Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Hus og have

Her er de 3 bedste Miele vaskemaskiner

miele vaskemaskine bedst
I langt de fleste hjem er en vaskemaskine en uundværlig genstand. Den klarer nemt og effektivt vasketøjet, så hverdagen lettes. Fordi vaskemaskinen er en så vigtig del af de fleste husholdninger –  især i børnefamilier – skal man overveje nøje, hvilken maskine man køber, da den skal kunne bruges ofte og gerne kunne holde i mange år. En ny vaskemaskine er en stod udgift i de fleste budgetter, og derfor er det væsentligt at sørge for at få meget for pengene. Mange danske forbrugere sværger derfor til Miele, og det med god grund, da de er førende på markedet. Vi har derfor udvalgt tre af de bedste Miele vaskemaskiner på markedet lige nu, som alle er blevet kåret til bedst i test, som vi derfor med glæde anbefaler til alle, der er på jagt efter en vaskemaskine til en god pris. Her får du nemlig også overblik over, hvor du køber de testvindende modeller billigst.

 

1. Miele WKF131 NDS – Effektiv og skånsom testvinder

Find de nyeste Miele testvindere hos WhiteAway 

Miele-WDA116-NDSDerfor anbefaler vi Miele WKF131 NDS: Er du på jagt efter en vaskemaskine, der både er skånsom for dit tøj, din elregning og miljøet, så er en Miele WKF131 NDS det perfekte valg for dig. Her er tale om en frontbetjent vaskemaskine, der på grund af sin evne til at vaske tøjet skinnede rent ved et lavt energiforbrug. Og du får da heller ikke en mere energivenlig vaskemaskine end denne, som udmærker sig ved at have energimærket A+++.

Minimum slid på tøjet: Udover at være god ved miljøet og din pengepung, så er Miele WKF131 NDS også et godt valg, hvis du ønsker en maskine, der behandler dit tøj så skånsomt som overhovedet muligt. Vaskemaskinen har en SoftCare-tromle, som sørger for, at du slipper for, at din yndlingsbluse bliver slidt og ødelagt efter vask. Tromlen gør nemlig, at tøjet ikke bliver slået imod selve tromlen, men glider på vandet i stedet.

Velegnet til den lille familie: Har du en lille familie, hvor vaskemaskinen ofte er i brug, så er det vigtigt, at du vælger en vaskemaskinen med den rette kapacitet. Netop det får du med Miele WKF131 NDS, der kan rumme 8 kg vasketøj af gangen, hvilket passer godt til den lille familie. Du kan desuden nemt holde øje med, hvornår dit vasketøj er klar til at blive taget ud via det smarte display, der viser den resterende tid. En anden stor fordel er, at den er yderst støjsvag i forhold til mange af konkurrenterne, så du undgår unødige støjgener i hjemmet.

Specifikationer:

 • Energiklasse A+++
 • Kapacitet: 8 kg.
 • SoftCare-tromle
 • PowerWash System
 • CapDosing
 • Pletguide
 • Flowmeter – Måler vandtilførslen helt nøjagtigt.
 • EcoFeedback – Giver dig overblik over forbruget
 • ProfiEco-motor – Permanent energibesparende og lydsvag
 • Skråt panel

2. Miele WMB 120 WCS NDS – Energivenlig og lydsvag topscorer

Find de nyeste Miele testvindere hos WhiteAway 

Miele WMB 120 WCS NDSDerfor anbefaler vi vaskemaskinen: Med en Miele WMB 120 WCS NDS får du den kvalitet, stabilitet og holdbarhed, som du kender fra Mieles produkter. Maskinen tager sig både godt ud i hjemmet og vasker tøjet rent ved et lavt energiforbrug, der har sikret den en placering i energiklasse A+++. Her en tale om en driftsikker model, der blev kåret som bedst i test af Tænk i oktober 2015. Den minder på mange områder om Mieles WMC120, men hvis valget står mellem de to, anbefaler vi, at du går med Miele WMB 120 WCS NDS, hvis du vil have mest kvalitet for dine penge. En ekstra bonus ved denne maskine er, at den er så godt som støjfri, så du slipper for unødig larm, hver gang du skal vaske.

Programmer efter dit behov:
Vaskemaskinen skiller sig særligt ud på grund af sit store udvalg af specialprogrammer og indstillinger, der sikrer, at du finder et program, der passer til præcis dit vaskebehov. Maskinen har også en unik udglatnings og dampudglatnings funktion, så du slipper for sammenkrøllet tøj, når det skal tages ud af maskinen. Du kan vaske op til 8 kg tøj pr. gang, og det er mere end rigeligt til en familie på to børn og to voksne, der vasker jævnligt. Hvis du ikke har behov for at vaske så meget, kan du anvende maskinens mængdeautomatik, så den tilpasser vand- og strømforbruget alt efter, hvor meget tøj du vasker ad gangen, så du undgår spild, når maskinen kun er halv fyldt.

