Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Bakkebord | De 19 flotteste bakkeborde og hjørneborde

Bakkebord

Boligen er på mange måder en forlængelse af os selv. Derfor gælder det om at sørge for, at hjemmet reflekterer dig og din personlighed bedst muligt, så besøgende ikke er i tvivl om, hvem der bor her, når de træder ind ad døren. Der er mange måder at pifte boligen op og give den et mere personligt og unikt præg, samtidig med at du følger tidens trends.

Bakkebord

Dette flotte bakkebord fra Ib Laursen vil med sikkerhed pryde din stue. Se mere hos Unoliving.

Hvis du vil have fingeren på pulsen, bør du dog uden tvivl overveje at kaste dig over denne trend, som dominerer samtlige boligmagasiner netop nu. Bakkeborde og hjørneborde er over alt på modescenen og er i den grad kommet for at blive. De små borde er både praktiske og enormt dekorative – samtidig med at anvendelsesmulighederne er noget nær uendelige. Særligt hvis du bor på meget lidt plads, kan det være en stor fordel at indrette dig med disse typer borde, da de ikke er spor pladskrævende. Du kan blandt andet bruge et bakkebord som sofabord eller som natbord til det mest essentielle ved siden af sengen. På den måde sparer du kvadratmeter og tilfører et moderne tvist til hjemmet.

Hjørneborde er en anden måde virkeligt at udnytte den plads, du har at gøre godt med, optimalt. Der findes et væld af fine borde, som kan passe til enhver lille krog i hjemmet, og som effektivt kan være med til at sprede hygge, stemning og stil. Her kan du placere alt fra planter til vaser, billeder og bøger, som du gerne vil vise frem.

Det kan dog sagtens være overvældende at finde netop det bakke- eller hjørnebord, som matcher din personlige stil. Derfor er vi gået på jagt for dig. Vi har fundet frem til de 19 flotteste bud på bakkeborde og hjørneborde til hjemmet netop nu, og i det nedenstående finder du med garanti en model, der passer til din stil og ikke mindst budget.

 

 1. Råt hjørnebord med glasplade

  Hjørnebord fra StresslessSet hos: Ilva til 2.800 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hjørnebord:

  Der er skruet op for de rå og cool detaljer med hjørnebordet Stressless Urban. Designet er stilrent, men har samtidig masser af kant og vil uden tvivl udstråle attitude i hjemmet. Selve bordpladen er rund og lavet af glas, og understellet er lavet af aluminium, som skaber den rå kontrast til glasset.

  Mål: H: 48 cm, D: 55 cm, Vægt: 16 kg

  Bestil hjørnebordet her

 2. Stilrent og elegant hjørnebord med røgfarvet glas

  Hjørnebord fra TocaSet hos: Ilva til 1.199 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hjørnebord:

  Er du på udkig efter rene linjer og tidløst design, er du landet det rette sted. Toca-hjørnebordet har et simpelt og klassisk design, som oser af kvalitet og elegance særligt på grund af det slanke stel, der er fremstillet af sortlakeret metal. Selve bordpladen skaber en unik kontrast til stellet, da det er lavet af røgfarvet glas, som tilfører en unik detalje til det ellers klassiske møbel.

  Mål: H: 50 cm, D: 50 cm, Vægt: 8 kg

  Bestil hjørnebordet her

 3. Smart bakkebord til inde og ude

  Bakkebord fra EyeletSet hos: Ilva til 799 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Selvom et bakkebord ikke kan rumme meget, er det alligevel praktisk at have stående ved siden af sofaen, din favoritlænestol eller liggestolen på terrassen. Med sin kompakte størrelse og lette design kan du nemt flytte rundt på Eyelet-bordet her. Det fine bord har et simpelt men moderne look og er fremstillet af metal, som gør det anvendeligt både ude og inde. Det har endda et hul i bordpladen, så regnvand kan løbe fra, hvilket gør den ideel at bruge på altanen, terrassen eller i gårdhaven.

  Mål: H: 47 cm, D: 43 cm, Vægt: 3,12 kg

  Bestil bakkebordet her

 4. Klassisk hjørnebord i massiv eg

  Hjørnebord fra SecretSet hos: Ilva til 4.499 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hjørnebord:

  Med hjørnebordet Secret har designeren Niels Gammelgaard kreeret et klassisk og tidløst design, som passer ind i de fleste moderne hjem. Det fine træbord kan passe ind i alle rum og tjener både et praktisk og dekorativt formål. Bordet er af højeste kvalitet og er fremstillet af massiv eg, som sikrer, at du kan have glæde af møblet i mange år frem.

  Mål: H: 40 cm, D: 55 cm, Vægt: 20 kg

  Bestil hjørnebordet her

 5. Elegant bakkebord med farvet glas

  Bakkebord fra ZuiverSet hos: Unoliving til 679 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Dette runde bakkebord fra Zuvier er enormt elegant og stilrent med sit simple design og spinkle stel, der er fremstillet af sortlakeret metal. Selve bordpladen skiller sig ud, da den er lavet af glas, som har en særlig mørk tone, der passer godt til møblet og sætter prikken over i’et. Stellet er desuden sammenfoldeligt, og glaspladen kan tages af, hvis du ønsker at skifte til en anden farve.

