Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Vi har samlet 10 online webshops, der alle sælger børnetøj til gode priser. Her finder du kendte mærker til udsalgspriser, imponerende tilbud og overvældende outlets.

1. Trendyshop – Modetøj til børn i alle aldre

Børnetøj fra TrendyshopUanset om du er på udkig efter nyt tøj til din baby, din 7-årige eller din teenager, finder du altid et stort udvalg hos Trendyshop. Til de mindste finder du på hjemmesiden en masse kvalitetstøj fra anerkendte mærker som eksempelvis Hummel, Petit by Sofie Schnoor, Enfant og Molo Kids. Til teenagerne kan du shoppe seje bukser, T-shirts og sneakers fra alt fra Puma til By Hound og det topmoderne nye mærke Grunt. Trendyshop har altid fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet. Derfor opdateres lageret konstant, og der er altid nye og spændende mærker at finde. Hos Trendyshop finder du desuden en lang række tilbudskategorier, hvor du blandt andet kan vælge to stykker tøj til 100, 120, 150 eller 200 kroner og dermed få meget mere for dine penge. Siden har også et outlet, hvor der også er mange penge at spare på populære mærker.

Find dit barns tøj hos TrendyShop

 

2. STYLEPIT – Mode til hele familien

Børnetøj fra Stylepit

STYLEPIT har 17 års erfaring med at sælge modetøj online og er i dag en af de største tøjbutikker online i hele Norden. Det skyldes særligt deres enorme udvalg til både babyer, børn, teenager og voksne. Alle kan få stillet deres shoppelyst hos Stylepit.dk. Sortimentet udvælges nøje af sidens dygtige bagmænd, som sætter kundeservice og produkter af høj kvalitet i højsædet. Her finder du alt fra mærker som MarMar, Wheat og Creamie og ikke mindst masser af inspiration til, hvordan du skal klæde dit barn på til enhver sæson. Der er ofte fordelagtige rabatter at finde på siden, så du kan få modetøj til udsalgspriser.

Find dit barns tøj hos Stylepit

 

3. Miinto – Støt din lokale børnetøjsforhandler

Børnetøj fra Miinto

Hos Miinto finder du smart og moderne børnetøj til moderigtige drenge og piger fra 0-16 år. Det unikke ved at shoppe hos webshoppen er dog, at du får mulighed for at støtte din lokale fysiske børnetøjsbutik, selvom du handler online. Miinto samarbejder nemlig med tusindvis af fysiske modebutikker i Danmark, hvilket gør det muligt at tilbyde butikkernes store udvalg, service og ekspertise med den fleksibilitet og enkelhed, som gør sig gældende ved online shopping.  Siden har desuden Skandinaviens største sortiment af børnetøj og kører altid med gode tilbud på de store mærker. Fortryder du dit køb, kan du tilmed sende tøjet retur eller ombytte det helt uden omkostninger.

Find dit barns tøj hos Miinto

 

4. BabyFryd – Et øje for kvalitet

Børnetøj fra Babyfryd

Hos BabyFryd er nøgleordet kvalitet. Webshoppen sætter en ære i nøje at udvælge mærker, som udelukkende står for moderne, hipt, behageligt og holdbart børnetøj i den allerhøjeste kvalitet.

Det har sikret dem en plads som manges foretrukne leverandør af tøj til de mindste. På webshoppen finder du bukser, bluser, heldragter, overtøj, kjoler og badetøj fra mærker som Molo Kids, Soft Galery, Mini A Ture, Mini Rodini og mange flere. Siden har også en tilbudskategori, hvor du finder ovenstående mærker med op til hele 75 procent rabat. Leveringen sker dag til dag og er altid gratis.

Find dit barns tøj hos BabyFryd

 

5. Buksetrolden.dk – Et unikt univers af børnemode

Børnetøj fra Buksetrolden

Siden 2006 har Buksetrolden.dk leveret lækkert børnetøj til smarte drenge og piger i alle aldre til konkurrencedygtige priser. Det er særligt webshoppens øje for at udvælge netop de mærker, som netop nu er førende på markedet for børnetøj, der gør den til noget ganske særligt. Buksetrolden.dk er altid et besøg værd, da du både finder tøj fra Danefæ, Småfolk, Popupshop, Albababy, Huttelihut og Bobo Choses. Bedst af alt finder du det til gode priser, og der er ofte store rabatter at hente. Buksetrolden.dk har ovenikøbet sit helt eget outlet, hvor du kan få endnu større besparelser. Hvis du bestiller inden kl. 12, har du desuden dit barn nye tøj i hænderne allerede dagen efter.

Find dit barns tøj hos Buksetrolden

 

6. Parcellet – Økologisk luksus til de mindste

Børnetøj fra Parcellet

Parcellet er til den kræsne forældre, som går højt op i, hvad deres børn har på kroppen. Alt tøjet er nemlig udvalgt med øje for bæredygtige materialer, kvalitet og ikke mindst økologi. Med andre ord går respekten for miljøet altså op i højere enhed med æstetik og kvalitet. Det sikres gennem mærker som Cam Cam, FUB, Konges Sløjd og Engel, som både byder på uundværlige basisvarer og specielle nyheder, som gør dit barn velklædt til enhver lejlighed. Her er ofte gode tilbud at hente, så du få bæredygtighed, kvalitet og mode til at spille sammen i dit barns garderobe.

