Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle.

I den kolde tid er der brug for at rykke sammen inden for og skabe en hyggelig og varm stemning for at holde humøret højt i de mørke måneder. Der findes da heller ikke noget bedre end at samles med familie og venner i sofaen, mens pejsen buldrer og spreder varme i hele hjemmet. Sammen kan i trygt lade jer friste til at blive inde i varmen og se flammerne danse i brændeovnen, mens i skaber gode minder og hyggelige stunder.

BrændekurvHvis du er den heldige ejer af en brændeovn eller pejs, skal der selvfølgelig også brænde til, hvis ildes skal holdes i live. Men hvordan skal du opbevare dit brænde? I dag findes der et væld af moderne og flotte opbevaringsløsninger til brænde i form af brændekurve og brændeholderne, som lever op til selv de mest stilbevidste forbrugeres krav. Du kan altså sagtens finde en løsning, der passer til din foretrukne indretningsstil, uanset om du er til det grafiske, det klassiske, det tidløse eller det romantiske. Der findes brændekurve og brændeholdere til enhver smag.

Vi har undersøgt markedet for dig og fundet frem til de 17 flotteste brændekurve og brændeholdere netop nu, så du kan gå vinteren i møde med stil.

 1. Transportabel brændekurv på stativ fra Blomus

  Brændekurv fra BlomusSet hos: TrendyLiving til 945 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  En brændekurv skal naturligvis være flot at have stående fremme i hjemme og passe til det øvrige interiør. Vigtigst af alt er det dog, at kurven også er praktisk, så det bliver let som en leg og hente nyt brænde. Det krav lever Blomus i den grad op til med modellen her. Selve brændekurven kan nemlig afmonteres fra det solide stativ af stål. Du tager blot fat i de to håndtag, og så kan du tage kurven med ud i skuret for at hente nye forsyninger. Holderen er lavet i kraftigt sort stof. Kurven vil passe ind i det moderne hjem, som sætter pris på simplicitet og rene linjer.

  Bestil brændekurven her

 1. Flot trådkurv fra Nordal med hjul

  Brændekurv fra NordalSet hos: Unoliving til 1.299 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Nordal har en helt unik sans for at skabe boligtilbehør, som kombinerer funktionalitet og æstetik på bedste vis. Det gælder også med trådkurven her, som er ideel at bruge til brænde ved siden af brændeovnen. Kurven er udført i sort jern og har en bund af mørkt træ, og den kombination giver et råt og moderne udtrykt, som er meget unikt. Det bedste ved modellen er dog, at den har hjul, så du let kan flytte rundt på den, når der er behov for det.

  Bestil brændekurven her

 2. Moderne brændekurv i stålwire fra Korbo

  Brændekurv fra KorboSet hos: LivingShop til 1.999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Med Korbo Classic 120 får du en moderne og anderledes brændeholder ind i boligen, som uden tvivl vil blive et opsigtvækkende og dekorativt element i indretningen. Kurven er fremstillet af det rustikke materiale stålwire, som giver et råt og næsten industrielt look, der kan skabe fine kontraster til mere feminine detaljer i hjemmet. Kurven er desuden håndlavet, så du får et helt unikt produkt, samtidig med at den er utrolig slidstærk, så du kan få glæde af den i mange år frem.

  Bestil brændekurven her

 3. Kurvesæt fra Dixie i søgræs

  Brændekurv fra DixieSet hos: BoxdeLux til 599 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Går du både op i smukt design og bæredygtighed, når du vælger boligtilbehør til hjemmet, bør du se nærmere på det svenske brand Dixie. Her har de kreeret et flot kurvesæt, som er ideelt at bruge som brændekurve i pejsestuen. Du får både en stor og en lille brændekurv, som enten kan bruges sammen eller hver for sig. Kurvene har et naturligt udtryk, da de er fremstillet af flettet søgræs, som også er et miljøvenligt materiale. Selve designet er rundt, og kurvene kan bæres frem og tilbage fra brændeskuret via smarte hanke i siderne.

