Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

5 fordele med privat lektiehjælp

lektiehjælp

Er det investeringen værd at købe hjælp til lektier og privatundervisning til sit barn? Det spørgsmål belyser vi i denne artikel. Indholdet i artiklen er godkendt af My-Academy, som er Skandinaviens største udbyder af lektiehjælp og specialist på området. 

Rigtig mange elever i folkeskolen og gymnasiale uddannelser kæmper en hård kamp med lektierne hver dag. Der er rigtig mange forskellige fag, man skal præstere i. Det giver for mange elever både stress og manglende motivation til at præstere. Fordelene ved privat lektiehjælp har vist sig at give rigtig mange fordele. Her er nogen af dem.

  1. Skræddersyet undervisning

Med privat lektiehjælp er det muligt, at skrædersy undervisningen den enkelte elev i stedet for en hel klasse. Alle elever er forskellige med hensyn til, hvordan de indtager læring bedst. En privatunderviser har mulighed for at sætte farten, fokus og målene for hver undervisningstime. Det har vist sig at give et langt større udbytte.

  1. Én til en undervisning

Med privat lektiehjælp vil den studerende få langt mere tid fra en lærer end eleven ville gøre i skolen. Det giver mere fokus på den enkelte elev og mulighed for at motivere på en anden måde. Samtidig kan eleven også selv vælge sin egen lærer.

  1. Øget karakterer

Med mere tid investeret i den enkelte elev og de rigtig indlæringsmetoder, har stor betydning for elevens karakterresultater. Disse resultater er ofte markant bedre og det giver eleven stor glæde og selvtillid.

  1. Fleksibelt

Med privat lektiehjælp har man mulighed for at vælge et tidspunkt, hvor man er mest modtagelig overfor ny viden og indlæring. Det er ikke alle elever som kan modtage viden 6-8 timer i streg eller fra morgenstunden. 1-2 timer intenst fokus er utrolig givende.

  1. Motivation

Lektier er for mange elever en træls og kedelig affære. Derfor fylder det meget i deres liv, at de skal kæmpe med det. Samtidig bliver lektierne typisk skubbet til absolut sidste dag på ugen inden aflevering. Det giver en stress følelse, at man ikke er foran og man har ikke tid til leverer sit absolut bedste stykke arbejde dagen før. Med en fast plan og hjælp fra en privatunderviser kan eleven hurtigere komme igennem mængden af lektier i god tid og med bedre resultat.

Anmeld

Skriv en kommentar

fifteen − seven =