Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Bluetooth højtaler: 3 bedste trådløse højtalere til mobilen

bedste-bluetooth-højtaler

Tiden, hvor man brugte traditionelle stereoanlæg og lignende til at afspille musik, er så småt ved at være slut. De gamle løsninger må træde til side for nutidens teknologi, der gør det muligt at spille musik via en trådløs bluetooth højtaler, der nemt og hurtigt kobles til din iphone eller ipad. Den store funktionalitet og mobilitet, som de populære højtalere tilbyder, har gjort det til det foretrukne valg, når især den yngre generation skal vælge højtalere. For mange er det dog stadig ukendt land, og vi har derfor samlet vores 3 favoritter i bedste bluetooth højtalere. Vi har undersøgt følgende 3 kategorier:

1. God til farten ⭐2. God kompakt lyd: ⭐ 3. Fedt design

⭐ 1. Bedst på farten – WOOFit Go

Pris: Set hos Wupti til 349 kr.

WOOFit GoInfo: WOOFit Go er en super smart lille højtaler til dig, der bare vil have en bluetooth højtaler, der fungerer, til en lav pris. Her få du ikke de smarte funktioner, og den helt store lydkvalitet, som du gør med de dyrere modeller. WOOFit Go er dog en ganske udmærket trådløs højtaler, som du nemt kan have med dig på farten. Skal du på ferie eller til stranden med vennerne, kan du hurtig lige snuppe den lille fikse højtaler med dig, så I kan spille musik fra en smartphone eller tablet. Den smarte WOOFit Go skiller sig særligt ud på grundt af sit elegante danske design.  Hvis du ikke har bluetooth ved hånden, kan du nemt tilkoble et kabel. Holdbarheden er desuden relativt god til prisen, da det genopladelige batteri gør det muligt at afspille lyd i op til 8 timer.

💡 Specifikationer:

 • ✅ Bluetooth 4.2
 • ✅ Rækkevidde på op til 10m.
 • ✅ Op til 8 timers streaming
 • ✅ Opladning via medfølgende micro USB kabel
 • ✅ Vandafvisende højttaler, som tåler vandsprøjt. (IPX 4 )
 • ✅ Indbygget mikrofon til håndfri telefoni via WOOFit Go
 • ✅ LED indikator
 • ✅ Klassisk dansk design
 • ✅ Mål: 91 x 45 mm
 • ✅ Vægt: 180g
Mere produktinfo

 

⭐2. God kompakt lyd – B&O bluetooth højtaler (BeoPlay A1)

Pris: Set hos Wupti til 1499 kr.

Anmeldelser:  Topkarakter i “Lyd og Billed” 🥇

Info: Den smukke BeoPlay A1 er designet af den prisvindende danske møbeldesigner Cecilie Manz. Hvis du vælger denne højtaler får du altså unikt design kombineret med den store kvalitet, som du kender fra Bang & Olufsen.  Beoplay A1 er lillebror til den yderst populære A2’er, der er et af B&O’s mest velsælgende produkter.  Med den nye opdatering får du den samme kvalitet, som du kender fra forgængeren. Forskellen ligger nemlig i størrelsen, da Beograd A1 med en højde på knap 5 centimeter og en diameter på 13 centimeter er B&O’s mindste højtaler nogensinde. Det gør den perfekt til at have med på ferie eller i tasken, når du skal på udflugt.

Trods den væsentlige mindre størrelse end forgængeren, er lydoplevelsen stadig stor med denne bluetooth højtaler. Det skyldes det kraftige batteri, der også kan spille i op til 24 timer i streg. Faktisk imponerer lyden så meget, at højtaleren scorer topkarakterer hos båd Lyd og Billede, Aftonbladet og Computerworld. Cecilie Manz har designet højtaleren med en aluminiumsoverflade med laserskårne huller. Det fine læderhåndtag giver prikken over i’et.  Højtaleren har indbygget mikrofon og betjenes nemt via en app, du kan downloade til din telefon eller tablet.