  Bestil brændekurven her

 4. Tre brændekurve i piletræ fra Ib Laursen

  Brændekurve fra Ib LaursenSet hos: Unoliving til 919 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Naturmaterialer og flet har længe været populære at bruge i indretningen særligt i skandinaviske hjem. Vil du også tage del af trenden, kan du med fordel kigge nærmere på brændekurvene her fra Ib Laursen. Her er tale om et kurvesæt, der består af hele tre kurve i forskellige størrelser, som alle er udført i pileflet. Du kan vælge blot at bruge en eller to til dit brænde, da kurvene også vil være flotte som urtepotteskjulere eller til opbevaring af tæpper i stuen.

  Bestil brændekurven her

 5. Trendy wire kurv fra Ferm Living

  Brændekurv fra Ferm LivingSet hos: TrendyLiving på tilbud til 349 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Danske Ferm Living er ikke til at komme uden om, når vi taler om moderne, innovative og finurlige indretningsløsninger. Brandet har gjort det igen med kurven her, som er udført af wires i stål, som giver et robust, råt og moderne udtryk. Jernet er efterfølgende blevet lakeret, og du kan få kurven i både sort, rose, mint og grå, alt efter hvad der passer bedst til din personlige stil. Kurven vil være flot at opbevare brænde i, men den kan også bruges til legetøj på børneværelset eller halstørklæder og vanter i entreen.

  Bestil brændekurven her

 1. Stilren brændekurv i rustfrit stål fra Blomus

  Brændekurv i stål fra BlomusSet hos: Dubuy til 1.799 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Er du til rene linjer og et eksklusivt design, har Blomus uden tvivl en brændekurv, der passer til din stil. Blomus Chimo her er en kurv, der skiller sig ud på grund af sin firkantede form, der både er unik og elegant. Den enkle kurv er udført af ét stykke rustfrit stål, der er blevet bøjet for at opnå den firkantede form. Derudover har den håndtag i begge sider, så du nemt kan flytte rundt på den. Kurven står på solide gummifødder, så den er skånsom mod gulvet, ligesom håndtagene har en sort liste af plast, så det er behageligt at flytte rundt på den.

  Bestil brændekurven her

 2. Brændeskål fra Blomus i lækkert rustfrit stål

  Brændeskål fra BlomusSet hos: Dubuy på tilbud til 1.499 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Er du vild med det lækre design og den høje kvalitet fra Blomus, men er du mere til runde og bløde former, kan du også vælge modellen her. Her er det rustfrie stål nemlig bøjet som en skål, hvor der er plads til masser af brænde. Kurven er fin at have stående fremme i stuen og vil gøre sig godt i det elegante og stilbevidste hjem. Du kan desuden flytte rundt på den, da der er håndtag i begge sider, som har en sort plastkant, så komforten også et i top. Den står på et par sorte gummifødder, så gulvet ikke bliver beskadiget.

  Bestil brændekurven her

 3. Unik brændekurv af brugte bildæk

  Brændekurv fra DacarrSet hos: Dubuy på tilbud til 399 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Vil du have en brændekurv, der skiller sig ud fra mængden, er modellen her fra Dacarr et godt valg. Kurven er nemlig fremstillet af genbrugte bildæk, som er med til at give det rå og maskuline udtryk. Vælger du kurven her, får du altså både et nyt og unikt element i indretning, men du støtter også op om genbrug og bæredygtige løsninger. Kurven er udstyret med hanke i hver side, så du kan flytte rundt på den efter behov. Den er desuden håndlavet, så ikke to kurve er ens, da både farver og dækmønstre kan variere.

  Bestil brændekurven her

 4. Tidløs brændekurv i pulverlakeret metal

  Brændekurv fra ComoSet hos: BoxdeLux til 499 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Er du til helt rene linjer og design, der holder i mange år, bør du kigge nærmere på denne klassiske brændekurv. Kurven er fra Como-serien fra Box De Lux og fremstår helt enkel og elegant. Her er god plads til opbevaring af brænde ved siden af pejsen. Du kan dog også bruge kurven til meget andet. Den er fremstillet af pulverlakeret metal, som giver et solidt produkt i høj kvalitet.

