Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
bodystore-rabatkode

Bodystore rabatkode & tilbud

Går du højt op i sund kost og regelmæssig motion? Eller drømmer du bare om at komme i gang med en sundere livsstil? Så bør du slå vejen forbi Bodystore. Her finder du nemlig en af Danmarks førende forhandlere online af alt inden for træning og helse. Nu kan du endda blive sund med rabat. Vi giver dig nemlig adgang til en Bodystore rabatkode, der kan gøre det billigere og en hel del sjovere at shoppe online. 🔥🛒

Rabatkode på vej!

Bodystore – En af de største i Norden

Bodystore rabatkoderBodystore blev grundlagt i Sverige i 1996. Allerede i 1998 rykkede virksomheden ind på nettet. Her begyndte de nemlig at sælge varer online som en af de absolut første på markedet. Heldigvis tog kunderne godt imod det sunde koncept. Hurtigt blev Bodystore derfor enormt populære både i Sverige, men i høj grad også i resten af norden. I dag har Bodystore webshops i alle de nordiske lande. Derudover leverer de også til store dele af Europa.

Madvarer og kosttilskud

produkter hos BodystoreUanset om du ønsker at tabe dig eller bare holde vægten, er din kost altafgørende. Motion er nemlig ikke nok til at opnå resultater. Det har de også taget højde for hos Bodystore. Her kan du nemlig også bruge din Bodystore rabatkode på diverse madvarer og kosttilskud. Under kategorien madvarer finder du blandt andet en masse produkter, du kan bruge til at bage sunde godter. Du finder også olier, krydderier, nøddesmør og diverse former for dyppelse. Du kan altså rigtig slå dig løs i køkkenet. Under kategorien kosttilskud finder du alle de produkter, der kan øge din nærring og give dig ekstra energi til hård træning. Der er blandt andet er væld af former for proteinpulver i mange forskellige smagsvarianter. Du kan også købe aminosyrer, måltidserstatninger og proteinbarer.

Spar med en Bodystore rabatkode

Bodystore rabatDet kan være en dyr hobby at gå op i træning og kost. Der skal ofte fyldes op af diverse kosttilskud og madvarer i skabene. Heldigvis kan du handle til skarpe priser hos Bodystore. Først og fremmest kan du jo spare ved at tage din Bodystore rabatkode i brug. Du kan dog også vælge at besøge webshoppens tilbudsside. Her er det altid muligt at gøre en god handel. Ofte er populære varer nedsat med op til 50 %. Du finder også kampagner for specifikke produkter, der kan være stærkt nedsat.

Eksklusive tilbud som medlem af kundeklub

Bodystore tilbudEr du bidt af træning og sund kost? Så bør du blive medlem af Bodystores kundeklub. Dermed går du nemlig aldrig glip af et godt tilbud på webshoppen. Du får besked før alle andre, når gode tilbud er på vej. Du får desuden også specielle medlemspriser på udvalgte varer. Det er gratis at blive medlem, så der er ingen grund til at lade være.

Fri fragt og gratis retur

levering BodystoreNår du har brugt din Bodystore rabatkode, bliver din ordre sendt til dig. Du kan forvente at have din pakke inden for 2-4 hverdage, og den sendes med PostNord. Fragten er desuden gratis, hvis du bare bestiller for mindst 200 kroner. Hvis du fortryder dit køb, kan du også sendt det helt gratis retur. Bodystore tager sig nemlig af regningen, hvis du vil bytte eller returnere.

Forbedr din træning med Bodystore

Bodystore rabatkode kurvHos Bodystore finder du et imponerende udvalg til alle, der har en aktiv hverdag. Særligt inden for tilbehør til træning skiller webshoppen sig positivt ud. Når du tager ned i fitnesscentret, skal du naturligvis være ordentligt klædt på til det. Og det kan du blive hos Bodystore. Her finder du nemlig en hel kategori for lækkert træningstøj til både mænd og kvinder i alle størrelser. Du finder også masser af tilbehør og redskaber, der kan være med til at højne kvaliteten af din træning. Under kategorien udstyr og tilbehør finder du blandt andet:

 • Drikkedunke
 • Kettlebells
 • Gummibånd
 • Vægte
 • Yogamåtter
 • Pulsmålere
 • Høretelefoner  

Kendte brands hos Bodystore

Uanset om du shopper efter kosttilskud, redskaber eller tøj hos Bodystore, finder du produkter fra de bedste brands. Du kan blandt andet vælge mellem:

 • Star Nutrition
 • Better Bodies Men
 • Björn Borg
 • Goodlife
 • Muscle tech
 • GASP Gear
 • Gymstick
 • Urtekram
 • Pharma Nord
Anmeld