Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

8 populære hustyper ved nybyg

nybyg

Denne artikel er bragt i samarbejde med ide-huse, som siden 1975 har opført hundredevis af byggerier, og specialist på området.

At bygge sit eget hjem er en spændende proces. Det er dog vigtigt, du har overblik fra starten. En af de ting man skal tage stilling til, er hvilken hustype man drømmer om.

Hos ide-huse er det særligt disse hustyper som er populære når man skal bygge nyt hus.

  1. Classic

Dette typehus er karakteriseret ved at have et valmtag. Det giver skygge for sommersolen og beskytter mod regnvand.

  1. Liva/vida

Kendt for sine stramme og rene linjer. Det giver huset et moderne look. Der er næsten ingen vedligeholdelse, da huset ikke har noget træværk.

  1. Gårdhavehus

Et hus med en utrolig god form. Det giver mulighed for etablering af hyggelige gårdmiljøer og terrasser. Der gode muligheder for lave overdækning.

  1. Funkis

Et hus med enkelt udtryk og skarpe linjer. Det er med til at give det karakteristiske minimalistiske udtryk.

  1. 2-plan

Til dig der ønsker god plads, kan et 2-plan hus være løsningen. Disse er både moderne og funktionelle.

  1. Stream line

Et hus med et strømlinet look. Typen har højtsiddende vinduer og smalle terrassedøre ud til at alle opholdsrum. Du får også fordelen ved at have lidt vedligeholdelse idé, der ikke er noget træværk på huset.

  1. Miva

Et fladtaget hus. Huset har et elegant udtryk og samtidig med minimal vedligeholdelse.

  1. Arkitektegnet

Til dig der ønsker at tegne dit eget hus. Der er mange fordele ved at vælge et typehus, men også en særlig charme ved at have sit helt eget.

 

Du kan se billeder af de forskellige huse og læse mere om nybyg hos ide-huse og finde mere information om nybyggeri midtjylland.

Anmeld

1 kommentar

  • Jeg bliver simpelthen nødt til, at tilkendegive en noget så skøn oplevelse jeg havde med Visuel A/S! Det var simpelthen så nemt at få mine idéer fuldt til døren. Byggeriet tog lidt over et år, og vi samarbejdede så godt. Huset er knap 100kvm og har en fantastisk terasse.

Skriv en kommentar

eight + six =