Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Børn og baby

7 børnetøjsbutikker med udsalg, tilbud og outlet

Børnetøj

Vi har samlet 7 online børnetøjsbutikker, der alle sælger børnetøj til gode priser.

Her finder du kendte mærker til udsalgspriser, imponerende tilbud og overvældende outlets.

1. Babysam– Børnetøjsbutik til alle aldre

børnetøj-babysamUanset om du er på udkig efter nyt tøj til din baby og dine større børn, finder du altid et stort udvalg hos BabySam. Til de mindste finder du på hjemmesiden en masse kvalitetstøj fra anerkendte mærker som eksempelvis Hummel, REIMA og Molo Kids. Til teenagerne kan du shoppe seje bukser, T-shirts og sneakers fra alt fra småfolk eller en fant. BabySam har altid fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Derfor opdateres lageret konstant, og der er altid nye og spændende mærker at finde. Hos BabySam finder du desuden en lang række tilbudskategorier, hvor du blandt andet kan vælge to stykker tøj til 100, 120, 150 eller 200 kroner og dermed få meget mere for dine penge. Siden har også et outlet, hvor der også er mange penge at spare på populære mærker.

Til Babysam

 

 

2. Babyshop– Børnetøjsmode

babyshop

Babyshop har mange års erfaring med at sælge babytøj online og er i dag en stor børnetøjsbutik online i hele Norden. Det skyldes særligt deres enorme udvalg til både babyer og børn . Alle kan få stillet deres shoppelyst hos babyshop.dk.

Sortimentet udvælges nøje af sidens dygtige bagmænd, som sætter kundeservice og produkter af høj kvalitet i højsædet. Her finder du mange populære mærker som  og ikke mindst masser af inspiration til, hvordan du skal klæde dit barn på til enhver sæson. Der er ofte fordelagtige rabatter at finde på siden, så du kan få børnetøj til udsalgspriser.

Til Babyshop

 

 

3. Miniature – Moderigtig børnetøjsbutik

Miniature børnetøjHos Miniature finder du smart og moderne børnetøj til moderigtige drenge og piger fra 0-16 år. Det unikke ved at shoppe hos webshoppen er dog, at du får mulighed for at støtte din lokale fysiske børnetøjsbutik, selvom du handler online.

Miniature samarbejder nemlig med tusindvis af fysiske modebutikker i Danmark, hvilket gør det muligt at tilbyde butikkernes store udvalg, service og ekspertise med den fleksibilitet og enkelhed, som gør sig gældende ved online shopping.  Miniature har desuden et stort sortiment af børnetøj og kører altid med gode tilbud på de store mærker. Fortryder du dit køb, kan du tilmed sende tøjet retur eller ombytte det helt uden omkostninger.

Til Miniature

 

 

4. Naturebaby.dk– Økologisk børnetøj

Økologisk børnetøjHos Naturebaby er nøgleordet kvalitet og til den kræsne forældre, som går højt op i, hvad deres børn har på kroppen. Alt tøjet er nemlig udvalgt med øje for bæredygtige materialer, kvalitet og ikke mindst økologi. Med andre ord går respekten for miljøet altså op i højere enhed med æstetik og kvalitet. Webshoppen sætter en ære i nøje at udvælge mærker, som udelukkende står for moderne, hipt, behageligt og holdbart børnetøj i den allerhøjeste økologiske kvalitet.

Det har sikret dem en plads som manges foretrukne leverandør af tøj til de mindste. På webshoppen finder du bukser, bluser, heldragter, overtøj, kjoler og badetøj fra mærker som Molo Kids, Soft Galery, Mini A Ture, Mini Rodini og mange flere. Siden har også en tilbudskategori, hvor du finder ovenstående mærker med op til hele 75 procent rabat. Leveringen sker dag til dag og er altid gratis. Bedst af alt finder du det til gode priser, og der er ofte store rabatter at hente.

