Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

aarstiderne måltidskasser

Aarstiderne: Grønt og økologisk mad

Gå ombord i det store stortiment Aarstiderne tilbyder. I en travl hverdag kan det være svært at gøre aftensmåltidet til en prioritet. Ofte ender vi med nemme løsninger eller tyer til de retter, som vi plejer at lave. Drømmer du om at få mere varieret kost på bordet? Og vil du gerne spise flere friske og naturlige råvarer? Så kan en måltidskasse fra Aarstiderne være løsningen. Siden 1999 har Aarstiderne nemlig arbejdet for at forene dyrkningen af jorden med glæden ved måltider. Den jordforbindelse er filosofien bag det populære koncept, som har gjort middagsborde i hele Danmark både grønnere, sundere og mere inspirerende.

Se Aarstidernes måltidskasser

aarstidens maaltidskasser

En måltidskasse for enhver smag

Det smarte ved Aarstiderne er, at du får alt i én kasse. Alt, hvad du skal bruge til at fremtrylle lækker mad, vil altså være at finde deri. Det gælder både grøntsager, kød og smagsgivere. Opskrifterne er desuden nemme at gå til. Alle kan altså hoppe på vognen, uanset om de er erfarne i køkkenet eller ej. Opskrifterne er skræddersyet af professionelle kokke, og de skifter naturligvis hver uge. Den store fordel ved at vælge Aarstiderne er desuden, at der findes en måltidskasse for enhver. Udvalget er nemlig utroligt varieret. Først og fremmest vælger du selv, om du vil have mad til tre, fire eller fem dage i ugen. Du kan også få kasserne, uanset hvor mange munde du skal mætte. Selvom du bor alene, kan du altså sagtens være med. Mængden er råvarer er nemlig tilpasset husstandens størrelse. Dermed undgår du helt madspil.

Selve måltidskasserne kommer i 25 forskellige udformninger. Uanset hvad du foretrækker at spise, finder du altså en variant, der matcher dine ønsker. Der er blandt andet kassen Kvik Børnefamilie. Her finder du velkendte retter, som hele familien kan lide, men som tager minimal tid at tilberede. Du finder også måltidskasser til dig, der spiser vegetarisk, vegansk eller glutenfrit. Vil du afprøve retter fra mere eksotiske himmelstrøg? Så er Verdenskassen lige noget for dig. Du har også mulighed for at vælge flere kasser uden fisk, hvis du ikke er til havets fristelser.

 

Spar tid på planlægning

Som abonnent hos Aarstiderne får du de lækreste råvarer leveret lige til døren. Du slipper altså for selv at skulle tænke på, hvad der skal på menuen de kommende dage. Med en måltidskasse fra Aarstiderne kan du lade andre om at komme på alle de gode ideer for dig. Du skal blot følge den simple opskrift. Du slipper derudover også for indkøbsturen. Og netop den kan være en stor tidssluger i hverdagen. Generelt får du mere tid til alt det, der betyder noget. Det kan være med til at gøre måltiderne til en fest selv på en ellers grå mandag. Du bestiller nemt dine måltidskasser via hjemmesiden eller app’en. Der er desuden ingen binding. Du kan altså afmelde dit abonnement igen, når du har behov for en pause.

En stærk jordforbindelse

Aarstiderne dyrker selvfølgelig også sine egne råvarer. Det giver kun mening med deres mission om at dyrke jorden for at levere sunde og rene råvarer til danskerne. Faktisk råder virksomheden over hele to gårde. Den ene er Krogerup Avlsgaard, der ligger i Humlebæk i Nordsjælland. Det økologiske landbrug her leverer alt fra korn til æbler og grøntsager. Det er også her Aarstidernes dygtige medarbejdere laver og udvikler opskrifter i landkøkkenet. På gården Barritskov ved Vejle Fjord i Østjylland pakkes alle måltidskasserne, før de sendes ud til kunderne. Det var i grøntsagshaven på netop Barritsskov, at hele eventyret i sin tid startede. Det var nemlig den, der førhen leverede alle de grønne råvarer til kasserne.

100 % økologi på bordet

Aarstidernes 20 års erfaring med måltidskasser kan i den grad mærkes. Her er du altid sikker på at få en kasse fuld af friske og spændende råvarer. Og alt maden passer naturligvis til den aktuelle sæson. Virksomheden adskiller sig også fra mange af andre ved at være 100 procent økologisk. Derfor kan du vide dig sikker på, at der ikke brugt kemiske sprøjtemidler på dine råvarer. De kommer derimod kun fra robuste planter, der kan tåle at gro i den danske natur. Fordi råvarerne er dyrket uden kemi, vil din mad også blive renere. Den er altså fri for de pesticidrester, som ofte findes i de varer, du hiver ned fra hylderne. Derudover undgår du unødvendige kunstige sødemidler, smagsforstærkere og E-numre. Du får kort og godt den rene vare. Og det er både godt for dig og miljøet. Når du modtager en måltidskasse fra Aarstiderne, vil du se det danske ø-mærke på den. Det fortæller dig, at der er tale om et statskontrolleret økologisk produkt. Derfor kontrollerer Fødevareministeriet mindst én gang årligt, at indholdet i kasserne lever op til de gældende regler på området både i Danmark og EU.

Omtanke for miljøet

Hos Aarstiderne har de ikke kun en holdning til, hvad vi kommer på tallerkenen. Virksomheden tager nemlig også omtanken for miljøet meget seriøst. Derfor arbejder Aartiderne løbende med at mindske brugen af emballage. Derudover arbejder de konstant med at indføre nye former for emballage til deres råvarer, som belaster miljøet mindst muligt. Træ- og flamingokasserne, som maden leveres i, genbruges altid. Derfor opfordrer Aarstiderne også til, at du sætter den tomme kasse ud ved næste levering.

Se Aarstidernes måltidskasser