Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
En by i Santorini

Den flotte arkitektur på de stejle bjerge, er en af de ting der gør Santorini helt speciel.

Er du vild med charmerende arkitektur, krystalklart vand og at spise solmodne tomater, feta og oliven dagen lang, bør din næste ferie måske gå til Santorini, Grækenland.

Landet ved Middelhavet har enormt meget at byde på, men hvis du virkeligt vil have noget for pengene, er øen Santorini helt uden sammenligning det ypperste sted, du kan besøge i det græske øhav.

Billedskønne omgivelser

På Santorini kan du opleve de smukkeste sandstrande, utrolige landskaber og romantiske små landsbyer, der er kendetegnet ved sine hvidkalkede huse med blå tage. Her er ganske enkelt så fortryllende smukt, at man får lyst til at knibe sig selv i armen. Derfor er det da heller ikke overraskende, at Santorini er kåret som verdens anden smukkeste ø af brugerne på TripAdvisor. Du bør unde dig selv at opleve øen i levende live– og ikke bare på et postkort, som langt fra indfanger alt den charme, historik og idyl, som stedet rummer.

Vulkanø med historie

Santorini ligger i det sydlige Ægæerhav nord for Kreta og er en vulkanø, hvilket også er årsagen til det vilde og dramatiske landskab. Der er mange anbefalelsesværdige seværdigheder på øen, men du bør blandt andet sætte tid af til at besøge den antikke by Thira, som også er øens største, der rummer masser af historiske bygninger, hyggelige tavernaer, butikker og meget mere. Du bør også besøge Oia, hvor der er rig mulighed for at få det nødvendige billede af de hvide huse med blå tage og det krystalblå vand i baggrunden.

Luksusferie på budget

Lyder Santorini som lige noget for dig, og kan du ikke vente med at komme ned og dase i solen og nyde alle de lækre græske specialiteter, har vi heldigvis sammensat et godt tilbud til dig. Vi har gennemsøgt fly- og hotelmulighederne til den græske perle, så du kan opleve øen uden at sprænge budgettet. Tilbuddet gælder for oktober, hvor vejret i Santorini stadig er skønt med en gennemsnitstemperatur på omkring 22 grader.

Fly til Santorini

Via rejsesiden travelmarket.dk har vi fundet frem til billige fly til lufthavnen i Santorini fra Kastrup Lufthavn. Vælger du at rejse i oktober, kan du lige nu få billetter til 1379 kroner per person, hvis du rejser fra den 20. til 27. oktober. Du flyver med det græske flyselskab Aegan Air og har et enkelt stop i Athen med 1 timer og 35 minutters ventetid derned og blot 55 minutter på hjemvejen. Den samlede rejsetid derned er blot omkring 5 timer, hvilket gør tilbuddet enormt eftertragtet.

Flybillet priser til Santorini

Flyver du fra Billund eller Aalborg er prisen en smule højere, og der vil oftest være to mellemlandinger på vejen. Vil du gerne af sted tidligere, kan du også rejse fra den 6. til 13. oktober for 1759 kroner per person ligeledes med mellemlanding i Athen.

Se flytilbuddet her

5-stjernet luksushotel

Vil du gerne forkæle dig selv med et ophold i sus og dus, har vi her fundet et godt bud på, hvordan du kan bo på et 5-stjernet hotel på den paradisiske ø Santorini til en yderst fornuftig pris. Netop nu kan du få 7 nætter på det fænomenale hotel Alta Vista Suites fra den 20. til den 27. oktober for bare 3754 kroner per person, hvis I rejser to sammen. Til prisen får I en lækker suite med fantastisk havudsigt, som er udstyret med al den komfort, du overhovedet kan drømme om. Morgenmadsbuffet er ligeledes inkluderet hver morgen, så i kan starte dagen med manér. Det luksuriøse hotel ligger blot 10 minutters gang fra Archaeological Museum og 15 minutter fra den forhistoriske by Thira, som er et must see. Du skal dog være hurtig, hvis du vil have hotellet til den lave pris, da der er tale om et helt unikt tilbud. Ellers er der masser af andre lækre hoteller på øen at vælge imellem, og du kan være heldige at finde dem til særdeles gode priser.

5-stjernet hotel på Santorini

Se hoteltilbuddet her

Luksusferie til lavpris

Klikker du både flytilbuddet og det lækre 5-stjernede hotel hjem, kommer rejsen til Santorini i alt til at koste 5133 kroner per person. Santorini er et af de dyreste feriesteder i hele Grækenland, og derfor er tilbuddet her utroligt billigt for 7 nætter, hvor der bestemt ikke kommer til at mangle noget.

Så skynd dig! Uforglemmelige oplevelser og gode rejseminder i de skønneste græske omgivelser venter forude.

Santorini om aftenen

Byerne på Santorini bliver kun flottere om aftenen.

Anmeld

Skriv en kommentar

1 × two =