💡 Specifikationer:

 • ✅ Designer: Cecilie Manz
 • ✅ Batteri: Op til 24 timers spilletid
 • ✅ Trådløs tilslutning: Bluetooth 4.2, ADK 4.0
 • ✅ Mål: H 4,8 x D 13,3 cm
 • ✅ Vægt: 0,6 kg
 • ✅ Støv- og sprøjtbestandigt anodiseret aluminiumskuppel.
 • ✅ Kan tilsluttes en anden A1'er til en trådløs stereolydoplevelse.
Mere produktinfo

 

⭐ 3. Fedt design – Marshall Bluetooth højtaler (Kilburn) 

Marshall KilburnPris: Set hos Wupti til 1522 kr.

🥇 Vintage design med stor lyd

Derfor anbefaler vi højtaleren: Marshall Kilburn er udført i det klassiske retro design, som kendetegner alle Marshall’s modeller.  Her er tale om en enestående højtaler af højeste kvalitet, som vil pynte i enhver indretning med sit særprægede look. Du kan nemt have højtaleren med på farten, da den har en batteritid på ufattelige 20 timer. Du er altså sikret god lyd dagen lang med denne luksuriøse trådløse højtaler.

Kraftfyld lyd og øje for detaljen
Med en Marshall Kilburn er der som sædvanligt blevet kræset for deltagerne i den unikke vintage stil. Det ses blandt andet på det smarte læder håndtag og de analoge drejeknapper. Trods det gammeldags udsendende er teknologien dog særdeles moderne. Du får en højtaler med en kraftfyld lyd, der imponerer, hver gang du tænder for den. Den er især god til dig, der elsker at spille høj musik i rock og metal genren.

Specifikationer:

 • ✅  Tilslutning via Bluetooth
 • ✅  Op til 20 timers batteri levetid
 • ✅  Klassisk vintage design
 • ✅  AUX indgang
 • ✅  Vægt: 3 kg
Mere produktinfo

 

 

Hvordan vælger jeg den rette billige bluetooth højtaler?

Forbrugerne har virkelig fået øjnene op for fordelene ved at anskaffe sig en trådløs højtaler til iphone. Derfor er der også et utal af varianter at vælge mellem både på nettet og i de fysiske butikker, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvor du får mest for pengene. Generelt er det en god huskeregel, at pris og kvalitet hænger sammen, når det gælder højtalere. Bluetooth højtalere kan findes både i den lave og høje ende af prisskalaen, men du skal op og vælge en af de bedre modeller, som vi har taget med i anmeldelsen her, for at opnå en lydkvalitet, der kan leve op til traditionelle højtaleres. Det er dog i den grad værd at smide de ekstra penge efter en god bluetooth højtaler, som oven i købet med det ofte stilfulde design pynter i enhver indretning. Vi har fundet seks gode bluetooth højtaler tilbud til dig, så du kan få et kvalitetsprodukt til den lavest mulige pris. Overordnet råder vi til, at du shopper på nettet, hvis du vil finde de laveste priser på trådløse højtalere og her kan især Wupti, Proshop, Coolshop og Dustin Home anbefales.

Læs også: De 6 bedste faldsskærms fjernsyn lige nu

Andre højtalere til mobilen

Sonos PLAY: 1

Sonos PLAY: 1 er ikke en ny spiller på markedet, men den stilrene trådløse højtaler holder stadig trods nogle år på bagen. Det bevises da også ved, at den tidligere har scoret topkarakter blandt andet hos Computerworld og What Hi-Fi for sin fremragende lyd, æstetiske design og store funktionalitet. Sonos er generelt nummer 1, når det gælder trådløs lyd til enheder i flere rum. Du kan da også integrere højtaleren her med andre produkter fra Sonos for at optimere streamingen af lyd i dit hjem. Udover suveræn lyd, uanset hvilken musikgenrer du foretrækker at skrue op for, får du også en højtaler, hvor brugervenligheden er i højsædet. Din trådløse højtaler fra Sonos betjenes nemlig nemt og hurtigt via en app på din smartphone eller tablet, og du kobler nemt flere Sonos-enheder til, hvis der er behov for det. Derudover arbejder denne bluetooth højtaler uden besvær sammen med populære streamingstjenester som Spotify, Wimp eller TDC Play. Den har dog ikke indbygget batteri, som mange af de andre modeller på markedet, og den er derfor ikke beregnet til at tage med sig på farten.

