Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

5 idéer til funktionelle og søde pusleborde

pusleborde

online-kidsNår en lille ny er på vej, er der en helt masse udstyr, der skal være på plads samt et velindrettet børneværelse. Det rigtige babyudstyr i ordentlig kvalitet er nemlig vejen til at gøre tilvænningen til forældrerollen så nem og problemfri som overhovedet muligt. Hvis du skal blive klar til at få din baby med hjem, får du brug for en pusleplads, som kan gøre de hyppige bleskift let som en leg. Pusleborde til pusletid kommer i mange forskellige udformninger, farver og ikke mindst priser. For dig gælder det om at finde et praktisk puslebord, som både passer til jeres hjem, baby og budget.

Det kan være uoverskueligt at finde rundt i de mange muligheder, da alle forældre blot ønsker det bedste for deres børn. Onlinekids.dk har stor erfaring med at sælge pusleborde til forældre i hele Norden. Med deres ekspertise guider vi dig her til fem gode bud på funktionelle og flotte pusleborde til ethvert hjem.

Foto: onlinekids.dk

1. BabyTrold, Gitte, puslebord, hvid

Hvis du har behov for at kunne flytte rundt på dit puslebord, som det passer dig, er denne model fra Babytrold et oplagt valg. Puslebordet har nemlig drejelige hjul under sig, som gør det nemt at flytte fra sted til sted. Derudover er det udstyret med en praktisk hylde forneden, som gør det muligt for dig at opbevare skiftetøj, bleer, klude og meget mere lige ved hånden. Puslebordet er lavet i solidt fyrretræ, som sikrer en god holdbarhed og høj kvalitet.

Kan købe til 799 kroner hos Onlinekids her 

Babytrold Puslebord væghængt med pusleunderlag,

Foto: onlinekids.dk

2. BabyTrold, puslebord væghængt med pusleunderlag, hvid

For nogle forældre kniber det med gulvpladsen. Derfor kan det være en smart løsning at købe et puslebord, der kan hænges op på væggen. Modellen her fra BabyTrold kan nemt og enkelt foldes ud ved hjælp af den funktionelle låge, som let og lydløst kan lukkes igen på grund af sikkerhedsdæmperen. Puslebordet er udstyret med en puslepude, som er fastmonteret med velcro. Ovenover puslepuden finder du også en lille hylde, hvor du kan placere det mest nødvendige.

Kan købes lige nu til 1.099 kroner hos Onlinekids her

Pinolino Puslekommode

Foto: onlinekids.dk

3. Pinolino, Erik, puslekommode

Hvis du vil have et puslebord med flere funktioner, bør du måske vælge en puslekommode som denne fra Pinolino. Her får du nemlig både et komplet puslebord samt masser af opbevaringsplads via hylder, skuffer og skabe. Hylderne er justbare, så de kan tilpasses efter behov. Når du ikke længere har brug for et puslebord til dit barn, kan puslepuden desuden fjernes, så du blot kan bruge møblet som kommode et andet sted i hjemmet.

Kan købes til 1.845 kroner hos Onlinekids her 

Pinolino Puslekommode, Prinsesse Karolin

Foto: onlinekids.dk

4. Pinolino, Prinsesse Karolin, puslekommode

Hvis du venter dig en rigtig lille prinsesse, er det her det helt rigtige valg. Den fine puslekommode fra Pinolino passer perfekt til pigeværelset med sine mange fine lyserøde detaljer og den påmalede guldkrone, som gør den værdig til enhver prinsesse. Kommoden har tre rummelige skuffer nederst og to mindre lige under puslepuden, som giver masser af opbevaringsplads. Puslepuden kan desuden fjernes, når prinsessen bliver lidt ældre.

Kan købes til 5.995 kroner hos Onlinekids her.

Foto: onlinekids.dk

5. Pinolino, Natura, puslekommode, bred

Er du til det naturlige look og ønsker du samtidig en solid puslekommode med masser af plads? Så er Natura fra Pinolina det helt rette valg. Møblet er fremstilet af økologisk massivt bøg, som er oliebehandlet, hvilket giver det naturlige og moderne look. Kommoden har tre store skuffer, hvoraf den øverste er delt i to. Derudover medfølger også en hylde til yderlige opbevaring af alt fra tøj til bleer og legetøj. Selve puslepuden kan du placere lige som det passer dig, og der er selvfølgelig mulighed for at fjerne den helt, når der ikke længere er behov for den. Møblet vil forsat kunne pynte i det moderne hjem.

Kan købes til 6.295 kroner hos Onlinekids her

Anmeld

Skriv en kommentar

nineteen + 10 =