Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Indretning

Bålfad – 8 flotte bålfade til haven

bålfade til haven

bålfad-brændeNyt bålfad? Det danske vejr er omskifteligt og så snart solen titter frem fra sit vinterskjul og temperaturen stiger, elsker vi danskere at rykke ud i haven. For at få endnu mere ud af det søde udeliv, ynder mange at samles omkring et en bålplads i haven. Her kan børnene lave snobrød og grille skumfiduser, mens de voksne luner sig i flammernes skær.

Det er dog ikke alle, der har hverken tid eller evner til at udgrave et traditionelt bålsted i haven. Eller udforme det i sten, som kan være et krævende arbejde.

Her er et bålfad det perfekte alternativ til din bålplads. Med et bålfad til haven har du nemt og hurtigt et funktionelt og flot bålsted i din have. Et bålsted som hele familien med garanti vil få glæde af.

Her i artiklen har vi samlet 8 dekorative bålfade til haven, så du kan få et nyt og hyggeligt samlingssted i din have. Med vores hjælp finder du nemt og hurtigt et nyt bålfad. Som forhåbentligt passer til netop din bålplads og naturligvis også dit budget.

#1/8 – Klassisk bonfire bålfad

bålfad af typen bonfireSet hos: Coop til 999 kr.

Derfor anbefaler vi bålfadet:

Til dig der er på udkig efter et flot, klassisk og praktisk bålfad. Det sorte bålfad er udført i stål og meget stabilt da det vejer 14 kg. Det måler 80×30 cm. og passer derfor godt til dig, der vil tænde for et bål, hvor du kan nyde flammernes gnister. Bålfadet ligger i den billige ende af skalaen til trods for holdbart materialevalg.

Se seneste pris

 

#2/8 – Bålfad fra Morsø

Set hos Pejsen.com til 1699 kr.

højt bålfad

Derfor anbefaler vi bålfadet:

For mange kan det være et problem med bålfade, at det blæser for meget. Det kan gøre det besværligt at tilberede mad ved dem, da arbejdsstillingerne ikke altid er de bedste.

Det har Morsø dog fundet en genial løsning på med deres runde model. Det høje bålfad gør, at tilberedningen over bålet kommer op i en ordentlig højde, så du ikke får ondt i ryggen, når du skal bukke dig ned.

Fordi bålfadet er hævet mere over jorden end traditionelle bådfade, beskader du også eksempelvis græsset, som bålfadet står på, meget mindre. Det er desuden også bedre børnesikret, da børnene ikke på samme måde risikerer at komme til skade ved bålet, når de leger vildt i haven, da det er hævet en halv meter fra jorden. Bålfadet er lavet af sort pladejern og har en praktisk læskærm.

Se seneste pris

#3/8 – Bålfad på stativ

Bålfad på stativSet hos: TrendyLiving til 2138 kr.

Derfor anbefaler vi bålfadet:

Har du en træterrasse, hvor du ønsker dig et flot bålfad til at sprede stemning, og hvor hele familien kan riste skumfiduser og lave snobrød omkring, når I rigtig skal hygge? Så skal du gå med dette Housedoctor bålfad. Her får du et bålfad, der ikke begrænser dig til bestemte placeringer i haven. Det er robust så strålevarmen ikke er et problem på underflader af træ.

Du får altså meget alsidighed for pengene. Bålfadet er også et godt og sikkert valg til børnefamilier, da det er stabilt, så det ikke vælter så let som andre modeller. Det stabile bålfad er lavet af sort jern i en flot og moderne mat, der vil pynte i enhver have og terrasse. Det giver et mat og råt look på den lækre måde. Samtidig gør siderne også at bålet ikke går så nemt ud og brænde holder længere.

Se seneste pris

 

#4/8 – Ekslusivt udepejs – Slip for røg

udendørs udepejs

Set hos: Pejsen.com til 7099 kr.

Derfor skal du vælge denne udepejs:

Morsø kamino bålpejs, der byder på lækkert design og høj kvalitet. Her får du en bålpejs af højkvalitet på hele 77 kg! Den kan bruges alle steder udendørs. Især når de lune sommeraftner bliver til mørke og kolde vinternætter. Det luksøriøse bålpejs er udført i sort støbejern.

Bålpejsen er desuden smart, da der kan grilles i den.

