Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

5 fede ting du kan lære på et Photoshop kursus

Drømmer du om at kunne optimere dine billeder bedst muligt og blive ekspert i alt, der har med grafisk design at gøre, gælder det om at kunne mestre Photoshop. Adobe’s Photoshop er nemlig det absolut stærkeste redskab på markedet til visuel redigering, uanset om vi taler om traditionelle billeder, grafisk design til en hjemmeside eller endda videoer. Photoshop kan klare det hele og mere til. For at få gavn af alle de skønne funktioner, kræver det dog, at du lærer, hvordan du udnytter programmet bedst muligt. Derfor bør du overveje at hoppe med på et Photoshop Kursus, som lynhurtigt kan sikre, at du mestrer alt det, som Photoshop kan tilbyde.

4d.dk er én af virksomhederne, der tilbyder professionelle Photoshop kurser på flere forskellige niveauer, så både nybegyndere og mere øvede kan være med. Her vil du gennem en veksling mellem praktiske og teoretiske øvelser lærer alt, hvad der er værd at vide om Photoshop, så du inden længe kan blive helt selvkørende. I samarbejde med 4d.dk gør vi dig her lidt klogere på fem værdifulde ting, du kan få ud af at melde dig på et grundlæggende Photoshop kursus hos 4d.

🖌 1. Grundlæggende markering

Før du kan kaster dig ud i at redigere et billede eller en video, skal du kunne finde ud af at markere det område, som skal under kniven. Den kan virke ligetil, men i Photoshop findes der et væld af markeringsværktøjer, som du bør kende, før du går i gang, så dit redigeringsarbejde bliver let som en leg.

🖌 2. Lag og lageffekter i Photoshop

Når du arbejder i Photoshop, uanset hvad du foretager, arbejder du næste altid med flere forskellige lag, som giver et bedre overblik over de løbende ændringer. På et kursus kan du lære, hvordan du bedst kontrollerer de forskellige lag, opretter nye, låser dem eller fritlægger et billede, så du kan bevare det kølige overblik gennem hele processen.

🖌 3. Billedjuster som en mester

Billedjustering er absolut et af de mest brugte funktioner i Photoshop, og derfor skal du naturligvis også lære at mestre det. Det er nemlig her, du har mulighed for at pille ved farver, kontraster og lys i billedet eller videoen, som kan gøre en enorm forskel og optimere det færdige resultat markant. Her lærer du også om skalering og beskæring af billeder.

🖌 4. Retoucher til perfektion

Når du har styr på billedjustering, kan du avancere til decideret billedmanipulation, hvor indhold kan fjernes, tilføres, flyttes, farvelægges, fremhæves og meget mere. Her kan du altså lære alle de magiske tricks til at få ethvert billede til at spille bedst muligt.

🖌 5. Grafisk design med tekst og billeder

Photoshop handler, som navnet antyder, meget om billedredigering, men du kan også sagtens arbejde med tekst i programmet. På kurset lærer du derfor de forskellige tekstfunktioner at kende, så du får mulighed for at arbejde med grafisk design. Når du ved, hvordan du opretter et tekstlag på billeder, kan du blandt andet kaste dig ud i at lave alt fra visitkort til flyers, plakater, kort eller hjemmesider.

Meld dig til et Photoskop kursus hos 4d.dk i dag – så kan du på ingen tid udvide dine tekniske kompetencer og imponerer med dine evner i et af verdens mest anvendte programmer til billedoptimering.

Kun fantasien sætter grænser..

Anmeld

Skriv en kommentar

20 + three =