  Bestil brændekurven her

 5. Rektangulær brændeholder i solidt stål

  Firewood Rack brændeholderSet hos: Wupti til 259 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Har du brug for en brændeholder, der kan opbevare en masse brænde, er denne model et oplagt valg. Her er nemlig tale om en rektangulær brændeholder, hvor du kan have brænde til flere uger, så du altid kan holde dig varm i den kolde tid. Holderen er lavet af stål og er enorm solid og slidstærk, og du kan både opbevare den ude og inde.

  Bestil brændeholderen her

 1. Smart brændekurv i sort læder

  Brændekurv fra ØrskovSet hos: Fenomen til 1.500 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Er du på udkig efter moderne og stilren opbevaring til brænde, har Ørskov her designet den perfekte løsning. Kurven er udført i kraftigt sort læder med fine hvide syninger, som giver den et eksklusivt udtryk, der oser af kvalitet. Øverst har den en strop udført som et bælte, som kan bruges som håndtag, når du skal hente nyt brænde udenfor. Kurven er også oplagt at anvende som magasinholder eller til opbevaring af dit strikketøj i stuen.

  Bestil brændekurven her

 2. Rustik brændekurv i sort gummi

  Brændekurv af gummiSet hos: Hedestoker på tilbud til 362,50 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Med brændekurven her får du den perfekte kombination af rustikt og råt design og feminine og fine detaljer. Selve kurven er udført af sort kraftigt gummi, som giver masser af kant og attitude i indretningen. Langs kanten for oven og ned ad siden er kurven dog udstyret med en fin hvid syning i et flot mønster, som bløder looket lidt op. Øverst er der to solide håndtag, så kurven kan flyttes fra rum til rum.

  Bestil brændekurven her

 3. Enkel og elegant brændekurv fra Créton Maison

  Brændekurv fra Créton MaisonSet hos: Sinnerup på tilbud til 399 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Leder du efter en trendy og stilren opbevaringsløsning til dit brænde, men ønsker du ikke at sprænge budgettet? Så findes der heldigvis også budgetvenlige muligheder. Brændekurven her fra Créton Maison er oplagt til dig, der vil spare penge uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Den firkantede kurv vil gøre sig godt i de fleste hjem og kan også sagtens bruges som magasinholder og meget andet i hjemmet.

  Bestil brændekurven her

 4. Let brændekurv i gråt filt fra Aduro

  Brændekurv fra AduroSet hos: Silvan til 299,95 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  En brændekurv skal være let at flytte rundt på, så du hurtigt og nemt kan hente nyt brænde i skuret, når kurven er ved at være tom. Med kurven her fra Aduro får du en særdeles let model, som gør det let som en leg at tænde op i brændeovnen. Kurven er nemlig lavet af gråt filt, som både gør den praktisk og fin at have stående. Kurven har hanke i hver side, som sikrer et godt greb.

  Bestil brændekurven her

 5. Anderledes design med brændekurv fra Kanto

  Brændekurv fra ArtekSet hos: Room21 til 1.190 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Tør du godt være lidt anderledes og lade dit hjem reflektere din personlighed? Så er Kanto brandet for dig. Her oser produkterne nemlig af mod, kreativitet og ikke mindst kvalitet. Brændekurven her skille sig ud med sin særlige form, som nærmest vil være en lille kunstinstallation i hjemmet. Den er designet af dygtige Pancho Nikander og fremstillet af birketræ, der er blevet lakeret, så du kan vælge mellem guld, hvid eller sort. Der er tale om blot én plade, som er blevet bøjet for at skabe den unikke form.

  Bestil brændekurven her

 6. Rummelig og smuk brændeholder i stål

  Brændeholder fra Caf DesignSet hos: Viadurini til 2.299,39 kr.

  Derfor anbefaler vi denne brændekurv:
  Brændeholderen her repræsenterer italiensk design, når det er bedst. Her er kræset for alle detaljerne og sikret, at både kvalitet og æstetik er helt i top. Brændeholderen vil pynte både ind og ude og er fremstillet af stål, som gør den enorm robust. Med holderen her i hjemmet kommer træets naturlige skønhed virkelig til sin ret, så du kan nyde det smukke syn, mens du varmer dig ved pejsen.

  Bestil brændeholderen her

 

Med en af ovenstående brændekurve eller brændeholdere i hjemmet, er du klædt godt på til den kolde tid.

Skriv en kommentar

ten + 4 =