Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Discover

Bliv inspireret til stilren boligindretning

boligindretning flot

billede99Trænger du til fornyelse derhjemme, så dit hjem i højere grad afspejler din personlige stil? Eller mangler din bolig bare lidt moderne kant og stilrene detaljer? Så er der masser af inspiration at hente lige her.

Det behøver hverken være dyrt eller tidskrævende at ændre hele udtrykket i ens hjem. Med få nye tilføjelser kan du nemt give dine rum nyt liv, så det bliver en fornøjelse at træde ind ad døren hver dag. Et godt sted at hente inspiration er hos danske Roomformore.dk som er eksperter i boligindretning. Her er tale om en webshop af høj kvalitet. Virksomheden er nemlig grundlagt på baggrund af en ægte kærlighed til godt design og en fascination for lækker boligindretning. Det skinner igennem i hele webshoppens unikke univers. I sortimentet finder du nemlig produkter, der er nøje udvalgt, og som alle vil kunne opgradere det moderne hjem. Fælles for dem alle er, at der er fokus på nytænkning, funktion og ikke mindst æstetik.

De små detaljer gør forskellen
knageNår du skal forny dit hjem, behøver du ikke skifte hele møblementet ud for at ændre udtrykket. Faktisk kan helt små deltaljer også gøre en kæmpe forskel. Det ved de også hos Roomformore.dk. Her kan du blandt andet se nærmere på smarte knager til entreen eller soveværelset, hvor du kan hænge alt fra overtøj til tasker. Knager fra Roomformore.dk kommer i mange forskellige udtryk, uanset om du er til klassisk træ, moderne metal eller opsigtsvækkede farver. Du kan desuden også både købe individuelle knager eller knagerækker, hvor der er plads til lidt mere. En anden måde at krydre boligindretningen lidt er ved at tilføje fine plakater til væggene. Hos Roomformore.dk finder du et bredt udvalg af alt fra fotokunst til citatplakater. Dermed kan du hurtigt skabe stemning i køkkenet, stuen eller soveværelset ved at dekorere de ellers tomme hvide vægge.

Tidløst design for enhver
Egon eiermann taburetHar du et lidt større fornyelse af hjemmet i tankerne? Så skal du måske også have udskiftet noget af dit møbelment. Dermed kan du for alvor skrue op for det moderne og stilrene udtryk i hjemmet. Møbler er ofte en stor udgift. Derfor gælder det også om at gå efter brands med et design, der holder. Ved at satse på det tidløse og klassiske slipper du nemlig for at skulle købe nyt igen lige foreløbigt. Her er et godt bud at kigge nærmere på møblerne fra

Egon Eiermann. Her er tale om en tysk arkitekt, som især blev berømt under postkrigsmodernisme i Tyskland. Designeren står bag et væld af smukke stole og borde, der vil kunne pynte i ethvert hjem. Du finder et bredt udpluk af dem hos Roomformore.dk. Du kan blandt andet vælge en funktionel og dekorativ kontorstol eller et smukt spisebord, hvor hele familien kan samles. Fælles for alle møblerne er, at de oser af elegance og stil, der aldrig går af mode.

Der er altså rig mulighed for at hente god inspiration hos danske Roomformore.dk, uanset om du er på jagt efter store eller små fornyelser til dit hjem.

Skriv en kommentar

five × 3 =