Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Husholdning Personlig pleje

3 Billige Barbermaskiner

Barbermaskine

En ordentlig barbermaskine er et uundværligt redskab for de fleste mænd. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken barbermaskine du vælger til at trimme skægget. Der er nemlig stor forskel både på kvalitet og pris fra produkt til produkt.
Barbermaskine

Særligt for dig, der barberer dig dagligt, er det afgørende, at din maskine barberer både tæt og nænsomt. Barberi

ng med en sløv maskine kan nemlig få konsekvenser for din hud gennem både irritation og udslæt. Vigtigst af alt er det dog, at du finder en maskine, der lever op til dine behov og forventninger uden at sprænge budgettet. Og det er altså muligt at finde en barbermaskine, der leverer et professionelt resultat til særdeles fordelagtige priser, hvis du blot ved, hvor du skal kigge.

Der er dog et væld af muligheder på området, og det kan være uoverskueligt at finde rundt i, hvor du får mest for pengene. For at gøre valget nemmere for dig har vi derfor undersøgt markedet og fundet fem til de seks bedste barbermaskiner, som du kan købe online netop nu.

 

#1. Philips Barbermaskine OneBlade QP2520/20

billig barbermaskineSet hos: Proshop til 221 kr.

Derfor anbefaler vi denne barbermaskine:

Hvis du vil slippe for en ledning på din barbermaskine, kan du med fordel kigge nærmere på denne trådløse model fra PHILLIPS. Dette muliværktøj er nem at genoplade efter brug og har en levetid på flere dage. Derudover udmærker den sig med sin store bevægelig, som sikrer, at komforten og præcisionen under barberingen er i top. Du kan nemt komme til langs alle ansigtets konturer, og selv besværlige områder som hals-og kæbepartiet klares let som en leg. Med maskinen følger en flere  hoveder og en oplader, som kan lade maskinen længe.

Se seneste pris

 

#2. GEMEI Barbermaskine GM-7500

gm 7500 barbermaskineSet hos: CDON til 199 kr.

Derfor anbefaler vi denne barbermaskine:

Er du på udkig efter at opnå en hurtig, enkel og tæt barbering, klarer Gemeis GM-7500 jobbet til perfektion hver gang. Til en lav pris får du en maskine, der indeholder et smart 3-blads system, som altid sikrer et flot resultat. Maskinens øverste del har en imponerende bevægelihed, som gør den nem at arbejde med for enhver. Som en ekstra bonus har den en pop-up trimmer, som kan rette både overskæg og bakkenbarter til. Når du er færdig, er rengøringen af maskinen heller ingen sag. Den medfølgende børste fjerner hurtigt hårrester, og du kan vaske maskinen med vand og sæbe, da den er 100 procent vandtæt. Barbermaskinen har en god levetid på 60 minutter i alt.

Se seneste pris

 

#3. Remington PF7400 Comfort Series Plus

Barbermaskine fra RemingtonSet hos: Computersalg til 517 kr.

Derfor anbefaler vi denne barbermaskine:

Men en maskine fra Remington opnår du en professionel barbering til lavpris. Nøgleordet for maskinen er komfort, da det fleksible hoved sikrer en behagelig oplevelse hver gang. Derudover er den ekstrem effektiv, da den besidder et ekstra skær, som hurtigt fanger de lidt længere hår. For at sætte prikken over i’et kan du slutte din barbering med at benytte den smarte pop-up trimmer, som er god til de små detaljer omkring overskægget og bakkenbarterne. Udover styrken og effektiviteten er også hygiejnen i top med dette produkt. Maskinen er nemlig vaskbar, så den hurtigt kan skylles med vand og sæbe efter brug. Desuden kan den køre i 40 minutter helt uden ledning.

Se seneste pris

 

 

Udgået

Philips S1510/04 Shaver 1000

Set hos: Wupti

Derfor anbefaler vi denne barbermaskine:

Philips er mange mænds foretrukne mærke, når det gælder barbermaskiner – og det med god grund. Heller ikke deres S1510/04 Shaver i serie 1000 skuffer. Maskinen er trådløs, let at arbejde med og har en levetid på 40 minutter. Derudover sikrer det specielle flekshovede, at den kan bevæge sig i fire forskellige retninger. Det gør det muligt at opnå en flot og tæt barbering uden besvær. Med denne model er du sikker på, at skærebladene altid holder sig skarpe, da maskinen har et smart selvslibende skær. Her får du altså en maskine, som kan gøre glæde i mange år – særligt på grund af det kraftige litiumionbatteri, som sørger for, at maskinen ikke mister styrke ved brug.

Braun Series 3 3020s Proskin

Set hos: White Away på tilbud

Derfor anbefaler vi denne barbermaskine:

Med denne model fra populære Braun får du både en grundig og lynhurtig barbermaskine. Den hele nye MicroComb-teknologi gør, at en større mængde hår bliver fanget ind af skærebladet ad gangen, så du skal bruge mindre tid på badeværelset hver dag. Maskinen har en maksimal levetid på 45 minutter, som er mere end rigeligt til en hel uges barbering. Bedst af alt tager det kun en time at oplade maskinen, hvilket er uhørt hurtigt for en maskine i den prisklasse. Du får altså både masser af effektivitet og styrke for pengene.

Philips PT860/17 shaver

Set hos: Wupti

Derfor anbefaler vi denne barbermaskine:

Uanset hvor korte dine skægstubbe er, sørger denne toptunede maskine fra Philips for at fjerne dem effektivt for dig. Det skyldes de særlige DualPrecision-skær, som sikrer en hel tæt barbering, selvom du barberer dig dagligt. Derudover kan du nyde godt af den dynamiske konturrespons, som gør, at maskinen tilpasser sig netop dit ansigts former, så du nemt kan komme til alle steder. Det sikrer præcision og en skånsom behandling af din hud, så du undgår rødme og irritation. Arbejdstiden på 50 minutter er længere end hos mange af konkurrenterne, og det tager bare en time at oplade maskinen helt.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at optimere din daglige barbering mest muligt med det helt rette udstyr. Vælger du en af ovenstående barbermaskiner, får du et af de bedste produkter på markedet til de mest konkurrencedygtige priser.

Læs også om: hårfjerning voks

1 kommentar

Skriv en kommentar

4 × two =