Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

5 populære kostumer der hitter hos voksne

kostumer-til-voksne

kostumer hos gag.dkEt kostume er altid en effektiv måde at sætte lidt ekstra spræl på enhver fest, og heldigvis bliver man aldrig for gammel til at klæde sig ud. Kostumer er nemlig ikke kun til børn, men også til barnlige sjæle og voksne, der elsker at være festens midtpunkt. Er du på udkig efter det helt rette kostume til halloween, fastelavn eller en temafest, får du her en hjælpende hånd til, hvad du skal gå efter. Der findes nemlig et væld af muligheder på markedet for kostumer, uanset om du er til det søde, det sjove, det frække, det uhyggelige eller det mærkelige. Gag.dk er eksperter i at sælge kostumer til voksne, der passer til alle lejligheder. Her guider de dig til 5 populære kostumer i deres enorme sortiment, der rummer over 8.000 unikker kostumer. Der er altså garanti for at finde et outfit, der vil få dig til at skille dig ud til næste udklædningsfest.

Holger kostumet kan købes hos gag.dk til 319 kroner.

1. Find Holger

Vi kender alle den folkekære figur Holger, der skal findes i de populære børnebøger. Med de karakteristiske blå bukser, rød- og hvidstribede bluse, hue og stærke hornbriller, bliver du måske ikke svær at finde til den næste halloween-fest.  Til gengæld ankommer du i et af tidens mest populære kostumer. Find Holger slår ganske enkelt aldrig fejl, og vækker altid stor underholdning blandt de andre gæster.

 

 

2. Den frigjorte hippie

Kostumet kan købes hos gag.dk til 189 kroner.

Med kostumet her kan du tage på en tur i tidsmaskinen og rejse tilbage til de glade 60’ere, hvor den frigjort hippietilværelse herskede. Med batik og mønstre, der udstråler flower power, kan du smide fredstegnet og give den gas på dansegulvet med dine mest groovy dansetrin hele aftenen, alt imens du ligner en sand hippie. Her er smæk på farverne og garanti for en sjov kostumefest.

 

 

3. Tyrolerpigen

Står der Oktoberfest på programmet, så skal du uden tvivl have fat i et vaskeægte tyrolerkostumer – også selvom festen ikke foregår på tysk grund. Folkefesten er kendt for det høje humør,

Tyroler kostumet kan købes hos gag.dk til 289 kroner.

store fadøl i rigelige mængder og ikke mindst smukke piger i tyrolerkjoler. Med tyrolerkostumet her kan du både vise din frække og sjove side frem, mens du jonglerer med dit store ølglas. Kjolen kommer i de traditionelle rød/hvide farver med korsetdetalje i taljen, der fremhæver alle de rigtige steder. Du kan med fordel tilføje hvide strømper med sløjfer og måske endda en paryk med lange fletninger.

 

 

4. Den frække betjent
Hvis du virkelig vil fange alle mændenes opmærksomhed, bør du kaste din kærlighed over kostumet her. Iført det, er der

Det frække politi kostume kan købes hos gag.dk til 179 kroner.

nemlig garanti for, at du vil opfylde enhver drengedrøm. I det sexede politikostume kan du lege lovens lange arm, mens du selv viser din slemme side frem. Kostumet indeholder både en kropsnær og lårkort kjole, et bælte til at markere taljen og en rigtig politihat til at sætte prikken over i’et. Du kan selv tilføje strømpeholdere og eventuelt en politistav til at fuldende udklædningen.

 

 

5. En rigtig superhelt

Vil du udleve din barnedrøm om at vokse op og blive en ægte superhelt, der kan redde hele verden, skal du naturligvis klæde dig ud

Iron man kostumet kan købes hos gag.dk til 459 kroner.

som Iron Man. Figuren gjort populær af Robert Downey Jr. er nemlig en af de sejeste, når det gælder superhelte. Du kan gøre ham kunsten efter ved at iklæde dig dette kostume i den karakteristiske og helt rigtige røde farver. Udklædningen indeholder en fuld dragt med polstring, som giver dig det vigtige muskuløse udseende. Sidst men ikke mindst følger der naturligvis også en maske med, så du kan forvandle dig 100 procent til Iron Man.

Forklæd dig til et helt nyt menneske for en enkelt aften med et af de sjove, frække og seje kostumer fra gag.dk.

Anmeld

Skriv en kommentar

twenty + twelve =