Artikler

6 billige fjernsyn som er bedst i test

find billige tv her

I mange familier er fjernsynet husstandens naturlige samlingspunkt. Der findes da heller ikke noget bedre at samles i sofaen foran tv’et og tænde for en god film eller et underholdningsprogram sammen med dem, man holder af. Et godt tv er næsten ikke til at undvære, men hvordan vælger man så det helt rigtige tv, der matcher dine behov og ikke mindst dit niveau?
Vi har gjort processen lettere for dig, ved at samle 6 af markedets bedste bud på billige TV. Alle seks billige fjernsyn er blevet kåret som bedst i test, og du får her grundige anmeldelser af dem alle samt en prissammenligning, så du finder det bedste tv til den laveste pris.

Læs også vores store guide om Bluetooth højtaler til mobilen

1. Sony 32WE613 SmartTV– Bedst i test hos “What Hifi” 2016

Set billigt her: Wupti til 2199 kr. → Find seneste bedst i test modeller her

billig tv Sony 32WD603 SmartTVDerfor anbefaler vi et billig tv som dette: For dig der leder efter et mindre tv til en lav pris, der stadig kan give dig god kvalitet og smarte funktioner, så er Sony 32WE613 SmartTV det helt rigtige valg. Fjernsynet blev bedst i test blandt mindre tv hos engelske What Hi-Fi i 2016, og det med god grund. Her får du nemlig et 32” LED fjernsyn, der giver dig virkelig god billedkvalitet på budget. Sonys særlige X-Reality PRO-billedbehandlingsgenerator giver en detaljeret billedvisning, der gør, at selvom streaming i dårlig opløsning forbedres og giver et godt billede på din skærm.

En verden af film, apps og tv
Her får du et billigt smart tv, som giver dig adgang til at streame alle de film og serier, du vil, via eksempelvis Netflix eller Youtube direkte gennem dit tv. Designet er ligeledes i top, da du her får en elegant og slank model med en diskret og fin ramme, der passer perfekt ind i børneværelset eller soveværelset, og som især egner sig godt til vægmontering. Du findet ikke et tv i bedre kvalitet i denne størrelse til en lavere pris end denne model, som får vores varmeste anbefalinger.

Specifikationer:

 • LED / 32″
 • HD Ready (1280×720 pixels)
 • 200 Hz / Smart TV
 • Netflix TV
 • Energiklasse: A

2. Samsung UE40K5505 Smart TV – Topscorer TÆNK 2016

Set billigt hos Wupti til 3990 kr. → Find seneste bedst i test modeller her

Derfor anbefaler vi dette tv: Når det kommer til kvalitets tv i den billige prisklasse, så er Samsung uden tvivl førende på markedet. Igen og igen leverer de fjernsyn med den nyeste teknologi, bedste billedkvalitet og smarteste funktioner til priser, der slår konkurrenterne af pinden. Samsung UE40K5505 Smart TV er ingen undtagelse. Her får du et tv i en fornuftig størrelse, der giver en unik seeroplevelser på grund af de ekstremt levende billeder. Du får en helt ny oplevelse, når du tænder for dit yndlingsprogram, da fjernsynet har full HD opløsning. Smart TV-funktionen er enkel at betjene og åbner op for et hav af underholdningsmuligheder. Det gjorde da også tv’et til topscorer hos Forbrugerrådet Tænk i august 2016. og også i udlandet er modellen blevet kåret bedst i test til forbrugere, der ønsker et funktionelt og billigt tv til den lille stue eller soveværelset.

Minimalistisk og let design
Samsung er kendt for sit minimalistiske design, og det går igen med Samsung UE40K5505 Smart TV. Modellen er yderst elegant med sin fine sorte ramme. Den er ideel til at hænge op på væggen i den mindre stue på grund af det simple design og den lette vægt. Der medfølger dog også en fin fod, så du også kan have tv’et stående.

