Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Brunch i AarhusDet bliver mere og mere populært at slå morgenmaden og frokosten sammen til en skøn brunch i godt selskab. Der findes da heller ikke noget bedre end at forkæle sig selv på en søndag med røræg, brød, yoghurt, frisk frugt, pandekager med sirup og alt det, som ellers hører sig til et ordentligt brunchbord.

Aarhus har i den grad også fået øjnene op for brunchens herligheder, og byen vælter efterhånden med cafeer, der tilbyder lækre anretninger til enhver smag. Uanset om du er til det traditionelle, det eksperimenterende eller en brunch, hvor der er skruet ekstra op for luksussen, finder du uden tvivl et sted, der serverer alle dine favoritter i smilets by. Og bedst af det hele kan alle være med, da du både finder en brunch til dig, der søger efter studentervenlige priser og til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget.

Aarhus er kendt for de brede smil og den gode stemning, som tydelig fornemmes i hele byen. Uanset om du vælger at spise brunch i det hippe Latinerkvarter, ved åen i midten af det hele, ved den billedskønne kyst i Marselisborg eller i hyggelige Jægergårdsgade, kan du nyde din mad i skønne omgivelser. Den brede vifte af valgmuligheder, når det gælder brunchsteder i Aarhus, gør det dog ikke lettere at finde ud af, hvor du får mest velsmag, stemning og kvalitet for pengene. Derfor guider Forbrugermagasinet.dk dig her til 9 gode steder at spise brunch i den jyske hovedstad.

🔥 Se dagens spisedeals hos Early Bird og skær 1/3 af prisen! 🔥

Til Early Bird

 1. Kähler Spisesalon – Velsmag og design i skøn forening

  Restaurant Kähler Spisesalon logoHos Kähler Spisesalon i M.P. Bruuns Gade tæt på banegården kan du starte dagen med et brag i de smukkeste omgivelser. I den hyggelige spisesalon kan du nemlig i hverdagen nyde en lækker morgenbuffet, der blandt andet byder på friskbagte surdejsboller fra det berømte Schweizerbageriet i Aarhus, marmelade, blødkogte æg, diverse oste og lidt til den søde tand.

  Er det ikke nok, kan du også svinge forbi i weekenden, hvor stedet disker op med den hele store dele-brunch, som serveres direkte ved jeres bord. Her kan I mæske jer i diverse specialiteter og selvfølgelig nyde en lækker kop kaffe dertil eller endda et glas boblende cava, hvis det skal være ekstra festligt. Maden bliver naturligvis serveret på porcelæn fra Kähler, ligesom hele spisesalonen er udsmykket med mærkets skønne keramik.

  Hvornår: Hverdage fra 9-11.30, lørdag: 9-12 og søn- og helligdage fra 10-13

  Hvor: M.P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

 1. LAVA – Brunch med byens bedste udsigt

  Restaurant LAVA logoVil du nyde din brunch lige i hjertet af Aarhus, hvor du i den grad kan fornemme det pulserende liv, der hersker i byen, bør du slå dig ned på LAVA Café, Restaurant og bar. Her får du byens bedste udsigt lige ud til Åboulevarden og altså de perfekte rammer til at nyde en hyggelige morgen- eller formiddag med dem, som du har kær. Det er også på LAVA, du finder den billigste morgenbuffet i Aarhus, da du i hverdagen kan spise dig mæt for bare 38 kroner, hvorfor stedet er velbesøgt af studerende.

  I weekenden kan du komme forbi til den helt store brunch-buffet, der byder på alt, hvad hjertet begærer. Alle ugens dage kan du også frem til kl. 14 vælge en brunchtallerken, som enten har fokus på fisk eller kød alt efter smag og behag. Uanset hvad du vælger, er stemningen altid god og betjeningen venlig hos LAVA.