Til Naturebaby

 

 

5. Spartoo – Børnesko

Find børnesko hos SpartooUanset om du er på udkig efter søde børnesko og sandaler til din lille prinsesse, smarte gummistøvler og løbesko til din friske dreng eller små sko i god kvalitet til dit nyfødte vidunder, finder du hvad du søger hos Spartoo.dk. Her finder du nemlig moderigtigt tøj i alle udformninger til børn i alderen 0 til 12 år.

Sortimentet af mærker er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og design. Derfor kan Spartoo.dk blandt andet tilbyde Reebok, Nike, Hummel, Addidas mv. Udvalget udvides konstant, og der er ofte udsalg på de helt store mærker. Som en ekstra kundeservice får du altid gratis retur af dine køb.

Til Spartoo

 

 

6. Smartkidz.dk –Børnetøjsbutik

Børnetøj fra Smartkidz

Smartkidz.dk sikrer smart og lækkert børnetøj til drenge og piger i alderen 0 til 8 år. Uanset om du leder efter termodragter til efteråret, sandaler til sommerferien eller smarte outfits til festlige lejligheder, finder du det her. Bedst af alt finder du det ofte på udsalg og til særdeles lave priser, hvor de fleste kan være med.

Selvom priserne er i bund, finder du populære mærker som Joha, Name It, Small Rags og Noa Noa. Det helt unikke ved Smartkidz.dk er, at du kan betale for dine varer med dine børnepenge helt uden gebyrer. Du kan altså gennemføre købet, når det passer dig, og først betale når dine børnepenge går ind. Derudover er levering, ombytning og retur altid helt gratis, så du har flere penge at bruge på lækkert tøj til dine børn.

Til Smartkidz

 

 

7. Kids-world.dk – En verden af børnetøj

Børnetøj fra Kids World

Hos Kids-world.dk finder du en farverig verden af smart tøj til piger og drenge i alle aldre. Uanset om dit barn skal klædes på til vuggestuen, børnehaven eller skolen, finder du et stort udvalg af muligheder her. Til din baby finder du tøj fra Pippi, Me Too, Katvig og Småfolk, og til de lidt ældre kan du blandt andet vælge imellem LEGO Wear, BOSS og Hummel.

Her er elegance, kvalitet og design i højsædet, og der opdateres altid med de nyeste mærker og trends. Selvom tøjet er moderne og af højeste kvalitet, finder du også en omfattende tilbudskategori, hvor dine yndlingsmærker kan fås til en brøkdel af prisen. Fragten er gratis, og du har mulighed for at betale på kredit med dine børnepenge uden ekstra gebyrer.

Til Kids World

 

 

Hvorfor børnetøj online?

Der er rig mulighed for at opfriske børnenes garderober i dag uden selv at skulle bevæge sig ud i de fysiske butikker. Hvis du vælger at shoppe hos en af de overstående webshops, finder du det største udvalg af moderigt børnetøj til de billigste priser online. Så hvad venter du på? Der venter et fantastisk univers af shoppeeventyr forude.

De fleste forældre ønsker at klæde deres børn med smart og praktisk børnetøj til enhver lejlighed. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle opdatere de mindstes garderober. Børn vokser med lynets hasts og kan derfor kun passe tøjet i en kort periode. Derudover slides det hurtigt op, når de leger vildt på legepladsen eller i børnehaven. Der er dog en løsning på problemet.

BørnetøjDu kan nemlig stadig få fingrene i moderne børnetøj uden at sprænge budgettet, hvis du bare ved, hvor du skal kigge. På nettet findes der et vælg af hjemmesider, der sælger billigt børnetøj online, så dit barn altid kan komme velklædt ud ad døren.

På webshops er alle unødige udgifter skåret væk, og derfor kan de matche og overgå de fysiske børnetøjbutikkers udvalg og priser. Det er heller ikke sikkert, at du lige bor i nærheden af de bedste fysiske butikker med det bedste udvalg af børnetøj.

Ved at shoppe online sparer du tid og besvær, da du nemt og hurtigt kan klikke dine favoritter hjem bag skærmen. Det kan dog være en jungle at finde ud af, hvor du skal søge blandt de mange muligheder på nettet.

1 kommentar

Skriv en kommentar

eighteen − 15 =