Specifikationer:

 • LED / 40″
 • Full HD (1920×1080 pixels)
 • 400 Hz / Smart TV
 • Netflix TV / Viaplay TV
 • Energiklasse: A

3. LG 43UH610V Ultra HD – TÆNK testvinder 2016

Set billigt hos Wupti til 3862 kr. → Find seneste bedst i test modeller her

Derfor anbefaler vi dette tv: Hvis du ønsker lidt nyere teknologi og en lidt større skærm, skal du uden tvivl gå med et LG 43UH610V Ultra HD fjernsyn. Det unikke tv fra LG blev topscorer hos Forbrugerrådet Tænk i  juli 2016 og også svenske Råd & Rön har kåret det som bedst i test. Fjernsynet er helt i top, når det gælder de lidt dyrere modeller, og du får da også rigtig meget for pengene her. Du får både en prisvenlig og imponerende billedkvalitet, der er enormt virkelighedstro, da fjernsynet benytter HDR pro, som automatisk justerer lysstyrken, så du får et knivskarpt billede.
Et fremtidssikret billig tv
Det er væsentligt at vælge et tv, som du med garanti kan få glæde af i mange år, og som har en teknologi, der ikke bliver forældet lige med det samme. LG 43UH610V Ultra HD er et fremtidssikret valg, da det har Ultra HD, som bliver fremtidens stardand. Samtidig anvender fjernsynet det unikke webOS 3.0 styresystem til smart TV fra LG, som er utroligt brugervenlig at navigere rundt i, når du vil bruge apps som Viaplay eller Netflix. Fjernsynet er udført i en flot mørkegrå farve og et enkelt og stilrent design, der vil passe ind i de fleste hjem. På bagsiden finder du hele tre HDM indgange og to USB-indgange, og tv’et er godkendt til de store tv-udbydere som Yousee, Boxer og Stofa.

 Specifikationer:

 • LED / 43″
 • 4K UHD (3840 x 2160 pixels)
 • Smart TV
 • Netflix TV / Viaplay TV
 • Energiklasse: A+

4. Samsung UE49KS7005 SUHD TV – TÆNK bedst i test 2016

Læs mere hos Samsung

Samsung UE49KS7005 SUHD TVDerfor anbefaler vi dette billige tv: I juli 2016 kårede Forbrugerrådet Tænk Samsungs UE49KS7005 SUHD TV som bedst i test, og det forstår vi godt. Her er tale om et fremragende tv til prisen, hvis du gerne vil op i en størrelse, hvor hele familien kan få glæde af tv’et i stuen. Samsung har her skabt et fjernsyn, der giver dig en fantastisk oplevelser, hver gang du sætter dig foran skærmen. Alt fra lys til farver, nuancer og skygger er optimeret, så billedet kommer til sin fulde ret, og du får en yderst realistisk seeroplevelse med en detaljerigdom, du aldrig har oplevet lignende før.

Imponerende billedopløsning
Samsungs nyeste teknologi gør det muligt for SUHD TV’et at leve op til den billedkvalitet, som film og serier er produceret til at blive vist i. Du får en billedopløsning, der er hele fire gange bedre end med Full HD, da modellen har Ultra HD 4K, som er det bedste på markedet. Du får altså et tv med et teknologisk niveau, som er langt foran sin tid. Dermed er der ingen fare for, at du bliver nødt til at udskifte det inden for de kommende år.

Specifikationer:

 • LED / 49 “
 • 4K UHD (3840 x 2160 pixels)
 • 2100 Hz / Smart TV
 • Netflix TV / Viaplay TV
 • Energiklasse: A+

5. Philips Ultra HD 55PUS7101 – Red Dot Design award 2016

Find det billigt her: Wupti til 6999 kr. -> Find seneste bedst i test modeller her

Philips Ultra HD 55PUS7101Derfor anbefaler vi dette tv: Hvis du ikke vil gå på kompromis med dit tv og vil have en skræm, der fylder godt i stuen, så har Philips leveret et godt bud med deres Philips Ultra HD 55PUS7101. Fjernsynet vandt en  Red Dot Design award i 2016, og det lever på alle måder op til de nye standarder for tv i den prisklasse og størrelse. Med den fantastiske 4K-opløsning, får du et fire gange bedre billede end med en Full HD-opløsning. Når du køber denne model, åbner du samtidig døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning.

Lækker brugerflade med Android TV
Med et Philips Ultra HD 55PUS7101 får du altså knivskarpe billeder, hvor du får alle detaljer med. HDR-teknologien skaber desuden store kontraster, der skurer op for intensiteten og dramaet i billedet.Med denne model får du naturligvis også en smart T-funktion. Android TV-platformen giver adgang til et helt nyt univers af underholdning. De brugervenlige menuer giver dig personlige anbefalinger til film, videoer, serier, sange, spil og meget mere, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at søge dine foretrukne film og tv-serier frem.