  Hvornår: Hverdage fra 9-12 og weekend/helligdag fra 10-14

  Hvor: Åboulevarden 22, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

 2. Cafe Stiften – Lækker brunch tæt på alt

  Café Stiften logoCafe Stiften finder du i underetagen af Århus Stiftstidendes lokaler i forlængelse af banegården, og den centrale beliggenhed har i mange år gjort cafeen til et favoritspot for alle, der skal have en bid mad inden shoppe-, tog- eller biografturen. Når det gælder brunch, kan stedet i den grad også være med.

  Hver dag mellem 9 og 12 kan du nemlig nyde en overdådig brunchtallerken. Der er to varianter at væge mellem, så du selv kan vælge, om du er mest til røget laks, croissant og yoghurt med honningristet müesli, eller amerikanske pandekager, brød med serranoskinke og røræg med bacon. Der er med andre ord altså en anretning for enhver smag, og du går bestemt ikke sulten derfra.

  Hvornår: Alle ugens dage fra 9-12

  Hvor: Banegårdspladsen 11, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

 3. Klassisk 65 – Brunch med bistro-stemning

  Klassisk 65 Bistro logoJægergårdsgade er kendt for sine utallige fortovscafeer og hyggelige restauranter og beværtninger, som ligger side ved side i den historiske gade. Ét af de absolut mest ikoniske steder er dog uden tvivl Klassisk 65, som er en bistro og vinbar, der dog i særdeleshed også har styr på det med at skrue en god brunch sammen. Hver søndag kan du nemlig komme forbi til en imponerende brunch-buffet, som med god grund har ry for at være en af byens bedste.

  Her kan du nemlig godte dig med pølser, skinker, hjemmerørt ymer med honning, kage, hjemmelavet nutella, pandekager og æg lavet på bestilling, som du bedst kan lide dem. Dertil kan du slukke tørsten i al den kaffe, te, juice og cava, som du overhovedet kan drikke, da drikkevarer er med i prisen ad libitum. Der er altså ikke et øje tørt eller mave tom, når brunchen indtages hos Klassisk 65, hvor der desuden aldrig gås på kompromis med kvaliteten af råvarerne. 

  Hvornår: Søndag fra 10-14

  Hvor: Jægergårdsgade 65, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

 4. Sjette Frederiks Kro – Brunch i skøn natur

  Sjette Frederiks Kro logoHar du mod på at bevæge dig lidt væk fra centrum af Aarhus, venter der dig en helt unik brunch-oplevelse hos Sjette Frederiks Kro i Risskov. Her kan du indtage en skøn brunch i de smukkeste rammer omgivet af skov og med udsigt til havet. Udover omgivelserne er også maden helt i top. Hos Sjette Frederiks Kro går kokkene nemlig ind for kvalitet fremfor kvantitet, og der er kræset for alle detaljerne i de udsøgte retter, der er tilberedt af de bedste råvarer.

  Hver weekend kan du dykke ned i den luksuriøse kronch-buffet, som stedet kalder deres brunch, der altid rummer en række nøje udvalgte delikatesser. Du får desuden fri kaffe, te, koldpresset dansk æblemost, friskpresset appelsinjuice og forfriskende ingefærshots med i prisen, så der er ingen grund til at holde sig tilbage.

  Hvornår: Lørdag og søndag fra 9-12

  Hvor: Salonvejen 1, 8240 Risskov


  Bestil bord her

 5. Varna Palæet – Luksusbrunch i mondæne omgivelser

  Varna Palæet logoSøndag står ofte i hyggens og familiens tegn. Skal I virkeligt forkæle jer selv, kan I dog med fordel tilbringe et par kvalitetstimer til brunch i Varna Palæet. Det mondæne palæ ligger utroligt naturskønt ved Marselisborg Strand lige ud til varemærket Den Uendelige Bro. Her kan du tage for dig af en overdådig buffet, der indeholder alt fra skyr med frygtpuré og müesli, hjemmelavet chokoladecreme med knas, laks, risotto af perlebyg, oksecarpaccio, fiskefrikadeller og meget mere. Du kan altså med fordel medbringe den helt store sult, når den står på Varna-brunch. Kaffe, te og juice følger desuden med ad libitum. Det enorme og meget delikate udvalg placerer dog også brunchen i den dyrere ende, men den er uden tvivl prisen værd.