Vask dit tøj med god samvittighed:
På grund af det lave energiforbrug kan du med denne vaskemaskine få rent tøj og stadig tage hensyn til miljøet. Du kan endda vaske ved meget lave temperaturer og stadig være sikker på, at dit tøj bliver rent, selvom du vasker ved 20 grader eller koldere.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Vaskeevne: A
 • Centrifugeringsevne: B
 • Årligt energiforbrug: 176 kWh/år
 • Årligt vandforbrug: 9900 liter
 • Lydniveau ved vask: 48 dB(A)
 • Lydniveau ved centrifugering: 73 dB(A)
 • Kapacitet: 8 kg
 • Omdr./min.: 1600

3. Miele WMV 960 WPS NER – Testvinder med rummelighed i særklasse

Find de nyeste Miele testvindere hos WhiteAway 

Miele WMV 960 WPS NERDerfor anbefaler vi vaskemaskinen: Hvis du ikke vil gå på kompromis med din tøjvask og ønsker at kunne vaske meget tøj ad gangen, så er der ingen tvivl om, at du skal gå med en Miele WMV 960 WPS NER. Denne testvindende model er i en klasse for sig, og du finder ikke en mere effektiv, driftsikker og funktionel vaskemaskine på markedet, hvilket også sikrede den topkarakter hos Tænk i oktober 2015. Prisen er høj, men til gengæld får du en kraftfuld vaskemaskine, der centrifugerer med hele 1600 omdrejninger i minutter, så dit tøj slynges så tørt som muligt under vasken. Alt det får du uden at gå på kompromis med miljøbevidstheden, da denne model ligeledes er i energiklasse A+++, så energiforbruget holdes på et lavt niveau.

Perfekt til den store familie:
Er I en familie med mange medlemmer, så har I brug for en vaskemaskine, der kan rumme meget tøj ad gangen, da vasketøjskurves hurtigt bliver fuld i storfamilier. Derfor er Miele WMV 960 WPS NER et perfekt valg, da den kan rumme hele 9 kg tøj ad gangen, hvilket gør den til en af de mest rummelige vaskemaskiner på markedet i den prisklasse. Ved at vaske store mængder vasketøj ad gangen sparer I tid som familie, men også penge ved ikke at køre halvtomme maskiner, der bruger unødvendigt strøm og vand.

Stor brugervenlighed og funktionalitet:
Hvis du investerer i en Miele WMV 960 WPS NER, får du en lang række fordele med i købet. Designet er æstetisk lækkert, og brugervenligheden er i top – især på grund af det smarte touch-display. Du får desuden automatisk dosering af vaskemiddel, en unik pletguide, der via displayet vejleder dig til at få tøjet rent, samt flere forskellige vaskeprogrammer, som er tilpasset dine behov. Hvis du blot skal vaske en lille mængde tøj, kan du eksempelvis vælge PowerWash2.0, som sikrer dig en hurtig og effektiv tøjvask til et lavt energiforbrug.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugeringsevne: A
 • Årligt energiforbrug: 130 kWh/år
 • Årligt vandforbrug: 11000 liter
 • Lydniveau ved vask: 46 dB(A)
 • Lydniveau ved centrifugering: 72 dB(A)
 • Kapacitet: 9 kg
 • Omdr./min.: 1600

Med vores gennemgang af tre testvindende vaskemaskiner fra Miele er du godt klædt på til at træffe en beslutning om, hvilken Miele vaskemaskine der passer bedst til dig og din husholdning.

Hvorfor skal jeg vælge en Miele vaskemaskine?

Tyske Miele har i mange år været den førende producent af hårde hvidevare i store dele af verden. Derfor vælger danskerne igen og igen Miele, når vaskemaskinen skal udskiftes, og man får da også enestående kvalitet med deres produkter. Særligt når det gælder holdbarhed blæser Miele konkurrenterne af banen. Som eneste producent i branchen tester Miele nemlig deres produkter for en levetid på 20 år. Mieles grundige test af deres produkter, før du sendes ud til forbrugerne, har da også igen og igen sikret dem titlen som testvinder hos både tyske Stiftung Warentest samt hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark. Hvis du vælger et af nedenstående Miele vaskinemaskine tilbud, laver du altså en langtidsholdbar investering, som du med garanti ikke kommer til at fortryde.

Hvordan vælger jeg den rette vaskemaskine?

Det kan være svært at gennemskue, hvordan man vælger den helt rette vaskemaskine til ens behov, og der er da også flere forskellige ting, du skal overveje, før du køber en ny miele vmaskine. Først og fremmest er det vigtigt at vurdere, hvor meget du kommer til at bruge maskinen. Hvis du har en stor husholdning, skal du stille andre krav til din maskine, end hvis du bor alene. Du skal overveje, hvor stor en kapacitet du har behov for, hvilket energi- og vandforbrug du ønsker, skal den være front- eller topbetjent, og om du vil have en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Med vores anmeldelser, der blandt andet bygger på bedømmelser fra anerkendte og grundige tests, får du et godt overblik over de tre topscorende Miele vaskemaskiners forskelle samt fordele og ulemper, så du vælger den rette for netop dig.

Anmeld

Skriv en kommentar

16 − eight =