Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Findes der noget mere tilfredsstille end at nyde en kold drink i sofaen efter en lang og anstrengende dag – eller at sippe til et glas rosé på terrassen, når solen titter frem?

Drinks til dit barskabUanset om du er til øl, lækker vin, forfriskende juice, spændende cocktails eller holder dig til kildevand, kan du nu få en stilfuld og praktisk opbevaringsløsning til dine foretrukne drikkevarer. Et barskab er nemlig den perfekte måde at holde dine drikkevarer kolde, samtidig med at du får et nyt og dekorativt element i indretningen.

Barskabe kommer i et væld af forskellige udformninger, farver, materialer og ikke mindst prisklaser. Nogle er med køl, nogle er uden. Nogle er moderne og smarte, andre har et retro-look, der vækker minder om svundne tider. Uanset hvad du er til, findes der uden tvivl et barskab, der vil pynte i køkkenet, i hjemmebaren, i dagligstuen eller på herreværelset.

For at gøre jagten på det perfekte barskab lidt enklere for dig, har vi her samlet vores bud på de 14 bedste barskabe med og uden køl på markedet netop nu.

 

 1. Vintage barskab udført som rejsekuffert

  Barskab fra Kare DesignSet hos: Bobo Online til 15.299 kr.

  Derfor dette barskab:

  Med barskabet her bliver du omgående sendt tilbage til en svunden tid. Det unikke vintage-look vækker minder om tiden, hvor søfarer rejste ud på verdenshavene for at opdage nye fjerne destinationer – og ind imellem eventyrene fik sig en skarp rom i baren. Det store og høje barskab er udført som en kuffert på hjul, der kan åbnes helt op, så der bliver masser af plads til flasker og glas. Colonial Trunk er udført i træ og dekoreret med imiteret slangeskind yderst, som understøtter følelsen af at have en gammel men eksklusiv rejsekuffert mellem hænderne.

  Mål: H: 154, B: 61, D: 61 cm

  Til butik

 1. Lille version af vintage barskab

  Barskab fra Kare DesignSet hos: Bobo Online på tilbud til 7.999 kr.

  Derfor dette barskab:

  Er du også helt betaget af det unikke look, du får med barskabet Colonial Trunk, men er modellen en anelse for pladskrævende til dit hjem, er der hjælp at hente. Modellen kommer nemlig også i en mindre version til dig, der gerne vil spare kvadratmeter og penge. Den eneste forskel er størrelsen. Du får altså det samme lækre retro design udført som en sjov rejsekuffert med mørkebrunt træ og beklædning af imiteret slangeskind. Indeni finder du opbevaringspladser til flasker og glas samt to skuffer til småting.

  Mål: H: 83, B: 66, D: 45 cm

  Til butik

 2. Smukt og rummeligt barskab i valnøddetræ

  Barskab fra Kare DesignSet hos: Bobo Online til 3.499 kr.

  Derfor dette barskab:

  Med barskabet Lady Rock kan du gøre den hjemmebar, du altid har drømt om, til virkelighed. Foran har møblet en flot facade af valnøddetræ med en fin patina, der tilfører et rustikt udtryk. Bagpå finder du flere hylder, opbevaring til vinflasker og en praktisk fodstøtte, så det bliver let som en leg at servere lækre drinks for vennerne. Barskabet giver dig mulighed for at gemme flaskerne lidt væk, så man blot ser det smukke ydre.

  Mål: H: 104, B: 120 cm

  Til butik

 1. Smart barskab med glashylde og indbygget lys

  Barskab fra MavisSet hos: Unoliving til 6.899 kr.

  Derfor dette barskab:

  Det smukke barskab Mavis Nomad ligner ved første øjekast måske bare en hvilken som helst flot kommode. Når du åbner skabslågerne, finder du dog et sandt mekka. Barskabet er nemlig indeni udstyret med et elegant spejl, en glashylde og indbygget belysning, så du har de bedste betingelser for at mikse gode drinks. Udvendigt er møblet dog også imponerende med de fine låger i sortbejdset ask, greb i messing og ben med smukt udskårne detaljer.

  Mål: H: 115, B: 60, D: 42 cm

  Til butik

 2. Lækkert barskab fra Dutchbone på hjul

  Barskab fra DutchboneSet hos: Unoliving til 3.999 kr.

  Derfor dette barskab:

  Det hollandske brand Dutchbone er kendt og elsket for dets evne til at skabe unikke og rå møbler til hjemmet med kant. Med barskabet Lico er der heller ikke sparet på noget. Udvendigt fremstår barskabet rustikt og solidt med træfacaden og metalhængslerne. Bag lågen gemmer sig et væld af opbevaringsmuligheder til dine glas og drikkevarer lige fra hylder til skuffer og en integreret vinreol. Det rummelige barskab står desuden på fire hjul, så du let kan flytte rundt på det efter behov.

  Mål: H: 109, B: 50, D: 50 cm

  Til butik

 3. Multifunktionelt barskab i fyrretræ

  Barskab fra HomiiSet hos: Unoliving til 4.493 kr.

  Derfor dette barskab:

  Med barskabet her fra Homii får du et unikt og alsidigt møbel, der kan pynte i stuen eller på herreværelset. Barskabet er udført som et fint vitrineskab og har flere forskellige afdelinger med forskellige funktioner. Nederst er der to skuffer med en fin facade af fyrretræ og greb i pulverlakeret jern, som stellet og benene også er lavet af. Ovenover er der et indbygget skab med låger i hærdet glas. Sidst men ikke mindst er der øverst gjort plads til et smart ophæng, hvor du kan hænge din foretrukne vinglas i de fire rækker.