  Hvornår: Søndag fra 10.30-13

  Hvor: Ørneredevej 3, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

 1. Bådcafe – Overdådig brunch til søs

  Bådcafé Aarhus logoVil du bruge din søndag på en lækker brunch i helt unikke omgivelser, skal du uden tvivl besøge bådcafe. Ved Marselisborg Lystbådehavn ligger den charmerende båd, der er blevet forvandlet til en hyggelig og maritim cafe. Her er rig mulighed for at indånde den friske havluft og nyde en god bid mad inden en gåtur langs tangkrogen eller i Mindeparken, der ligger blot en stenkast derfra.

  Søndagsbrunchen bliver serveret på et stort bræt, som bugner med diverse forskellige slags pålæg, æg, pølser, ost, frisk frugt og lidt til den søde tand. Dertil kan du bestille drikkevarer ad libitum, så du kan drikke al den kaffe, te, vand og juice, som du overhovedet orker. Her kan du altså komme helt ned i gear med god mad, dejligt selskab og ikke mindst en fantastisk havudsigt.

  Hvornår: Søndag fra 10-12

  Hvor: Marselisborg Havnevej 54, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

 2. Café Ziggy – Brunch på hyggelige Trøjborg

  Ziggy logoCafe Ziggy er efterhånden en institution i sig selv i Aarhus, og mange vender snuden herhen, når sulten skal stilles, da cafeen bare altid leverer. Mange tror dog fejlagtigt, at de kun kan besøge Ziggy ved åen i centrum, men faktisk ligger den originale Café Ziggy i den hyggelige bydel Trøjborg. Her finder du rolige men stemningsfulde omgivelser, som i den grad indbyder til en lækker brunch.

  Alle ugens dage kan du bestille en udsøgt brunch-anretning med økologisk yoghurt og kompot, bagt æg med tomat og bacon, frisk frugt, pølser, ost og kage. Kommer du forbi i hverdagen, kan du også kaste dig over morgenbuffeten, som står på diverse lækkerier, som du kan sætte tænderne i for bare 39 kroner. Efter maden kan du passende gå en tur i Riis Skov, som ligger lige op ad Trøjborg.

  Hvornår: Morgenbuffet på hverdage fra 9-11, brunch på hverdage fra 11-14 og i weekenden fra 10-14

  Hvor: Tordenskjoldsgade 96, 8200 Aarhus N


  Bestil bord her

 3. Mefisto – Grydeklar brunch med et tvist

  Mefisto logoI de hyggelige brostensbelagte gader i Latinerkvarteret finder du restauranten Mefisto, som især er famøs for deres sans for at kreere retter med fisk og skaldyr. Stedet skiller sig dog også særdeles positivt ud fra mængden, når det gælder brunch. Mefisto har nemlig vendt hele brunchkonceptet på hovedet. Her får du serveret syv selvstændige og yderst delikate retter i små fine gryder på en lang planke. Retterne skiftes jævnligt ud, men du får garanti en smag på alt godt fra havet samt en masse andet godt, der uden tvivl får mundvandet til at løbe. Og så kan du endda nyde herlighederne helt frem til kl 16, så du behøver ikke skynde dig ud af sengen for at nå det.

  Hvornår: Hverdage fra 11.30-16, weekend fra 10-16

  Hvor: Volden 28, 8000 Aarhus


  Bestil bord her

  Besøger du et  af de ovenstående steder i Aarhus til brunch, kickstarter du dagen på bedste vis og får en smagsoplevelse, du sent vil glemme.

  🔥 Se dagens spisedeals hos Early Bird og skær 1/3 af prisen! 🔥

  Til Early Bird
  Brunch i Aarhus

  Leder du derimod efter en restaurant, hvor du kan spise aftensmad? Så læs Restauranter i Aarhus: 9 populære & gode restauranter.

Anmeld

Skriv en kommentar

14 + one =