Artikler

Top 3 billige fjernsyn / TV som er bedst i test (2019)

billige-fjernsyn

I mange familier er fjernsynet husstandens naturlige samlingspunkt. Der findes da heller ikke noget bedre at samles i sofaen foran tv’et og tænde for en god film eller et underholdningsprogram sammen med dem, man holder af. Et godt tv er næsten ikke til at undvære, men hvordan vælger man så det helt rigtige tv, der matcher dine behov og ikke mindst dit niveau? Vi har gjort processen lettere for dig, ved at samle vores 3 bedste bud på billige fjernsyn ud fra test og anmeldelser, som vi har indsamlet.  Vi har undersøgt følgende kategori, hvor du får rigtig god valuta for pengene med hensyn til ny teknologi:

Maks pris: 3000-5500 kr. ⭐Maks størrelse: 43″-55″

1. Philips fjernsyn 55″ Ultra HD smart TV 55PUS6803

Pris: Set hos Wupti til 3799 kr. (Skarp pris)

Info: For dig der leder efter et 55″ fjernsyn til en billig pris, der stadig kan give dig god kvalitet og smarte funktioner, så er Sony Philips 55″ Ultra HD smart TV 55PUS6803 med frontvendt højttaler et godt valg. Fjernsynsserien 6-serien topscorer i test blandt mindre tv hos engelske Techadivsor 20 nov. 2018 og det med god grund. Her får du nemlig et 55” 4K LED fjernsyn, der giver dig virkelig god billedkvalitet på budget. Lig mærke til specifikationerne.

💡 Specifikationer:

 • ✅ LED / 55″ – Ultratyndt
 • ✅ 4K UHD (3840×2160 px)
 • ✅ 100 Hz til glidende bevægelser ❗
 • ✅ Smart TV (Philips App Gallery)
 • ✅ Netflix TV
 • ✅ Micro Dimming
 • ✅ Frontvendte højtalere
 • ✅ 3-sidet ambilight til hygge og stemning ❗
 • ✅ Energiklasse: A
 • ✅ HDR Plus til forbedret kontrast, farve og skarphed. 
Mere produktinfo


2. Philips fjernsyn 49″ Ultra HD Smart TV 49PUS7503

Pris: Set hos Wupti til 4299,-

49PUS7503---billig-fjernsyn

Info: Her er tale om et fremragende tv til prisen, hvis du gerne vil op i en størrelse, hvor hele familien kan få glæde af tv’et i stuen. Phillips har her skabt et fjernsyn, der giver dig en fantastisk oplevelser, hver gang du sætter dig foran skærmen. Alt fra lys til farver, nuancer og skygger er optimeret, så billedet kommer til sin fulde ret, og du får en yderst realistisk seeroplevelse med en detaljerigdom, du aldrig har oplevet lignende før.  Lig mærke til specifikationerne.

💡 Specifikationer:

 • ✅ LED 49″
 • ✅ 100 Hz til glidende bevægelser
 • ✅ 4K UHD (3840×2160 px)
 • ✅ Android TV + indbygget chromecast løsning. ❗
 • ✅ 3-sidet Ambilight (giver hyggelig stemning)
 • ✅ P5 Perfect Picture Engine ❗
 • ✅ HDR Plus
 • ✅ DTS HD Premium Sound og synlig lydartikulation
 • ✅ Energiklasse: A+
Mere produktinfo


Phillips produktvideo 7500 serien

 

3. Sharp 55″ fjernsyn – LC-55CUF8472E

Pris: Set hos Wupti til 4399 kr. (Spar 1600 kr.)

sharp fjernsynInfo:  Med dette tv får du et elegant fjernsyn med god billedekvalitet og god lyd! Modellen er yderst elegant med sin fine ramme. Den er ideel til at hænge op på væggen i den mindre stue på grund af det simple design og den lette vægt. Der medfølger dog også en fin fod, så du også kan have tv’et stående.

🥇 Modellen blev kåret som Red Dot Design vinder i 2016.
Minus: ingen ambilight eller Android tv.