Find dit barns tøj hos Parcellet

 

7. Svanebutikken.dk – Personlig webshop til store og små

Børnetøj fra Svanebutikken

Hos Svanebutikken.dk finder du et stort udvalg af babytøj og uldtøj til dine kære små, som personligt og nøje er udvalgt af kvinden bag det hele – nemlig svanemor Hanne, som hun kalder sig selv. Hos Svanebutikken.dk kan du i ro og mag klikke lækre produkter hjem til dig og din nyfødte, så I kan få lidt ekstra luksus i hverdagen. Her er fokus på kvalitet og ikke mindst sundt og allergivenligt børnetøj, som giver dit barn velvære. Bedst af det hele sidder Hanne altid klar på mail og telefon til at give personlig vejledning til, hvilket tøj du skal vælge til netop dit barn – også om aftenen, når de mindste er puttet. Det sikrer den personlige kontakt, som gør Svanebutikken.dk til noget ganske særligt.

Find dit barns tøj hos Svanebutikken

 

8. Cirah – Modetøj i børnehøjde

Børnetøj fra Cirah

Uanset om du er på udkig efter søde kjoler og nederdele til din lille prinsesse, smarte T-shirts og jeans til din friske dreng eller bodyer i god kvalitet til dit nyfødte vidunder, finder du hvad du søger hos Cirah.dk. Her finder du nemlig moderigtigt tøj i alle udformninger til børn i alderen 0 til 12 år. Sortimentet af mærker er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og design. Derfor kan Cirah.dk blandt andet tilbyde ANGULUS, Filibabba, GoBabyGo, Plantoys, CAMA Copenhagen, SWAYS, HEVEA, KNAST by Krutter, Meraki Mini, Bisgaard og Pom Pom. Udvalget udvides konstant, og der er ofte udsalg på de helt store mærker. Som en ekstra kundeservice får du altid gratis retur og gaveindpakning af dine køb.

Find dit barns tøj hos Cirah

 

9. Smartkidz.dk – Betal med børnepengene

Børnetøj fra Smartkidz

Smartkidz.dk sikrer smart og lækkert børnetøj til drenge og piger i alderen 0 til 8 år. Uanset om du leder efter termodragter til efteråret, sandaler til sommerferien eller smarte outfits til festlige lejligheder, finder du det her. Bedst af alt finder du det ofte på udsalg og til særdeles lave priser, hvor de fleste kan være med. Selvom priserne er i bund, finder du populære mærker som Joha, Name It, Small Rags og Noa Noa. Det helt unikke ved Smartkidz.dk er, at du kan betale for dine varer med dine børnepenge helt uden gebyrer. Du kan altså gennemføre købet, når det passer dig, og først betale når dine børnepenge går ind. Derudover er levering, ombytning og retur altid helt gratis, så du har flere penge at bruge på lækkert tøj til dine børn.

Find dit barns tøj hos Smartkidz

 

10. Kids-world.dk – En verden af børnetøj

Børnetøj fra Kids World

Hos Kids-world.dk finder du en farverig verden af smart tøj til piger og drenge i alle aldre. Uanset om dit barn skal klædes på til vuggestuen, børnehaven eller skolen, finder du et stort udvalg af muligheder her. Til din baby finder du tøj fra Pippi, Me Too, Katvig og Småfolk, og til de lidt ældre kan du blandt andet vælge imellem LEGO Wear, BOSS og Hummel. Her er elegance, kvalitet og design i højsædet, og der opdateres altid med de nyeste mærker og trends. Selvom tøjet er moderne og af højeste kvalitet, finder du også en omfattende tilbudskategori, hvor dine yndlingsmærker kan fås til en brøkdel af prisen. Fragten er gratis, og du har mulighed for at betale på kredit med dine børnepenge uden ekstra gebyrer.

Find dit barns tøj hos Kids World

 

Forny garderoben i dag

Der er altså rig mulighed for at opfriske børnenes garderober i dag uden selv at skulle bevæge sig ud i de fysiske butikker. Hvis du vælger at shoppe hos en af de overstående webshops, finder du det største udvalg af moderigt børnetøj til de billigste priser online. Så hvad venter du på? Der venter et fantastisk univers af shoppeeventyr forude.

De fleste forældre ønsker at klæde deres børn med smart og praktisk børnetøj til enhver lejlighed. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle opdatere de mindstes garderober. Børn vokser med lynets hasts og kan derfor kun passe tøjet i en kort periode. Derudover slides det hurtigt op, når de leger vildt på legepladsen eller i børnehaven. Der er dog en løsning på problemet.

BørnetøjDu kan nemlig stadig få fingrene i moderne børnetøj uden at sprænge budgettet, hvis du bare ved, hvor du skal kigge. På nettet findes der et vælg af hjemmesider, der sælger billigt børnetøj online, så dit barn altid kan komme velklædt ud ad døren. På webshops er alle unødige udgifter skåret væk, og derfor kan de matche og overgå de fysiske børnetøjbutikkers udvalg og priser. Det er heller ikke sikkert, at du lige bor i nærheden af de bedste fysiske butikker med det bedste udvalg af børnetøj. Ved at shoppe online sparer du tid og besvær, da du nemt og hurtigt kan klikke dine favoritter hjem bag skærmen. Det kan dog være en jungle at finde ud af, hvor du skal søge blandt de mange muligheder på nettet.

Børnetøj | 10 butikker med udsalg, tilbud og outlet
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

thirteen − 6 =