Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

soveværelse

At opnå en god nats søvn hænger uløseligt sammen med den seng, du lægger dig til at sove i. Hvis du vil lægge fundamentet til en nattesøvn af høj kvalitet, bør du derfor overveje, om din seng lever op til dine behov. Med den helt rette seng kan du nemlig hurtigt mærke en forbedring og opleve at vågne mere frisk og veludviklet hver morgen.

Søvn er da bestemt heller ikke noget, du bør tage for givet. Vores søvnmønster har nemlig stor betydning for vores helbred og generelle velvære. Al forskning peger på, at det kan være utroligt usundt for kroppen, hvis vi ikke får det antal timer på langs, som vores krop har brug for. Derfor bør du forkæle dig selv med en seng, der kan sende dig godt af sted til drømmeland hver nat.

Der findes et utal af gode boxmadrasser på markedet i dag, som garanterer god komfort til fornuftige priser. For at gøre jagten lidt lettere for dig har vi her samlet vores bud på 12 anbefalelsesværdige boxmadrasser, der lynhurtigt vil optimere din nattesøvn.

 1. Senses Classic boxmadras

  Boxmadras fra SensesSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Den ideelle boxmadras skal tage hensyn til din krop og dens unikke bevægelser, og det krav opfylder Senses Classic til perfektion. Den lækre madras har hele fem komfortzoner, somgiver individuel støtte til hele kroppen. Særligt nakken, skuldre og lænd får en særlig omfattende støtte, der garanterer en god nats søvn. Boxmadrassen har desuden en kerne med 220 pocketfjedre per kvadratmeter, som sender komforten helt til tops.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 1. Krone Box NU boxmadras

  Boxmadras fra KroneSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Krone er kendt for at levere lækre kvalitetssenge til fornuftige priser, og på de parametre skuffer modellen Box NU da heller ikke. Den danskproducerede boxmadras har et simpelt og stilrent design og giver rigtig meget komfort for små penge. Det skyldes bland andet de to lag fjedre, som tilsammen skaber den perfekte mængde støtte og stabilitet. Boksen er bygget af en solid træramme, som kommer med en garanti på hele 15 år, ligesom det gør sig gældende med fjedrene.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 2. Norland Luksus Box

  Boxmadras fra NorlandSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Norland er eksperter i at kombinere høj kvalitet med lækkert design, når det gælder deres senge. Norland Luksus Box er ingen undtagelsen. Den eksklusive boxmadras er produceret i Danmark og består af de bedste materialer fra top til bund. Det er dog særligt de to lag fjedre, der gør liggeoplevelse så formidabel, da du både får et lag Bonell-fjedre og et lag pocketfjedre, som tilsammen giver dig perfekt støtte og komfort.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 3. Norland Eksklusiv boxmadras

  Boxmadras fra NorlandSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Med boxmadrassen Norland Eksklusiv Box får du en komplet seng, som uden tvivl vil pynte i dit soveværelse med sit elegante og stilrene design. Med boxmadrassen følger en valgfri topmadras og ben, så du effektivt kan optimere din nattesøvn. Du kan vælge modellen i en sort eller lysegrå variant alt efter ønske, ligesom benene kan fås i både stål og egetræ. Selve madrassen har fem komfortzoner, der tage højde for netop din krops behov, så du får alt den støtte, du kan drømme om.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 4. Senses Lux boxmadras

  Boxmadras fra SensesSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Vælger du at udstyre dit soveværelse med en Senses Lux boxmadras får du lidt mere for pengene. Modellen giver nemlig mange af konkurrenterne baghjul, da du her får en madras med hele syv komfortzoner, som giver fremragende komfort og masser af støtte fra top til tå. Dertil kommer et dobbelt lag af pocketfjedre, som svøber sig om din krop og lader dig vågne veludhvilet hver morgen. Sidst men ikke mindst kan madrassen selv transportere overskudende fugt og varme væk, så du opnår det optimale søvnmiljø.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 5. Ideel Harmoni boxmadras

  Boxmadras fra IdeelSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:

  Ideel Harmoni repræsenterer på smukkeste vis dansk design, når det er bedst. Du behøver blot sove på boxmadrassen en enkelt nat for at forstå, at du her får en seng, som vil sende dig trygt til drømmeland i mange år frem. De moderne pocketfjedre giver den ultimative komfort, og de fem komfortzoner tilbyder den individuelle støtte, som netop din krop skriger efter. Her opnår du, som navnet antyder, i sandhed den harmoniske nattesøvn, som du fortjener.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 1. Venus boxmadras

  Boxmadras fra VenusSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Med boxmadrassen Venus går funktionalitet og æstetik hånd i hånd på bedste vis. Den danskproducerede seng er enkel og stilren, samtidig med at kvaliteten og komforten er i top. Hvor de fleste boxmadrasser tilbyder tre eller fem komfortzoner, kan modellen her bryste sig med hele syv, og den opgradering kan tydeligt mærkes. Bedst af alt får du hele pakken til en yderst fornuftig pris, hvor de fleste kan være med.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 2. Wonderland Note High boxmadras (3 cm topmadras)