 💡 Specifikationer:

 • ✅ LED / 55 “
 • ✅ 4K UHD (3840×2160 px)
 • ✅ 400 – Perfekt til sport og hurtige bevægelser ❗
 • ✅ Smart TV
 • ✅ Energiklasse A
 • ✅ God lyd – integrerede lydsystemer af Harman / Kardon
 • ✅ ACE PRO ULTRA – billedeoptimeringsteknologi
Mere produktinfo

Hvornår-skal-man-skifte-tvHvornår skal man skifte fjernsyn?

Det kan være svært at bedømme, hvornår der er behov for at skifte sit gamle tv ud. Selvom priserne er skubbet i bund, så er det stadig en stor udgift at købe et nyt fjernsyn. Derfor er der ingen grund til at gøre det, før det reelt er nødvendigt. Sådan lyder rådet også fra Forbrugerrådet Tænk’s testanmelder, Rasmus Partsch, da han på TV 2 hjalp til med at gennemføre en stor test af fladskærme i programmet ’Spiegelhauger i forbrugernes tjeneste.’

– Jeg mener, at man først skal skifte sit tv ud, hvis man er utilfreds med det, det kan – hvis det ikke længere følger de teknologiske standarder, der gør, at man ikke længere kan se de programmer, man gerne vil, sagde Rasmus Partsch i programmet.

Hvis du står og gerne vil opgradere dit tv til en bedre model, har vi gjort jagten nem og hurtig for dig. Vi har nøje studeret de nyeste testresultater og kommer her med seks anbefalinger af billige TV i forskellige størrelser, der går fra 32” og helt op til 65”. Leder du efter det rigtige antenneudtag til dit nye tv, kan de eksempelvis findes hos i wattoo.

Læs også vores store guide om Bluetooth højtaler til mobilen

Hvordan vælger jeg det bedste billige fjernsyn og tv?

Der findes rigtig mange gode bud på fladskærms tv på markedet i dag, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvor du får mest for dine penge. Priserne på tv er generelt faldet markant de seneste år, mens kvaliteten og teknologien kun er opadgående. Der er altså rig mulighed for at finde et funktionelt og billigt fjernsyn til dit hjem uden at få røde tal på bundlinjen. Først og fremmeste skal du dog gøre op med dig selv, hvor stort et tv, du har behov for, da størrelsen på skærmene hænger sammen med prisen. Der er også forskel på, hvor du skal have fjernsynet stående. Hvis det er til børneværelset, kan du måske godt nøjes med 40” eller mindre. Skal fjernsynet stå i stuen og bruges af hele familien, bør man overveje at gå op i størrelsen, hvilket ikke behøver koster alverdens, hvis du vælger en af vores anbefalinger. Du skal også beslutte dig for, hvilke funktioner du har brug for, og hvor god lyd- og billedkvaliteten skal være. Generelt er der dog ikke meget, der adskiller de 6 udvalgte modeller, som alle klarer sig suverænt i test trods meget attraktive priser.

Læs også vores prissammenligning af TV pakker og tv udbydere

Hvad er?

Android TV-platformen

Giver adgang til et helt nyt univers af underholdning. De brugervenlige menuer giver dig personlige anbefalinger til film, videoer, serier, sange, spil og meget mere, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at søge dine foretrukne film og tv-serier frem. Stream alle de film og serier, du vil, via eksempelvis Netflix eller Youtube direkte gennem dit tv.

HDR-teknologien

skaber store kontraster, der skurer op for intensiteten og dramaet i billedet.

Et fremtidssikret billig fjernsyn 

Det er væsentligt at vælge et tv, som du med garanti kan få glæde af i mange år, og som har en teknologi, der ikke bliver forældet lige med det samme. Et fjernsyn med Ultra HD bliver fremtidens stardand.

 

Top 3 billige fjernsyn / TV som er bedst i test (2019)
5 (100%) 6 Stemmer

1 kommentar

Skriv en kommentar

15 − 13 =