Se seneste pris

 

#5/8 – Multifunktionelt bonfire sæt med halvpande og bålfad

bonfire-bålfad

Set hos: Coop til 1399 kr.

Derfor anbefaler vi bålfadet:

Hvis du er typen, der unytter enhver mulighed for at tilberede dine måltider udendørs, så skal du vælge dette smarte sæt fra Bonfire.

Her får du både et bålfad, et trebenet stativ, en BBQ-pande, en grillrist på 60 cm og en 6-liters gryde. Der er altså rig mulighed for at kokkerere på campingturen eller i haven, når vejret tillader det.

Det her er uden tvivl det ultimative bålfad-sæt, og du får enormt meget for pengene. Når madlavningen er overstået kan du nemt fjerne stativet og blot bruge bålfadet til at skabe hygge og varmende gløder.

Se seneste pris

 

#6/8 – Bålfad i cortenstål

bålfad cortenstål

Klik på billedet for at zoome.

Set hos: Zinkbakken til 1299 kr.

Derfor er dette bålfad:

Med denne flotte model fra zinkbakken får du et bålfad som med tiden vil få en flot rustfarve. Modellen er udført i cortenstål og svejset op på en fod, som gør det står stabilt.

Se seneste pris

 

#7/8 – Bålfad med grill og net

Set hos:  Biopejs-shop til 1549 kr.

bålfad med grill og net

Derfor dette bålfad:

Det runde bålfad byder på et innovativt og luksuriøst udtryk, som med garanti vil få misundelige blikke fra naboerne over hækken.

Da bålfadet er dordybet, giver det god afskærmning mod den ofte kraftige danske vind. Det er desuden let og hurtigt at flytte rundt på, da der er et smart håndtag til formålet øverst. Hvis du forkæler dig selv med dette bålfad tilbud, får du et solidt produkt med en lang levetid, da det er udført i matsort stål.

Se seneste pris

 

#8/8 – Skulpturel bålpejs i cortenstål

bålpejs

Set hos: Pejsen.com til 2979 kr.

Hvorfor dette bålfad?

Dette utroligt smukke og meget unikke bålfad fra HETA er et rigtigt godt valg til den design- og kvalitetsbevidste forbruger.

Bålfadet er udformet som en tipi, som giver et frisk pust til din udendørs indretning. Derudover er den stabil, mulighed for læ or leder røg væk.

Højden på 147 cm sikrer også en bedre arbejdsstilling end mange andre bålfade, hvis man vil bage snobrød eller andre lækkerier over flammerne. Det flotte jern i sort giver et råt og rustikt look, som har en smuk patina.

Se seneste pris

 

 

 

Hvilke typer bålfade til haven findes der?

Der findes rigtig mange forskellige slags bålfade til haven på markedet i dag, da danskerne virkelig har taget den nye havetrend til sig. Du kan finde runde, firkantede, høje og lave bålfade alt efter smag og behag.

Når det gælder køb af bålfad, kan du også vælge mellem mange forskellige materialer. De mest populære valg af er dog et bålfad i støbejern eller et bålfad i stål. Der findes et stort udvalg i begge materialer, og det er op til den enkelte at vurdere, hvad der passer bedst ind i haven, da der er fordele og ulemper ved begge slags.

Vi har dog samlet et overblik over, hvad der kendetegner de to typer af bålfade, som du blandt andet finder i vores bålfad anmeldelse nedenfor.

6 kendetegn ved bålfad i støbejern:

 1. Rent og råt look
 2. Robust model
 3. Får flot patina med tiden
 4. Er ikke rustfri
 5. Skal helst opbevares i tørvejr
 6. Rengøres med stålbørste et par gange om året

5 kendetegn ved bålfad i stål

 1. Letvægt model
 2. Enkelt og dekoraktivt udtryk
 3. Rustfrit stål eller overfladebehandlet står
 4. Imponerende holdbarhed
 5. Intet vedligehold
bålfad på teressen

Vi håber du finder det perfekte bålfad til haven og terrassen:)

Du kan også vælge at lave det selv..

 

Vi håber du vil nyde de lune og lyse sommeraftner uden for i haven i selskab med venner og familie.

Læs også om: Vægreolerhyndebokse

Shops: TrendylivingZinkbakkenFrishopBiopejs-shop

9 kommentarer

Skriv en kommentar

18 − 7 =