Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Jobmarkedet kan være uforudsigeligt og ustabilt til tider. Derfor vil de fleste danskere på et tidspunkt finde sit selv i en situation, hvor de har gavn af at være tilmeldt en a-kasse, fagforening eller begge dele, som kan være med til at skabe tryghed.

ASE er en af de mest anerkendte og ikke mindst billigste udbydere af både a-kasse og fagforening, hvor alle kan være med. Her er alle lønmodtagere og selvstændige nemlig velkomne.

Meld dig ind for 514 kr./mdr

Ny og mere overskuelig hjemmeside

Ase er en 100 procent uafhængig arbejdsløshedskasse, der er ejet af alle medlemmerne. Derfor er medlemmernes interesser også altid i højsædet. ASE’s filosofi er, at det skal være hurtigt, nemt og smertefrit at finde frem til svar og vejledning, uanset hvilken jobmæssig situation du står i. Derfor har hjemmesiden Ase.dk netop fået en grundig overhaling, så alt tænkelig information er lettilgængelig for samtlige medlemmer – og naturligvis også for dig, der overvejer at tilmelde dig. Her er skruet endnu mere op for brugervenligheden, så du let kan gennemskue, hvor du finder, hvad du søger. Det enkle og effektive design guider dig nemt igennem de forskellige informationer, så du har det fulde overblik over, hvad du skal gøre i din givne situation.

asae hjemmeside

Det enkle og effektive design guider dig nemt igennem de forskellige informationer, så du har det fulde overblik over, hvad du skal gøre i din givne situation.

Alt om dagpenge

Står du som nyuddannet og skal til at finde job, eller mister du dit nuværende job, kan du være nødsaget til at modtage dagpenge i en periode. Reglerne på området kan virke uoverskuelige, men hos ASE er processen gjort ganske simpel. Når du går ind under dagpenge-fanen, finder du nemt vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du vil søge dagpenge eller har brug for supplerende dagpenge. Du finder også en masse information om dagpengesatserne, udbetalingstider og de forskellige krav til dig som modtager.

Få svar om barslen

Er du gravid, står du formodentligt overfor en snarlig barsel, og her har du naturligvis som lønmodtager også nogle rettigheder. Hos ASE finder du al nødvendig information omkring, om du kan få barselsdagpenge eller løn under din barselsoverlov. Ydermere finder du vigtig viden om varsler og krav, som du skal overholde for at få udbetalt de penge, du har ret til. Der er nemlig blandt andet regler for, hvor længe før terminen du skal give din arbejdsgiver besked om, at du vil på barsel. Der kan også være forskelle på varigheden af barslen afhængig af, om du er mor eller far.

For iværksættere og selvstændige

Drømmer du om at kaste dig ud i at starte din egen virksomhed, er der med garanti en masse spørgsmål, der presser sig på. Der er nemlig rigtig mange regler at holde styr på, når man vil være selvstændig erhvervsdrivende. Hos ASE.dk finder du gode og skarpe råd til, hvordan du bedst kommer fra start. Her er vejledning til alt fra forretningsplaner og forsikringer, så du med ro i maven kan gøre din drøm til virkelighed.

Vejen til drømmejobbet

Jobsøgning kan være en hård og opslidende proces, og man kan hurtigt miste modet, når ens ansøgninger gang på gang ikke giver pote. Med Ase.dk kan du få en genvej til drømmejobbet. Her finder du nemlig masser af tips og tricks til, hvordan du skriver den gode ansøgning, hvordan du opbygger dit CV, og hvor du finder jobmuligheder, som matcher dine kompetencer.

Uanset hvad du søger, finder du brugbare svar på Ase.dk’s spritnye hjemmeside, som effektivt kan gøre netop din jobsituation mere overskuelig.

Meld dig ind for 514 kr./mdr

Skriv en kommentar

fifteen − 3 =