  Mål: H: 45 cm, D: 43 cm

  Bestil bakkebordet her

 6. Moderne bakkebord i kobber

  Bakkebord fra ZuiverSet hos: Unoliving til 839 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Kobber har ikke været til at komme uden om, når det gælder boligtilbehør de sidste par år, og med Cupid-bakkebordet her fra Zuvier kan du hoppe med på bølgen. Bordet har et eksklusivt og elegant udtryk på grund af det stilrene og slanke design. Stellet er lavet af metal, der er lakeret, så det får den unikke kobberfarve. Bordpladen er af glas, som ligeledes ligner kobber, hvilket giver et harmonisk og meget trendy look.

  Mål: H: 45 cm, D: 43 cm

  Bestil bakkebordet her

 7. Råt bakkebord fra Ib Laursen

  Bakkebord fra Ib LaursenSet hos: Unoliving til 1.249 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Er du til det mere rustikke og industrielle look, har Ib Laursen her kreeret et rigtig vinder. Det lille runde bakkebord har masser af kant og vil tilføre en fed kontrast til en mere feminin indretning. Stellet er lavet af sortlakeret metal, og kanten rundt om bordpladen er ujævn, hvilket understøtter det rå udtryk. Som en ekstra smart detalje kan selve bordplade tages af og bruges som bakke til at hente mad og drikkevare på.

  Mål: H: 57,50 cm, D: 67,50 cm

  Bestil bakkebordet her

 8. Luksøriøst bakkebord i guld fra Zuvier

  Bakkebord fra ZuiverSet hos: Unoliving til 1.199 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Er du ikke bange for at skille dig ud med din indretning, og må dit hjem gerne have et strejf af glamour over sig? Så er bakkebordet her fra Zuvier helt genialt. Det unikke bord skiller sig nemlig ud både med hensyn til farve og form. Bordet er nærmest designet som et timeglas, og metallet er lakeret med guldfarve, så det fremstår eksklusivt. Guld er meget oppe i tiden nu, og du kan derfor sagtens lade bordet pryde i stuen, i soveværelset eller i entreen. Selve bordpladen kan desuden tages af og bruges som bakke.

  Mål: H: 57,5 cm, D: 50 cm

  Bestil bakkebordet her

 9. Foldbart bakkebord i træ fra Cane-Line

  Bakkebord fra Cane LineSet hos: Unoliving til 1.999 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Amaze er et lækkert og helt klassisk bakkebord fra Cane-Line. Selve stellet er fremstillet af mørkt teaktræ, som sikrer en lang levetid. Bordpladen er lavet af hvidt aluminium, hvilket skaber en fin kontrast til træet. Som noget helt særligt kan bordet foldes sammen, så du kan flytte rundt på det og have det med dig på farten, når du har brug for et lille og praktisk bord.

  Mål: H: 43 cm, B: 55 cm, L: 58 cm

  Bestil bakkebordet her

 10. Praktisk bakkebord med hylde

  Bakkebord fra IndianaSet hos: Unoliving på tilbud til 639 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Dette fine Indiana-bakkebord kombinerer funktionalitet med et moderne udseende på bedste vis. Bordet har nemlig god plads til opbevaring, da der udover bordpladen foroven også er en ekstra hylde nedenunder. Der er desuden også et hemmeligt rum til endnu flere ting, hvis du løfte bordpladen op. Selve stellet er lavet af sortlakeret metal, mens bordpladen og hylden er fremstillet af melamin i ege-look, hvilket skaber en fin kontrast til det mere rustikke materiale.

  Mål: H: 50 cm, D: 45 cm

  Bestil bakkebordet her

 11. Funktionelt og flot bakkebord fra Cane-Line

  Bakkebord fra Cane LineSet hos: Unoliving til 2.149 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Rail-bakkebordet fra Cane-Line passer perfekt ind i den nordiske stil, som rigtig mange dansker elsker at indrette sig efter. Det skyldes især kombination af teak og hvidt aluminium, som forenes på bedste vis. Designet er minimalistisk og praktisk, da bordet er foldbart. Bordet er primært tiltænkt til udendørs brug og vil være det perfekte tilbehør til terrassen eller altanen.

  Mål: H: 42 cm, B: 60 cm, D: 49 cm

  Bestil bakkebordet her

 12. Onas-bakkebord med aftagelig bordplade

  Bakkebord fra OnasSet hos: Unoliving til 1.099 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Et bakkebord er både praktisk og dekorativt at have stående ved siden af sofaen, i en hyggekrog eller ved siden af sengen. Det gælder uden tvivl også modellen her, som lever helt op til tidens trend med sit minimalistiske og stilrene udtryk. Bordet er udført i metal, mens kanten af bordpladen er lavet af træ. Selve bordpladen kan desuden tages af og bruges som bakke.

