Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Soveværelse

3 billige senge til en god pris

billige senge

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skifte sengen ud. Det er dog muligt at finde billige senge i høj kvalitet, som ikke behøver koste dig en formue. Det gælder også, selvom du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af din nattesøvn.

Man skal bare vide, hvor man skal lede efter de billige senge. Her i artiklen er der heldigvis hjælp at hente. Vi har nemlig samlet tre gode bud på billige senge, som du med fordel kan se nærmere på, hvis du har et budget, der skal overholdes.

1. Jupiter Wood – Billig seng

Jupiter Wood billige seng✅ 25 års garanti
✅ Ekstraordinær støtte og komfort

Er du på udkig efter en behagelig og prisvenlig seng? Så er boxmadrassen Jupiter Woods et godt bud. Her få du masser af komfort for pengene.

Det skyldes især madrassen fem komfortzoner, som sikrer specialiseret støtte til netop din krop. Også de moderne pocketfjedre er med til at sikrer optimal komfort, uanset hvordan du ligger.

Med i købet får du også en topmadras med en kerne af latex, som er ventilerende og sørger for et godt miljø at sove i. Sengen er produceret i Danmark og leveres med egetræsben.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Højde: 51 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5
 • Polstring: 25 mm hybridskum
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Garanti: 25 år
Til tilbudspris

 

2. Venus – Billig seng

Venus – Billig Boxmadras seng✅ Dobbelt lag af moderne pocketfjedre
✅ 100 % dansk produceret

Venus er ikke bare en almindelig boxmadras. Her er nemlig skruet helt op for komforten. Hvor mange madrasser kun har 3 eller 5 komfortzoner, er der her blevet opgraderet til hele 7.

De sikrer en individuel og unik støtte til både din nakke, skuldre, hofter og ryg. Dertil kommer et dobbelt lag af pocketfjedre, som øger komforten yderligere. Mellem fjedrene er der et lag hybridskum, som giver holdbarhed og åndbarhed. Dermed ledes overskydende fugt og varme væk, så du får det optimale sovemiljø i løbet af natten.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Højde: 63 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 7
 • Polstring: 25 mm hybridskum
 • Ramme: 20 cm træramme
 • Garanti: 25 år
Til tilbudspris

 

3. Jupiter Wood – Billig kontinentalseng

Jupiter Wood – Billig kontinentalseng✅ Ventilerende og åndbar topmadras
✅ 100 dages gratis ombytning af fasthed

Jupiter Wood kontinentalsengen består af tre lag, som alle er af højeste kvalitet. Som fundament finder du en boxmadras med en støttende skumkerne. I midten er der en springmadras, der blandt andet byder på pocketfjedre og hele fem komfortzoner.

Dermed bliver det en fornøjelse at ligge i sengen, da den giver dig optimal og individuel støtte og komfort. Det øverste lag består af en topmadras med en kerne af latex. Det gør den både ventilerende og åndbar, så du får det bedst mulige miljø at sove i. Der er 15 års garanti på trærammen og fjedrebrud.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Højde: 55 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5
 • Polstring: 25 mm hybridskum
 • Ramme: 8 cm træramme
 • Garanti: 15 år
Til tilbudspris

 

FAQ

ℹ Hvordan sparer du penge på en ny billig seng?

Alle mennesker fortjener at sove i en ordentlig seng hver nat. Sengen har nemlig stor betydning for kvaliteten af vores nattesøvn. Og uden god søvn, er det svært at fungere ordentligt i løbet af dagen. For mange kan det dog virke urealistisk at gå ud og købe en helt ny seng, der lever op til den ønskede kvalitet.

Billige senge hænger ikke på træerne. Der er dog en række måder, hvorpå du kan spare store summer på senge, selvom du ikke går på kompromis med kvaliteten. I afsnittet her guider vi dig til, hvordan du kommer til at sove som en drøm i billige senge.

Køb billige senge online

Det er altid klogt at undersøge markedet, før man foretager store køb. På den måde kan du sammenligne produkter og ikke mindst priser, så du ikke bliver snydt. Hvis du gerne vil have fingrene i billige senge, kan du med fordel kigge online.

Der er nemlig ofte mange tusinde kroner at spare, hvis du køber online fremfor i en fysisk butik. Du kan da også finde mindst lige så gode og billige senge på nettet, som du kan i en rigtig butik, og så endda til langt mere fair priser.

Ofte kan du også få selve leveringen langt billigere online. På sider som bedrenætter.dk får du endda gratis levering på din nye seng, ligesom du har mulighed for gratis at ombytte den inden for 100 dage, hvis du ikke er tilfreds med fastheden.

