Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

7 idéer til billige forårssko til damer

forårssko-til-damer

spartoo billige skoNår nætterne bliver lysere og dagene lunere, betyder det for de fleste, at skogarderoben skal opdateres. Endelig er det tid til at skifte de varme og tunge vinterstøvler ud med lette og luftige sko, der passer til en rigtig forårsdag.

Selvom en ny sæson betyder nye sko, behøver det langt fra blive en dyr affære. Du kan nemt finde moderne forårssko på budget, hvis du bare ved, hvor du skal kigge. Hos Spartoo.dk ligger moden for dine fødder. Her finder du nemlig over 45.000 forskellige par sko fra over 1.150 trendy mærker, så du altid kan finde smarte, komfortable, eksklusive og praktiske forårssko til enhver lejlighed. Med deres ekspertise her vi her samlet 7 par forårssko, så du kan gå foråret i møde med stil uden at ruinere din pengepung.

New Balance WRL420

New Balance WRL420. Foto: Spartoo

1. Sneakers til hverdag og fest

Et par sneakers er helt uundværlige i enhver kvindes garderobe. Det praktiske og hippe fodtøj har taget modeverden med storm de sidste par år, og trenden er uden tvivl kommet for at blive. Uanset om du skal på job eller til fest, kan du bruge et par smarte sneakers til at pifte dit look op. Hos spartoo.dk finder du et utal af sneakers til billige priser fra populære mærker som New Balance, Puma, Vans og Reebok i et væld af forskellige farver og mønstre.

Vores favorit – New Balance WRL420 i sart pink sat ned til 623 kroner her.

Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona Sølv. Foto: Spartoo

2. Sandaler til hygge i haven

Når vejret bliver mildere, er det tid til at lufte tæerne en smule, og når det skal være afslappet og komfortabelt, er et par flade sandaler det perfekte valg. De er lette at hoppe i, når du bare vil nyde en kop kaffe på terrassen, men også gode at gå i på udflugter. Selvom de er praktiske, kan sandaler bestemt også være moderigtige. Særligt Birkenstock har mange modeller, der er helt med på moden, men hos Spartoo.dk finder du også mange andre gode bud.
Vores favorit – Birkenstock Arizona i sølv sat ned til 311 kroner her.

Geox høj sandal

Geox høj sandal. Foto: Spartoo

3. Luftig sandal til festen

Sandaler er ikke kun til praktiske lejligheder. De kan også være det helt rette fodtøj til festen. Hos Spartoo.dk findes et stort udvalg af åbne sandaler med en lille smule hæl, som giver det ekstra pift, der skal til for at komplimentere festtøjet. Du kan blandt andet vælge mellem flotte modeller fra Geox, Gabor og Tamaris, som alle går op i at skabe elegance uden at gå på kompromis med komforten.

Vores favorit – Geox høj sandal i sort sat ned til 711 kroner her.

Aldo i sort ballerina

Aldo sort ballerina. Foto: Spartoo

4. Feminin elegance med ballerinaer

Ballerinaer er en evig klassiker, som altid gør sig godt til foråret. Modellen er ultra feminin med også utrolig behagelig på grund af det flade look, og så kommer den i et utal af forskellige udformninger og farver. Hos Spartoo.dk kan du vælge ballerinaer med en rund, firkantet eller spids snude, og varianter der er udsmykket med alt fra spænder og bindebånd til farverige mønstre og glitter.

Vores favorit – Aldo i sort med gulddetaljer og sløjfe foran sat ned til 407 kroner her.

Clarks Kendra Sienna

Clarks Kendra Sienna. Foto: Spartoo

5. Klassiske pumps til enhver kvinde

Der findes ikke en mere klassiske stillet end pumps, når det kommer til damesko. De elegante stiletter kan bruges til ethvert look og tilføre stil og spræl. Du kan finde pumps i mange forskellige højder og udformninger. Selvom de skal være flotte, gælder det nemlig også om at finde et par, som du kan holde ud at danse hele natten i.

Vores favorit – Clarks Kendra Sienna i sort ruskind sat ned til 623 kroner her.

6. Trendy komfort med loafers

Tamaris Craliota

Tamaris Craliota. Foto: Spartoo

Hvis du vil være helt med på moden skal du uden tvivl investere i et par loafers i år. Den ikoniske model er i den grad kommet tilbage, og alle de store mærker har lavet deres version af den komfortable model. På mange måder giver loafers den samme komfort, som du kender fra sneakers. Skoen er dog endnu mere let, åben og luftig og passer derfor perfekt til foråret. Bedst af alt kan du hurtigt hoppe i dem, da du slipper for snørebånd.
Vores favorit: Tamaris Craliota i hvid med grå detalje bagpå sat ned til 498 kroner her.

7. Lette støvler til lunere tider

 Moony Mood Globy 

Moony Mood Globy. Foto: Spartoo

Selvom støvler ofte hører vinteren til, kan et par lette støvletter eller ankelstøvler også være ideelle til foråret. Hos spartoo.dk finder du både modeller med og uden hæl, som kan bruges til hverdag og fest. Du kan gå efter de klassiske sorte ankelstøvler, som kan bruges til alt, eller springe ud i en lidt mere frisk farve, som passer godt til forårets trends.

Vores favorit – Moony Mood Globy i sort sat ned til 215 kroner her.

Køb sko online hos Spartoo.dk
Anmeld

Skriv en kommentar

5 × two =