Bose SoundLink Mini II trådløs højtaler

Derfor anbefaler vi højtaleren: Bose SoundLink Mini II er opdateringen til den næsten lige så populære forgænger fra Bose. Den trådløse højtaler med det unikke og lækre design klarer sig suverænt i tidligere test, da den er topscorer hos både Tænk, Mobilsiden, Råd & Rön, Ekstrabladet og Alt Om Data. Du får da også en højtaler af høj kvalitet, hvor lyden altid er i orden. Batteritiden er på hele 10 timer, så du kan spille musik dagen lang. Du får altså her en solid og enormt velspillende højtaler med en dyb bas og stor lyd til en pris, man ikke kan sige noget til i den klasse. Bose SoundLink Mini II har langt hen af vejen de samme funktioner, som forgængeren. Det nye er dog, at der nu er indbygget en mikrofon. Det betyder blandt andet, at du kan besvare opkald, når din smartphone er tilkoblet højtalere, uden at skulle tage telefonen op. Mikrofonen i højtaleren opfanger din stemme, så du nemt kan lave mad eller ordne andre pligter, mens du taler. Det flotte aluminiumskabinet i enten sort eller sølv og den kompakte størrelse gør, at den passer ind i de fleste hjem uden at optage unødvendig plads. Den kan også nemt tages med på udflugt.

Sonos PLAY:3 – god i bluetooth højtaler test

Leder du efter en højtaler til din iphone 6 eller lignende, så du kan spille højt for dig og dine gæster derhjemme, så skal du vælge Sonos PLAY:3. Dette er den opgraderede version af den overstående Sonos PLAY:1, og der er da også kommet en del forbedringer til i den nye udgave. Anmelderne siger enstemmigt, at det her er den absolut bedste trådløse højtaler, hvis du skal have lyd i flere rum. Modellen er kåret som bedst i test af både Forbrugerrådet Tænk og Lyd & Billeder samt Aftonbladet, og der er altså også noget om snakken. Du får en særdeles robust og velspillende højtaler, der er perfekt til dig, der har brug en stationær løsning. Sonos PLAY: 3 adskiller sig fra Sonos PLAY: 1 ved størrelsen. Det her er nemlig den mellemste i PLAY-serien fra Sonos, hvor 1’er er den mindste model. 3’eren har den perfekte størrelse til eksempelvis køkkenet eller kontoret. Du kan endda placere den på badeværelset, da den er udført, så det kan holde til opbevaring i fugtige miljøer. Den har desuden en unik funktion kaldet Trueplay, der gør, at den automatisk tilpasser lyden i forhold til det aktuelle rum. Højtaleren betjenes ligesom forgængeren nemt gennem den tilhørende app, der også gør det muligt at tilkoble en lang række populære streamingstjenester.

JBL bluetooth højtaler – god mini højtaler

Derfor anbefaler vi højtaleren: JBL GO er en super smart lille højtaler til dig, der bare vil have en bluetooth højtaler, der fungerer, til den lavest mulige pris. Her få du ikke de smarte funktioner, og den helt store lydkvalitet, som du gør med de dyrere modeller. JBL GO er dog en ganske udmærket trådløs højtaler, som du nemt kan have med dig på farten. Skal du på ferie eller til stranden med vennerne, kan du hurtig lige snuppe den lille fikse højtaler med dig, så I kan spille musik fra en smartphone eller tablet. Den smarte JBL GO skiller sig særligt ud på grundt af sit unge og friske design. Du kan nemlig få højtaleren i en lang række flotte farver, som sikrer dig opmærksomhed, når du har den med den. Hvis du ikke har bluetooth ved hånden, kan du nemt tilkoble et kabel. Holdbarheden er desuden relativt god til prisen, da det genopladelige batteri gør det muligt at afspille lyd i op til 5 timer. Batteriet genoplades på blot 1,5 time, så du ikke skal vente i evigheder, før du igen kan skrue op for højtaleren.

Anmeld

Skriv en kommentar

nineteen + 17 =