Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

ASOS rabatkoder & tilbud 2019

Mangler du nyt tøj til den kommende årstid? Eller trænger din garderobe bare til lidt fornyelse? Så finder du alt, hvad hjertet begærer hos ASOS. Her er nemlig tale om en af de største online forhandlere inden for alt, der har med mode at gøre. Nu kan du endda gå amok til gode priser. Med en ASOS rabatkode kan du nemlig spare rigtige mange penge på dit næste tøjkøb.


20%
studierabat
RABATKODE

Udfyld med navn og snup din ekstra rabat.

More Less

Outlet
70%
rabat
RABATKODE

Se de bedste tilbud hos Asos

More Less
Ingen udløbsdato

Fri
fragt
og
retur
TILBUD

Verdensmestre i mode til ethvert budget

Hvis du elsker at shoppe tøj, sko og tasker online, kender du helt sikkert allerede ASOS. Webshoppen er nemlig en af de største af sin slags i hele verden. ASOS er britisk og blev grundlagt helt tilbage i 2000. Konceptet var at bringe smart tøj og accesories ud til både mænd og kvinder i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Og det lykkedes på bedste vis. Siden da er populariteten og salget nemlig bare vokset og vokset. I dag sælger virksomheden varer for ufattelige summer hvert år. Det skyldes også, at ASOS har bredt sig ud over så mange forskellige markeder i hele verden.

Eventyret startede i Europa. I dag har ASOS dog også specifikke hjemmesider for både Australien, USA, Kina, Rusland og mange flere. I alt sender ASOS varer til 140 lande. ASOS har altså for alvor taget modebranchen online med storm. Danmark har da også en lille aktie i den verdensomspændende platform. Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller-koncernen, ejer nemlig lige under 30 % af aktierne i ASOS.

ASOS tøj shopping

Lækkerier til garderoben i alle størrelser

Overordnet kan alle shoppe hos ASOS. Webshoppen favner nemlig bredt, når det gælder målgrupper. Først og fremmest er der både en afdeling for kvinder og for mænd. Begge byder på et væld af lækre produkter, der altid afspejler tidens trends. ASOS er dog også meget alsidig i forhold til forskellige kropstyper. Flot tøj skal være for alle, og uanset hvordan du ser ud, skal du kunne finde den helt rette pasform. Derfor tilbyder ASOS tøj i mere end 30 forskellige størrelser. Du finder selvfølgelig alle de gængse størrelser. Der er dog også taget hensyn til dig, der er meget lav. Dig der har brug for ekstra længde på grund af din højde. Der er også et kæmpe udvalg til mere kurvede kroppe og til decideret plus size. Dermed føler alle sig velkommen hos ASOS, og du går ikke galt i byen med din ASOS rabatkode.

80.000 varer til enhver smag

Hos ASOS kan du finde alle former for beklædning. Sortimentet rummer nemlig over 80.000 varer fra op mod 1.000 forskellige brands. Uanset om du shopper efter festkjoler til et bryllup eller shorts til din næste ferie, finder du det hos ASOS. Det er dog ikke kun tøj, hjemmesiden byder på. Du finder også alle former for tilbehør såsom sko, bælter og tasker. ASOS har også en veludviklet kategori for skønhedsprodukter som cremer og makeup. Der er altså et væld af muligheder for at shoppe lækkerier for din ASOS rabatkode. For kvinder kan du shoppe i følgende hovedkategorier:

 • Asos tøj👌 New in
 • 👗 Clothing
 • 👠 Shoes
 • 👜 Accessories
 • 🏃‍♀️ Activewear
 • 🧖‍♀️ Face + Body
 • 🎁 Living + Gifts

Inden for brands finder du nogle af de absolut største hos ASOS. Hjemmesiden har dog også sine helt egne brands, der laver fedt tøj og tilbehør, der kan konkurrer med de bedste i branchen.

🏷️ Populære brands hos ASOS:

 • ✅ ASOS Design
 • ✅ Adidas
 • ✅ Missguided
 • ✅ Weekday
 • ✅ River Island
 • ✅ Nike

Spar på mode med ASOS rabatkode

Hos ASOS er det generelt altid muligt at gøre et kup. Der er nemlig masser af varer i udvalget, som ikke koster alverden. Hvis du vil spare endnu mere eller har dyrere brands i kikkerten, kan du dog med fordel bruge din ASOS rabatkode. Det kan nemlig være en stor hjælp til at gøre dine drømmekøb til virkelighed. Du skylder også dig selv en tur forbi ASOS’ outlet. Her er der altid store besparelser at finde i alle kategorier til både kvinder og mænd.

Fri fragt og gratis retur hos ASOS

Når du har brugt din ASOS rabatkode til at bestille alle dine ønskede varer, er næste skridt leveringen. Det fantastiske ved ASOS er, at det oftest er helt gratis at bestille til Danmark – såvel som i resten af verden. Det kræver blot, at du bestiller for over 190 kroner. Ellers koster leveringen blot 35 kroner. En anden stor fordel for kunderne er, at det er helt gratis at fortryde et køb. ASOS betaler nemlig også regningen, når du ønsker at returnere eller ombytte en vare. Og du har hele 30 dage til det. Du får altså virkeligt gode vilkår, når du vælger at bruge en ASOS rabatkode.

Anmeld