Køb ny madras og brugt sengeramme

Har du ikke plads i dit budget til en ny seng? Så kan du måske nøjes med at købe en ny madras. Det behøver nemlig ikke at være en bekostelig affære at anskaffe en madras af god kvalitet. Dertil kan du købe selve sengerammen brugt.

De færreste har lyst til at sove på en brugt madras, men at sengerammen er brugt, vil man nok have mindre imod. Her skal du naturligvis have for øje, at den nye madras og den brugte ramme skal passe sammen størrelsesmæssigt. Der er rig mulighed for at finde flotte og holdbare sengerammer på sider som DBA, Facebook eller Gul og Gratis.

Slå til ved kampagner og tilbud

Hvis du gerne vil spare penge på en ny seng, kan det være godt at væbne sig med tålmodighed. Dermed kan du nemlig være heldig at støde på gode kampagner hos de store forhandlere, hvor billige senge af høj kvalitet er sat gevaldigt ned i pris. De fleste forhandlere både fysisk og online kører flere gange om året med gode tilbud på senge, hvor du kan gøre et kup. Det kan blandt andet være på dage som Black Friday eller til januarudsalg. Det kan også være en god idé at tilmelde sig diverse nyhedsbreve hos dine foretrukne butikker. Dermed går du aldrig glip af et godt tilbud på billige senge. Det tilbyder butikker som JYSK, Ilva og Ikea.

Guide: Vælg den rette billige seng

Det er helt afgørende at finde den rette seng. Først og fremmest fordi vi bruger enormt meget tid i sengen. Faktisk bruger vi typisk 33 procent af vores liv i sengen. Det svarer til, at en gennemsnitsdansker bruger 26,5 år bare på at sove.

Der er dog rigtig mange senge at vælge mellem. Derfor kan det være en svær beslutning. En seng skal jo gerne holde langt ud i fremtiden, så det gælder om at vælge en model, der er pengene værd. Herunder guider vi dig til de faktorer, du skal overveje, før du køber.

Elevation, kontinental eller boxmadras?

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type seng du vil have. Her skelnes der grundlæggende mellem tre typer. Der er elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser. Hver især har sine fordele og ulemper. En elevationsseng er til dig, der vil have en seng, der kan justeres i både hoved- og fodende. Det sørger en motor for. Det er smart, hvis du har fysiske gener.

Det er samtidig bekvemt, hvis du godt kan lide at sidde op og læse eller se tv i sengen. Her får du nemlig optimal støtte – også i siddende position. En kontinentalseng er en høj seng med flere madraslag. Her er fokus på komforten, der er tilpasset dine personlige behov. Sidst men ikke mindst er der en boxmadras. Her er tale om den mest simple sengetype. Her monteres benene nemlig direkte i bunden af madrassen. Det er ofte også den billigste løsning.

Fastheden er afgørende

Sengens madras er naturligvis vigtig for, hvordan du ligger i løbet af natten. Her er der flere ting, du skal overveje. Først og fremmeste skal du finde ud af, hvor fast den skal være. Et godt pejlemærke til fastheden er din vægt.

Hvis du vejer under 75 kg, skal du vælge en med medium fasthed. Vejer du over, bør du vælge en fast model. Hvis du har tendens til at svede om natten, kan en hård madras være en fordel. Her synker du nemlig ikke så meget ned i madrassen. Jo mere i kontakt du er med madrassen, des varmere får du det.

Temperaturen i fokus

Temperaturen har meget at sige i forhold til valg af madras. Skummadrasser er generelt varmere end eksempelvis latex. Det er vigtigt hverken at ligge for koldt eller varmt. Ifølge Forbrugerrådet Tænk er det vigtigste dog, at du afprøver madrassen, før du køber. Du kan sagtens tillade dig at afprøve den i nogle minutter i butikken. Her er det vigtigt, du lægger dig i din foretrukne soveposition.

Det kan dog være nødvendigt at tage madrassen med hjem og prøve. Det er nemlig ofte først her, du får et ordentligt indtryk af den. Mange forhandlere tillader da også, at du kan prøve den af i op mod 100 dage. Hvis den ikke passer til dine behov, kan du få den ombyttet.

Billige senge guide

Læs også om: elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser, topmadrasser 180×200, topmadras tilbud, skummadras, springmadras, sengetilbud 180×200, Billige sengebillige elevationssenge, dobbeltseng

4 kommentarer

Skriv en kommentar

19 + 2 =