  Mål: H: 171, B: 60, D: 40 cm

  Til butik

 1. Råt barskab med industrielle detaljer fra Muubs

  Barskab fra MuubsSet hos: Unoliving til 6.595 kr.

  Derfor dette barskab:

  Danske Muubs er kendt for at have fingeren på pulsen, når det gælder smarte indretningsløsninger til det moderne hjem. Barskabet her er ingen undtagelse. Det rustikke skab er lavet af jern, som giver et nærmest industrielt look. Det understøttes af de dobbelte skabslåger, hvoraf det ene er lavet af glas og det andet af jerngitter. Det maskuline udtryk gør barkskabet oplagt at flytte ind i slyngelstuen – og det kommer ikke til at kræve mange kræfter, da skabet har praktiske hjul under.

  Mål: H: 80, B: 130, D: 45 cm

  Til butik

 2. Det ultimative barskab til vinkendere

  Barskab fra Canett HamptonsSet hos: Unoliving til 9.999 kr.

  Derfor dette barskab:

  Elsker du at åbne en lækker flaske vin, og går du op i at have gode druer og åregange på lager, er det her barskabet for dig. Det flotte vitrineskab fra Canett har nemlig plads til imponerende 32 flasker vin i den fine integrerede vinreol. Ovenover er der desuden to rum, hvoraf det ene er gemt bag en låge. Mellem vinreolen og rummene er der også mulighed for at udtrække en lille bordplade, hvor du kan åbne flaskerne og skænke vinen op. Skabet er udført i hvid finer, som giver en romantisk og landlig stil.

  Mål: H: 152, B: 110, D: 45 cm

  Til butik

 3. Maskulint barskab i jern fra Muubs

  Barskab fra MuubsSet hos: Unoliving på tilbud til 3.595 kr.

  Derfor dette barskab:

  Danske Muubs har gjort det igen med barskabet her. Møblet oser ganske enkelt af kvalitet og ikke mindst maskulinitet, da det er udført i jern, som giver et råt udtryk med masser af attitude. Foroven har skabet en låge i materet glas med en jernramme omkring. Nedenunder er der en fritstående hylde, hvor du kan placere fine glas, som du gerne vil vise frem. Her er tale om et mobilt design, da barskabet har hjul, så det nemt kan flyttes rundt.

  Mål: H: 75, B: 50,50, D: 35,5 cm

  Til butik

 4. Højt og eksklusivt barskab fra LaForma

  Barskab fra LaFormaSet hos: Unoliving til 6.699 kr.

  Derfor dette barskab:

  Med barskabet Mahon fra LaForma får du et unikt og eksklusivt møbel ind i hjemmet. Det høje barskab mikser på smuk vis let elegance med et mere tungt look på grund af de slanke ben og den mere kompakte top. Selve skabet og hylden forneden er udført i mdf, som er matlakeret i en fin grå farve. Lågen på skabet har en facade af valnøddetræs-finer, som skaber en fin kontrast. Indeni er der masser af plads til flasker og glas.

  Mål: H: 161, B: 90, D: 40 cm

  Til butik

 5. Køligt barskab med glasdør

Set hos: Wupti på tilbud til 5.772 kr.Barskab fra Scandomestic

Derfor dette barskab:

Der findes ikke noget bedre end kolde forfriskninger på en varm dag. Derfor gælder det om at have udsyret i orden, så du altid har kolde drikkevare ved hånden. Med barskabet her fra Scandomestic kan du opbevare massevis af flasker og dåser på køl og altid holde øje med, om der er behov for en opfyldning gennem den smarte glaslåge. Barskabet har fire flytbare hylder og et smart LED-lys, så du har et godt overblik over indholdet.

Mål: H: 86,5, B: 86,5, D: 52 cm

Til butik

 1. Praktisk displaykøleskab til kolde drikke

  Barskab fra ExquisitIkke online mere

  Derfor dette barskab:

  Det lille displaykøleskab her fra Exquisit er perfekt til dig, der bare gerne vil have et par øl eller sodavand på køl til enhver lejlighed. Skabet kan rumme 50 l og er derfor særligt anvendelig i hjem med begrænset plads. Indeni finder du en justerbar hylde, der kan flyttes op og ned efter behov. Modellen er desuden energibesparende, da det er designet til at holde et energiforbrug på kun 84 kWh årligt.

  Til butik

 1. Cool barkskab med glaslåge og køl

  Barskab fra Gastro Cool Derfor dette barskab:

  Displaykøleskabet Cool-Gastro sikrer, at du altid har øl, vin og vand på køl, når der kommer uventede gæster på besøg. Selve designet er stilfuldt med den sorte ramme og den gennemsigtige glaslåge, så du kan holde øje med, om der er behov for opfyldninger. Indeni er der tre flytbare hylde med god plads til både dåser og flasker. Temperaturen kan justeres fra 0-10 grader alt efter behov.

  Til butik

 

Med et af ovenstående barskabe i køkkenet eller slyngelstuen er du altid forberedt til at starte en fest med vennerne og byde gæster på et glas vin, en kølig drink eller en enkelt skarp. Vigtigst af alt kan du gøre det med stil og manér.

Hjemmebar og barskab

Interesseret i flere gode råd til din hjemmebar?
Læs også “Her er det vigtigste barudstyr til hjemmebaren”

Barskab | 13 flotte barskabe med og uden køl
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

three × five =