  Boxmadras fra WonderlandSet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Drømmer du om at få otte timers kvalitetssøvn hver eneste nat, bør du uden tvivl
  opgradere til en Wonderland Note High boxmadras. Her får du nemlig et produkt, der forener et smukt ydre med høj komfort. Det enkle design passer ind i de fleste hjem, mens de unikke pocketfjedre gør det til en fornøjelse at gå i seng hver aften. Med boxmadrassen følger en lækker topmadras i 3 cm pulse naturlatex, der er åndbar og kan regulere temperaturen.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 3. Wonderland Harmony High boxmadras

  Boxmadras fra HarmonySet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  En god nats søvn starter altid med en god seng, og netop det lever Wonderland Harmony High op til. Boxmadrassen er udstyret med Comfort pocketfjedre, der på magisk vis tilpasser sig netop din krops konturer, så du får den optimale søvn. Den rette aflastning på centrale dele af kroppen er nemlig helt afgørende, hvis du skal ligge behageligt og få den støtte, som du har brug for i løbet af natten, og det er garanteret med sengen her.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 4. Wonderland Note High boxmadras (4 cm topmadras)

  Boxmadras fra WonderlandSet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Vi har allerede anbefalet Wonderland Note High på det varmeste her i guiden, og nu gør vi det igen. Modellen her adskiller sig dog en smule, da den medfølgende topmadras her består af 4 cm pulse naturlatex modsat de 3 cm på den anden variant. Det sikrer et utroligt blødt og behageligt øvre lag, som ydermere sørger for, at ventilationen og åndbarheden er i top, så du får et godt klima at sove i.  

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 5. Nocturne Silver 327 boxmadras

  Boxmadras fra NocturneSet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Er du på udkig efter en boxmadras, der tilbyder optimal støtte til særligt skuldre og ryg til en fair pris, er Nocturne Silver 327 det oplagte valg. Den unikke fjedreeffekt i madrassen sikrer, at din krop får specialtilpasset støtte og komfort, så du uden besvær kan lægge dig til at sove hver aften. Sengen har desuden en solid sengeramme af massivt fyrretræ, som sikrer en lang holdbarhed og høj kvalitet.

  Mål: 180 x 200 cm

  Se seneste pris

 1. Nocturne Gold 1145 boxmadras

  Boxmadras fra NocturneSet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne boxmadras:
  Denne ekstra store dobbelte boxmadras er perfekt til dig, der både vil sove dejligt om natten og have en seng, der pynter i det moderne soveværelse. Begge dele og mere til får du nemlig med Nocturne Gold 1145, som er en drøm af en seng. Madrassen har fem komfortzoner, der målrettet tilpasser sig din krops konturer på grund af den store fleksibilitet i fjedrene. Ydermere følger en lækker topmadras med, som sætter prikken over i’et, og som let kan tages af og vaskes ved 60 grader.

  Mål: 180 x 210 cm

  Se seneste pris

Hvad skal du tage stilling til?

Inden du vælger en boxmadras, er der dog en række parametre, du skal tage stilling til. Først og fremmeste skal du overveje fjedretypen i madrassen, da det har stor betydning for komforten. Her er tommelfingerreglen, at jo flere pocket-fjedre per kvadratmeter madrassen har, des mere støtte får din krop i løbet af natten. Derudover skal du også vælge, hvilken fasthed din boxmadras skal have. Det er naturligvis individuelt, hvilken fasthed vi foretrækker, men et godt pejlemærke er din vægt. Vejer du eksempelvis under 75 kg, bør du vælge en madras med medium fasthed, mens du bør vælge en med ekstra fast fasthed, hvis du vejer mere end 90-95 kg. Lægger din vægt et sted derimellem er fast fasthed formentligt passende. Det handler dog altid om at prøve sig frem, og oftest har du mulighed for at teste madrassen i en periode, før du endeligt bestemmer dig.

En boxmadras er det fortrukne valg for mange

Skal du have energi og overskud til alle hverdagens gøremål, skylder du dig selv at investere i en ordentlig seng. Med en af ovenstående boxmadrasser i dit soveværelse kan du hver morgen slå øjnene op og føle dig veludhvilet og klar til, hvad end dagen bringer. For mange danskere er boxmadrassen det foretrukne sengevalg. En boxmadras kan bruges som en del af en kontinentalseng, men kan altså også fungere som en seng i sig selv, når den udstyres med ben. Det praktiske ved boxmadrassen er, at der hverken er behov for sengeramme eller -bund, da madrassen er en alt-i-en-løsning, hvilket gør den nem at installere i soveværelset og let at flytte rundt på i hjemmet. En anden fordel er, at du altid kan komme til med støvsugeren under sengen, hvor der også er god plads til opbevaring af alt fra kufferter til opbevaringsbokse.

 

Boxmadras | 12 anbefalinger til boxmadrasser
5 (100%) 33 Stemmer

Skriv en kommentar

1 × 4 =