  Mål: H: 46 cm, B: 50 cm, D: 50 cm

  Bestil bakkebordet her

 13. Minimalistisk bakkebord med hjul

  Bakkebord fra Sack ItSet hos: Dubuy til 2.195 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Sack It her har kreeret et bakkebord, som du vil elske at have stående i hjemmet. Udseendet er både moderne og minimalistiske med de rene linjer og det slanke design. Derudover er bordet praktisk, da du nemt kan flytte det fra rum til rum efter behov, fordi det er udstyret med fire hjul. Bordet er lavet af pulverlakerede metalrør og stålplader.

  Mål: H: 68 cm, B: 55 cm, D: 52 cm

  Bestil bakkebordet her

 14. Bakkebord fra Andersen Møbler med hylder

  Bakkebord fra Andersen MøblerSet hos: Dubuy til 1.995

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Er du vild med farver, og er du ikke bange for at lade dem fylde i indretning, bør du kigge nærmere på Tray-bakkebordet her fra Andersen Møbler. Det elegante bord har en enkelt og slankt stel i sort metal, mens bordpladerne er petroleumsfarvede, hvilket giver et frisk pust og et unikt look. Bordet har hele to plader, så du får ekstra god plads til opbevaring.

  Mål: H: 168 cm, B: 46

  Bestil bakkebordet her

 15. Grafisk bakkebord fra We Design

  Bakkebord fra We DesignSet hos: Dubuy på tilbud til 1.599 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Der er noget grafisk og arkitektonisk over dette bakkebord. Det unikke design skiller sig ganske enkelt ud fra mængden, trods det ellers simple udtryk. Bordet er fremstillet af pulverlakeret stål og er kendt fra blandt andet at være bordet, som værterne stiller deres kaffekopper på i Aftenshowet på DR. Modellen kommer også i en lidt mindre variant.

  Mål: H: 52 cm, B: 52 cm, D: 36 cm

  Bestil bakkebordet her

 16. Tidløst bakkebord i ask fra Andersen Møbler

  Bakkebord fra Andersen MøblerSet hos: Dubuy til 1.995

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Andersen Møbler er kendt for at designe lækre møbler, der passer ind i den skandinaviske stil med minimalistiske og elegante detaljer. Bordets stel er lavet af sort metal, hvilket står i smuk kontrast til de to bordplader, som er udført i flot ask, der emmer af kvalitet. Med bakkebordet her får du et møbel, der vil pynte i ethvert rum, og som holder i mange år.

  Mål: H: 168 cm, B: 46 cm

  Bestil bakkebordet her

 17. Firkantet bakkebord fra HAY

  Bakkebord fra HAYSet hos: Livingshop til 1.399 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  HAY er et af de absolut førende danske brands inden for møbler og boliginteriør, og det med god grund. Man går nemlig aldrig galt i byen med deres stilrene og moderne designs, som kan pynte i de fleste hjem. Bakkebordet her er enkelt og stilrent med sin rektangulære form. Kvaliteten er ligeledes i top, da det er udført i pulverlakeret stål, som er yderst solidt. Selve bakken er aftagelig, hvilket sikrer høj alsidighed.

  Mål: H: 50 cm, B: 40 cm, D: 60 cm

  Bestil bakkebordet her

 18. Ikonisk bakkebord fra Nomann Copenhagen

  Bakkebord fra Normann CopenhagenSet hos: Livingshop på tilbud til 1.359,20 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Når vi snakker bakkeborde, er der ingen anden model, der i den grad har vundet danskernes hjerter, som bordet Block Table fra Normann Copenhagen. Det fine bord passer da også perfekt ind i den nordiske indretning med sit klassiske design og miks af materialer. Bordet har to hylder med plads til opbevaring og er på hjul, så det kan rulle frem og tilbage fra rum til rum. Stellet er fremstillet af ask, mens pladerne er lavet af stål.

  Mål: H: 64 cm, B: 35 cm, L: 50 cm

  Bestil bakkebordet her

 19. Klassisk bakkebord fra Wegner

  Bakkebord fra PP MøblerSet hos: Livingshop fra 7.500 kr.

  Derfor anbefaler vi dette bakkebord:

  Bakkebordet her må siges at være en tidløs klassiker. Det blev tegnet i 1945 af Hans J. Wegner, hvorefter PP Møbler i 1973 overtog produktionen. I dag fremstår møblet stadig moderne og passer perfekt ind i det nordiske hjem med sine fine detaljer. Bordet kan fås i både eg, kirsebærtræ og ask og med flere forskellige overfladebehandlinger alt efter ønske. Det kan desuden foldes sammen, og bordpladen kan tages af.

  Mål: H: 48 cm, D: 54 cm

  Bestil bakkebordet her

 

Det er i detaljerne, helheden opstår, og med det helt rette bord sætter du prikken over i'et i din bolig.

Anmeld

Skriv en kommentar

3 × two =