Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Ny brændekurv? I den kolde tid er der brug for at rykke sammen inden for og skabe en hyggelig og varm stemning for at holde humøret højt i de mørke måneder. Der findes da heller ikke noget bedre end at samles med familie og venner i sofaen, mens pejsen buldrer og spreder varme i hele hjemmet. Sammen kan i trygt lade jer friste til at blive inde i varmen og se flammerne danse i brændeovnen, mens i skaber gode minder og hyggelige stunder.

BrændekurvHvis du er den heldige ejer af en brændeovn eller pejs, skal der selvfølgelig også brænde til, hvis ildes skal holdes i live. Men hvordan skal du opbevare dit brænde? I dag findes der et væld af moderne og flotte opbevaringsløsninger til brænde i form af brændekurve og brændeholderne, som lever op til selv de mest stilbevidste forbrugeres krav. Du kan altså sagtens finde en løsning, der passer til din foretrukne indretningsstil, uanset om du er til det grafiske, det klassiske, det tidløse eller det romantiske. Der findes brændekurve og brændeholdere til enhver smag.

Vi har undersøgt markedet for dig og fundet frem til de 13 flotteste brændekurve og brændeholdere netop nu, så du kan gå vinteren i møde med stil.

 

 1. Smart brændekurv i sort læder

  Brændekurv fra ØrskovSet hos: Pejsen.com til 1259 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Er du på udkig efter moderne og stilren opbevaring til brænde, har Ørskov her designet den perfekte løsning. Kurven er udført i kraftigt sort læder med fine hvide syninger, som giver den et eksklusivt udtryk, der oser af kvalitet. Øverst har den en strop udført som et bælte, som kan bruges som håndtag, når du skal hente nyt brænde udenfor. Kurven er også oplagt at anvende som magasinholder eller til opbevaring af dit strikketøj i stuen.

  Se brændekurven her

 2. Minimalistisk brændekurv fra Eva Solo

  brændekurv evasoloSet billigst hos: Skiftselv til 502,39 inkl. gratis levering.

  Derfor denne brændekurv:
  Eva Solo har en helt unik sans for at skabe boligtilbehør, som kombinerer funktionalitet og æstetik på bedste vis. Det gælder også med brændekurven her, som er ideel at bruge til brænde ved siden af brændeovnen. Kurven er udført i sort jern og i en rundelig form, og den kombination giver et moderne udtrykt, som er meget unikt. Det bedste ved modellen er dog, at den er let, så du let kan flytte rundt på den, når der er behov for det.

  Se brændekurven her

 1. Moderne brændekurv i stålwire fra Korbo

  Brændekurv fra KorboSet hos: Fenomen til 1150 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Med Korbo Classic 120 får du en moderne og anderledes brændeholder ind i boligen, som uden tvivl vil blive et opsigtvækkende og dekorativt element i indretningen. Kurven er fremstillet af det rustikke materiale stålwire, som giver et råt og næsten industrielt look, der kan skabe fine kontraster til mere feminine detaljer i hjemmet. Kurven er desuden håndlavet, så du får et helt unikt produkt, samtidig med at den er utrolig slidstærk, så du kan få glæde af den i mange år frem.

  Se brændekurven her

 2. Kurvesæt fra Hübsch i bambus

  hubschkurve-brændekurveSet hos: BoxdeLux til 499 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Går du både op i smukt design og bæredygtighed, når du vælger boligtilbehør til hjemmet, bør du se nærmere på Hübsch. Her har de kreeret et flot kurvesæt, som er ideelt at bruge som brændekurve i pejsestuen. Du får både en stor og en lille brændekurv, som enten kan bruges sammen eller hver for sig. Kurvene har et naturligt udtryk, da de er fremstillet af flettet Bambus, som også er et miljøvenligt materiale. Selve designet er rundt, og kurvene kan bæres frem og tilbage fra brændeskuret via smarte hanke i siderne.

  Se brændekurven her

 3. To brændekurve i flet fra Living&more

  brændekurv flet coopSet hos: Coop til 499 kr.