Specifikationer: 

 • LED / 55 ”
 • Ultra HD/4K (2160p)
 • Smart TV
 • Android TV
 • Energiklasse: A

7. LG 65UH650V Ultra HD – Luksuriøst fjernsyn

Find det billigt her: Wupti til 8997 kr. → Find seneste bedst i test modeller her 

Derfor anbefaler vi dette tv: Skal du bruge en kæmpe skærm, hvor billedkvaliteten, lyden, teknologien og brugervenligheden er helt i top, så skal du gribe lidt dybere i lommerne. Med et LG 65UH650V Ultra HD fjernsyn investerer du i et luksus tv, som du kan få underholdning ud af i mange år fremover. Når du går efter et luksus produkt som dette tv, er der rigtig mange penge at spare, hvis du lige undersøger, hvor du får det billigst først. Du finder det ikke til en bedre pris end hos Wupti. Hvis du eksempelvis køber det hos Bilka, koster det helt op til 11.999 kr., så det er altså værd at følge vores guide.

Slankt og lækkert design
LG 65UH650V Ultra HD er udført i såkaldt Ultra Slim design, hvilket betyder, at du får et innovativt, moderne og enormt smalt tv, der giver dig mere plads i stuen. Det passer perfekt ind i enhver nordisk og minimalistisk indretning, og du behøver altså her ikke gå på kompromis med din æstetiske sans, selvom du skal have et stort tv stående i stuen. Du får desuden alt den nyeste teknologi, som blandt andet inkluderer den smarte webOS 3.0 platform, HDR PRP, Color Prime Pro og naturligvis Ultra HD 4K, som sikrer dig fire gange bedre opløsning end med Full HD.

Specifikationer:

 • LED / 65 ” / 3D
 • 4K UHD (3840 x 2160 pixels)
 • Smart TV
 • Netflix TV / Viaplay TV
 • Energiklasse: A++

Hvornår-skal-man-skifte-tvHvornår skal man skifte tv?

Det kan være svært at bedømme, hvornår der er behov for at skifte sit gamle tv ud. Selvom priserne er skubbet i bund, så er det stadig en stor udgift at købe et nyt fjernsyn. Derfor er der ingen grund til at gøre det, før det reelt er nødvendigt. Sådan lyder rådet også fra Forbrugerrådet Tænk’s testanmelder, Rasmus Partsch, da han på TV 2 hjalp til med at gennemføre en stor test af fladskærme i programmet ’Spiegelhauger i forbrugernes tjeneste.’

– Jeg mener, at man først skal skifte sit tv ud, hvis man er utilfreds med det, det kan – hvis det ikke længere følger de teknologiske standarder, der gør, at man ikke længere kan se de programmer, man gerne vil, sagde Rasmus Partsch i programmet.

Hvis du står og gerne vil opgradere dit tv til en bedre model, har vi gjort jagten nem og hurtig for dig. Vi har nøje studeret de nyeste testresultater og kommer her med seks anbefalinger af billige TV i forskellige størrelser, der går fra 32” og helt op til 65”. Leder du efter det rigtige antenneudtag til dit nye tv, kan det anbefales at kigge i wattoos store udvalg.

Hvordan vælger jeg det bedste billige fjernsyn og tv?

Der findes rigtig mange gode bud på fladskærms tv på markedet i dag, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvor du får mest for dine penge. Priserne på tv er generelt faldet markant de seneste år, mens kvaliteten og teknologien kun er opadgående. Der er altså rig mulighed for at finde et funktionelt og billigt fjernsyn til dit hjem uden at få røde tal på bundlinjen. Først og fremmeste skal du dog gøre op med dig selv, hvor stort et tv, du har behov for, da størrelsen på skærmene hænger sammen med prisen. Der er også forskel på, hvor du skal have fjernsynet stående. Hvis det er til børneværelset, kan du måske godt nøjes med 40” eller mindre. Skal fjernsynet stå i stuen og bruges af hele familien, bør man overveje at gå op i størrelsen, hvilket ikke behøver koster alverdens, hvis du vælger en af vores anbefalinger. Du skal også beslutte dig for, hvilke funktioner du har brug for, og hvor god lyd- og billedkvaliteten skal være. Generelt er der dog ikke meget, der adskiller de 6 udvalgte modeller, som alle klarer sig suverænt i test trods meget attraktive priser.

Læs også vores prissammenligning af TV pakker og tv udbydere

Læg en kommentar

Tilføj kommentar