Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Discover

5 ting du burde vide om alufælge

alufælge

toplogo_daek

Undre du dig over hvorfor du burde vælge alufælge, fremfor den traditionelle fælge? Så læs videre i denne lille guide her. Hvis du vil vide endnu mere om alufælge, så klik dig ind lige her på dækogfælg.dk og find billige alufælge.

1. Alufælge er en god investering

Når du vælger at købe alufælge, så er en af de helt store fordele, at de ikke ruster til på samme måde, som traditionelle fælge gør. Dette medfører selvfølgelig, at du meget sjældent, skal have udskiftet dine fælge, måske endda aldrig, i hele din bils levetid. Det at de har så svært ved at ruste, gør også, at de er langt lettere at rense, specielt godt når man bor i Danmark, hvor vi ofte har et vådt klima, hvilket kan gøre det lettere for fælge at ruste.


2. Alufælge er godt for klimaet

 Vi lever i en tid, hvor klimaet er udsat og der er mange vejrforandringer. Heldigvis kan du med god samvittighed køre med alufælge, da de er så meget lettere end de traditionelle fælge. Dette gør at din bil ligger langt lettere på vejene, som naturligt medfører en langt bedre og mere grøn brændstoføkonomi.


3. Alufælge ser bare bedre ud

 Når du kører med alufælge, ser din bil altså bare mere skinnende og ren ud. De glimtende fælge, giver din bil et moderne og stilrent look.


4. Alufælge er stærkere og mere robuste end de traditionelle fælge

 Ja, man skulle tro, at det næsten var for godt til at være sandt. De er en god investering i det lange løb, de er gode for klimaet, de ser bedre ud og så er de altså også stærkere og mere robuste end de traditionelle fælge. Aluminium er et super stærkt grundstof, som er stærkt, men også virkelig let.


5. Alufælge påvirker din bils bremse- og accelerationsevne

 Fordi alufælge er så meget lettere end andre fælge, som f.eks. stålfælge, så betyder det, at din bil vil bremse meget hurtigere, men også accelerer langt hurtigere, fordi der er meget mindre vægt på bilen, og her snakker vi flere kg til forskel, fra de traditionelle fælge.

Skriv en kommentar

eleven + seven =