  Derfor disse brændekurve:
  Naturmaterialer og flet har længe været populære at bruge i indretningen særligt i skandinaviske hjem. Vil du også tage del af trenden, kan du med fordel kigge nærmere på brændekurvene her fra Living&more. Her er tale om et kurvesæt, der består af hele 2 kurve i forskellige størrelser, som alle er udført i pileflet. Du kan vælge blot at bruge en eller to til dit brænde, da kurvene også vil være flotte som urtepotteskjulere eller til opbevaring af tæpper i stuen.

  Se brændekurven her

 4. Trendy wire kurv fra Ferm Living

  Brændekurv fra Ferm LivingSet hos: TrendyLiving til 599 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Danske Ferm Living er ikke til at komme uden om, når vi taler om moderne, innovative og finurlige indretningsløsninger. Brandet har gjort det igen med kurven her, som er udført af wires i stål, som giver et robust, råt og moderne udtryk. Jernet er efterfølgende blevet lakeret, og du kan få kurven i både sort, rose, mint og grå, alt efter hvad der passer bedst til din personlige stil. Kurven vil være flot at opbevare brænde i, men den kan også bruges til legetøj på børneværelset eller halstørklæder og vanter i entreen.

  Se produkt
 5.  Miljøvenlig brændekurv af brugte bildæk

  brugte bildæk brændekurvSet hos: Fenomen til 329 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Er du til rene linjer og et miljøvenligt design, har Fenomen uden tvivl en brændekurv, der passer til din stil. Her er en kurv, der skiller sig ud på grund af sin runde form, der både er unik og elegant. Den enkle kurv er udført af brugte bildæk, der er blevet bøjet for at opnå den runde form, hvor også støtter også op om genbrug og bæredygtige løsninger. Derudover har den håndtag i begge sider, så du nemt kan flytte rundt på den. Kurven står på solidt på gulvet, så den er skånsom mod gulvet, ligesom håndtagene har en sort liste af gummi, så det er behageligt at flytte rundt på den.

  Se brændekurven her

 6. Container brændeholder

  container brændekurvSet hos: Fenomen til 1.700 kr.

  Derfor denne brændeholder:
  Vil du have en brændekurv, der skiller sig ud fra mængden, er modellen her fra LIND DNA et godt valg. Kurven er nemlig fremstillet af metal indvendigt, og brun læder udenpå som er med til at give det rå og maskuline udtryk. Vælger du brændeholderen her, får du altså både et nyt og unikt element i indretning. Kurven er udstyret med et håndtag i midten, så du kan flytte rundt på den efter behov.

  Se brændekurven her

 7. Tidløs brændekurv i pulverlakeret metal

  Brændekurv fra ComoSet hos: BoxdeLux til 499 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Er du til helt rene linjer og design, der holder i mange år, bør du kigge nærmere på denne klassiske brændekurv. Kurven er fra Como-serien fra Box De Lux og fremstår helt enkel og elegant. Her er god plads til opbevaring af brænde ved siden af pejsen. Du kan dog også bruge kurven til meget andet. Den er fremstillet af pulverlakeret metal, som giver et solidt produkt i høj kvalitet.

  Se brændekurven her

 8. Rustik brændekurv i sort gummi

  Brændekurv af gummiSet hos: Hedestoker til 335 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  Med brændekurven her får du den perfekte kombination af rustikt og råt design og feminine og fine detaljer. Selve kurven er udført af sort kraftigt gummi, som giver masser af kant og attitude i indretningen. Langs kanten for oven og ned ad siden er kurven dog udstyret med en fin hvid syning i et flot mønster, som bløder looket lidt op. Øverst er der to solide håndtag, så kurven kan flyttes fra rum til rum.

  Se brændekurven her

 9. Let brændekurv i gråt filt

  brændekurv af filtSet hos: 10-4.dk til 299 kr.

  Derfor denne brændekurv:
  En brændekurv skal være let at flytte rundt på, så du hurtigt og nemt kan hente nyt brænde i skuret, når kurven er ved at være tom. Med kurven her får du en særdeles let model, som gør det let som en leg at tænde op i brændeovnen. Kurven er nemlig lavet af sort filt, som både gør den praktisk og fin at have stående.

