metal kimasI dagens moderne samfund er teknologien i rivende udvikling. Det mærkes i stort set alle brancher lige fra industri til IT og landbruget. Nogle, der i den grad har gavn af den teknologisk udvikling, er alle former for erhvervsdrivende, der anvender produkter og løsninger udført i metal til produktion og drift. Inden for metalbearbejdning findes der nemlig i dag et hav af innovative og højteknologiske muligheder, som et væld af brancher kan nyde godt af, hvis de forstår at udnytte potentialet.

Det store potentiale inden for metalbearbejdning kender kimas.dk alt til, da virksomheden er en af de førende i Danmark inden for feltet. Siden 1983 har de produceret og leveret skræddersyede løsninger i metal til et væld af tilfredse kunder. Her er nøglen at tænke ud af boksen og at lytte til den enkelte kundes behov, da standardvarer sjældent er vejen frem. Her guider Kimas.dk dig til de 5 centrale områder, du bør kende inden for metalbearbejdning, hvis du overvejer at få udført metalarbejde til nye løsninger, der kan rykke din virksomhed til tops.

Skær igennem med laserskæring

Drømmer du om metalarbejde, hvor der er fokus på kvalitet og ikke mindst stor præcision, bør du stifte bekendtskab med laserskæring. Metoden er anvendelig til både enkelte emner eller serieproduktion og sikrer dig både stor frihed, når det gælder design, samt en ensartet udførelse. Hos Kimas.dk kan medarbejderne blandt andet skærer huller i stålplader med en mindre diameter end pladens tykkelse, skabe smalle snit, der ikke skal efterbehandles og generelt komme på innovative løsninger, der matcher din virksomheds ønsker. Laserskæring kan anvendes til alle typer af jern, stål og aluminium.

Effektiv kantbukning

Kantbukning er et område, der ikke er til at komme uden om inden for metalbearbejdning. Uanset om der er tale om pladeemner i store, små eller helt unikke serier, kan kantpresning udføres, og det er den oplagte metode til tykke emner såsom stålkonstruktioner. Hos Kimas.dk har de udstyret, der sikrer en ensartet, fleksibel og effektiv kantbukning, lige som du ønsker det.

Styr på svejsningen

Produktionen af mange produkter kræver sammensmeltning af materialer i metal eller termoplast, og her er svejsning vejen frem. Uanset om der er tale om enorme og bærende stålkonstruktioner eller små opgaver som stel til møbler, kan Kimas.dk stå for svejsningen og sikre et resultat med stor præcision og ikke mindst en flot finish.

CNS-drejning og fræsning

Har du behov for ensartet og hurtig metalbearbejdning af en lang række emner, kan manuelle løsninger være alt for tidskrævende og langsommelige. Her er CNS-drejning og fræsning det perfekte alternativ. Det specielle CNS-værktøj til metalbearbejdning gør det nemlig muligt at automatisere produktionen, så du på rekordtid har ensartede emner i højeste kvalitet. Hos Kimas.dk kombineres både drejning og fræsning, så du får det optimale resultat, uanset hvor stor en opgave du ønsker løst.

Prikken over i’et med overfladebehandling

Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Og det gælder i høj grad også inden for metalbearbejdning. Derfor gælder det også om at huske slutprocessen, som naturligvis er slibning og overfladebehandling, der lige kan give den sidste finish. Hos Kimas.dk har de helt styr på, hvad den rette afsluttende behandling er til netop dit produkt lige fra vådlakering til bejdsning, anodisering eller varmegalvanisering. Sammen finder I frem til den rette løsning for dig.

Hos Kimas.dk er alle former for metalbearbejdning samlet under ét tag, og du kan vide dig sikker på, at dine produkter, ønsker og bestillinger er i trygge hænder hos dygtige medarbejdere, der altid sætter kundernes behov først.

Anmeld

Skriv en kommentar

two × one =