Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

webhosting og webhotel

Webhotel: Sammenlign billigste og bedste priser

Nyt webhotel? Se den samlede oversigt over dine muligheder for webhoteller og en sammenligning af priser for de forskellige webhoteller, så du kan træffe et kvalificeret valg af vært for din hjemmeside tilpasset netop dine behov.

Webhotel sammenligning 🥇

 

 

FAQ: Spørgsmål og svar

‎🏆 Hvad er et webhotel?
For mange er et webhotel formentligt sort snart, men grundlæggende er det slet ikke så kompliceret. Det drejer sig blot om det fysiske sted, hvor dit indhold er placeret.

Ved at vælge webhosting får du din hjemmeside placeret på et andet firmas server, og derved slipper du for at bekymre dig om vedligeholdelse og kan trygt stole på, at din professionelle webhost står for sikker opbevaring af al din data og tager sig af eventuelle problemer med serveren.

Du kan derved dedikere dig fuldt ud til at lave din drømme hjemmeside og lade andre tage sig af alt det tekniske besvær. Besvær der ellers kan følge med, hvis man vælger selv at står for at hoste din hjemmeside på egne servere.

Webhotel: forskel på pris og kvalitet

Der er mange ting, du skal have med i overvejelserne, når du skal vælge dit webhotel. For mange vil prisen være afgørende, man skal dog være opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten og kapacitet af de forskellige firmaer.

Man risikerer derfor ikke at få en tilstrækkelig webhotel løsning, hvis man vælger en for billig løsning. Der findes dog masser af billige løsninger, der kan leve op til kravene til et godt webhotel. I oversigten kan du se prisen for et webhotel de forskellige steder, så du nemt kan sammenligne dem med hinanden.

Prisen er opgjort pr. måned, men man skal være opmærksom på, at webhoteller kan hæve prisen efter det første år. De fleste steder vil du også skulle betale et startgebyr, og også på dette punkt kan priserne svinge meget.

Hvad er webhosting? Denne video forklare også, hvad det er.

‎⭐ Hvad er et b‎illigt webhotel vs. pro webhotel?

Men hvad er så fordelene ved at vælge professional og lidt dyrere webhotel, der nemt kan koste over 100 kroner i måneden. Frem for de billigere løsninger, der kan koste under 10 kroner pr. måned?

Forskellen ses især, når det gælder, hvor meget lagringsplads man får med, hvor mange domæner man kan hoste på samme webhotel, trafikbegrænsninger, loadinghastigheder og muligheden for at få ordentlig support og back-up, hvis noget går galt.

Man skal altså gøre op, hvad ens behov er, før man beslutter sig. En mindre webshop, kan nemt klare sig med et billigere webhotel som eksempelvis one.com, hvor du får 15 GB serverplads for få kroner pr. måned. Hvis du har behov for endnu mindre kan du også vælge en populær billige løsning for et webhotel som Simply. Her kan du for kun få kroner om måneden får 5 GB serverplads.

Hvis du derimod har en større hjemmeside eller har brug for et wenhotel til flere forskellige hjemmesider, så kan det være en god ide at bruge lidt flere penge på, at få et tilstrækkeligt webhotel til dit indhold. Derfor er det oplagt at benytte vores sammenligning til at danne et overblik over, hvor du får mest for pengene.

📉 Skal jeg have domæneregistrering og webhotel samme sted?

Når du skal købe et domænenavn og på forhånd ved, at du har tænkt dig at oprette en hjemmeside dertil, er det uden tvivl lettest at købe domænet sammen med webhotel. En mulighed som samtlige webhoteller tilbyder.

Først og fremmest gør det processen lettere og hurtigere, at det kun er et sted, du skal registreres og betale. Desuden er priserne for domæneregistrering ofte billigere via webhotellerne end via andre virksomheder på området.

Nogle steder som eksempelvis Webdomain får du gratis domæneregistrering med i pakken til få kroner om måneder – til gengæld må du nøjes med 3 GB serverplads.

E-mail på eget domæne og webhotel

Ønsker du en e-mail på dit helt eget unikke domæne, er det heller ikke noget problem. Samtlige webhoteller tilbyder nemlig også mail på eget domæne som en del af deres pakke. Fordelen ved det er, at du får en permanent mailadresse, der er fri for reklamer, spam og virus, og som følger dig uanset om du skifter internetudbyder.

Det er desuden den mest optimale måde at promovere dit firmanavn eller brand på. På webhoteller som one.com kan du desuden få så mange e-mail-adresser, som du vil på dit eget domæne. Så kan alle dine medarbejdere eksempelvis kan få deres egen unikke og permanente mailkonto.

Uanset om du står over for at skulle oprette din første hjemmeside, eller om du har mere erfaring på området, kan du med fordel spare tid og opnå den mest optimale wenhotel ved at benytte vores side.

Siden bygger på research af de forskellige webhoteller udbyderes priser, funktioner og kapacitet. Det er afgørende for din hjemmesides succes, at du vælger det helt rette hjem til den. Tag en kig her på siden og bliv klædt bedre på til valg af webhotel og webhosting, der passer til netop dine behov, budget og ønsker.

Skal du promovere dit brand, oprette en blog eller starte en webshop skal du oprette et domæne, som du efterfølgende kan lave en hjemmeside på.  Hvis du ikke har stor teknisk snilde er det i den forbindelse oplagt at vælge et webhotel til at stå for hosting af din hjemmeside. Men webhotelmarkedet kan være en uoverskuelig størrelse, da der er mange firmaer at vælge imellem.

Denne video forklare også hvad et domæne og webhotel er:

Sammenlign også: 
Måltidskasser, datingsider, bredbånd, mobilabonnementer, streamingtjenester

4 kommentarer

  • Kanske det var på tide at opdatere denne side lidt eftersom det er temmelig længe siden at UnoEuro strøg flaget og blev underlagt Simply

  • Kan kun sige, at det er kun første år det er billigt ved simply
    Ellers koster dette selskab 75 pr måned for en standard, og det er bestemt ikke i den billige ende, og supporten er dårlig til de penge.

  • AT7Hosting.com er også værd at tage med i sammenligningen 🙂 – eks wp hotel til 34,95 – men første år 50% rabat.

    Har one.com egentligt stadig problemer med ÆØÅ domæner?

Skriv en kommentar

17 + 3 =