  Se brændekurven her

   

 

Med en af ovenstående brændekurve eller brændeholdere i hjemmet, er du klædt godt på til den kolde tid.

Tidligere produkter
 1. Anderledes design med brændekurv fra Kanto

  Brændekurv fra Artek Derfor denne brændekurv:
  Tør du godt være lidt anderledes og lade dit hjem reflektere din personlighed? Så er Kanto brandet for dig. Her oser produkterne nemlig af mod, kreativitet og ikke mindst kvalitet. Brændekurven her skille sig ud med sin særlige form, som nærmest vil være en lille kunstinstallation i hjemmet. Den er designet af dygtige Pancho Nikander og fremstillet af birketræ, der er blevet lakeret, så du kan vælge mellem guld, hvid eller sort. Der er tale om blot én plade, som er blevet bøjet for at skabe den unikke form.

 2. Rummelig og smuk brændeholder i stål

  Brændeholder fra Caf Design Derfor denne brændekurv:
  Brændeholderen her repræsenterer italiensk design, når det er bedst. Her er kræset for alle detaljerne og sikret, at både kvalitet og æstetik er helt i top. Brændeholderen vil pynte både ind og ude og er fremstillet af stål, som gør den enorm robust. Med holderen her i hjemmet kommer træets naturlige skønhed virkelig til sin ret, så du kan nyde det smukke syn, mens du varmer dig ved pejsen.

 3. Rektangulær brændeholder i solidt stål

  Firewood Rack brændeholder

  Derfor denne brændekurv:
  Har du brug for en brændeholder, der kan opbevare en masse brænde, er denne model et oplagt valg. Her er nemlig tale om en rektangulær brændeholder, hvor du kan have brænde til flere uger, så du altid kan holde dig varm i den kolde tid. Holderen er lavet af stål og er enorm solid og slidstærk, og du kan både opbevare den ude og inde.

 4. Brændeskål fra Blomus i lækkert rustfrit stål

  braendekurv blomus fenomen

  Derfor denne brændekurv:
  Er du vild med det lækre design og den høje kvalitet fra Blomus, men er du mere til runde og bløde former, kan du også vælge modellen her. Her er det rustfrie stål nemlig bøjet som en skål, hvor der er plads til masser af brænde. Kurven er fin at have stående fremme i stuen og vil gøre sig godt i det elegante og stilbevidste hjem. Du kan desuden flytte rundt på den, da der er håndtag i begge sider, som har en sort plastkant, så komforten også et i top. Den står på et par sorte gummifødder, så gulvet ikke bliver beskadiget.

 5. Enkel og elegant brændekurv fra Gardenlife

  brændekurv gardenlife

  Derfor denne brændekurv:
  Leder du efter en trendy og stilren opbevaringsløsning til dit brænde, men ønsker du ikke at sprænge budgettet? Så findes der heldigvis også budgetvenlige muligheder. Brændekurven her fra Gardenlife er oplagt til dig, der vil spare penge uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Den runde brændekurv på ben vil gøre sig godt i de fleste hjem og kan også sagtens bruges som magasinholder og meget andet i hjemmet.

 6. Kurv i birketræ

  lys brændekurv træ

  Derfor denne brændekurv:
  En brændekurv skal naturligvis være flot at have stående fremme i hjemme og passe til det øvrige interiør. Vigtigst af alt er det dog, at kurven også er praktisk, så det bliver let som en leg og hente nyt brænde. Det krav lever verso i den grad op til med modellen her. Selve brændekurven kan nemlig løftes med håndtaget. Du tager blot fat i håndtaget, og så kan du tage kurven med ud i skuret for at hente nye forsyninger. Holderen er lavet i birketræ. Kurven vil passe ind i det moderne hjem, som sætter pris på simplicitet og rene linjer.

Læs også om: Rullebord, puf og fodskammel, bænke til entreen, sovesofa, vægreol, stumtjener, bålfad, tøjstativ, bakkebord, barskab, sminkebord, opslagstavle, natbord, vasketøjskurv, møbelforretninger

Skriv en kommentar

3 × 3 =