Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Citat plakat | 12 inspirerende citat plakater med tekst

Citatplakat

CitatplakatPlakater er hurtigt men sikkert blevet det helt store hit i enhver moderne indretning.

Har du behov for at sætte spræl på de bare, hvide vægge, er plakater da også det oplagte valg, da de lynhurtigt kan pifte et rum op og skabe et helt nyt udtryk. Med få midler kan du altså opdatere din indretning med dekorative motiver, som afspejler din personlighed, så snart man træder ind ad døren.

Citatplakater er kommet for at blive og er den letteste måde at komme i mål med alle dine indretningsdrømme. De passer til ethvert hjem og er derfor også den perfekte gave til dem, du har kær. Det kan dog være svært at vælge blandt det store udvalg. For at hjælpe dig lidt på vej får du her en gennemgang af 12 inspirerende citatplakater fra Ravnsby.dk, som kan pifte ethvert hjem op.

 1. Life citatplakat 50 x 70 cm

  Life citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Livet er ikke det værste vi har, men det kan også være forunderligt og noget af en rutsjebanetur. Hvis du har tendens til store filosofiske tanker om vores eksistens eller bare ønsker at sætte pris på alle de mange finurligheder, som det at være til fører med sig, er citatplakaten her den rette for dig. Plakaten er enorm stilren med det sorte og hvide udtryk, som passer perfekt i enhver minimalist indretning. Som dekoration på dine vægge kan plakaten dagligt minde dig om, at livet skal leves hver dag, fordi vi får kun ét af slagsen.

  Ydermere vil den få dig til at huske på, at vi aldrig ved, hvilke krumspring livet kan finde på at tage, når vi mindst venter det, så det gælder bare om at hænge i og få det bedste ud af den korte tid, vi får. Med andre ord er der altså masser af tid til eftertanke med plakaten her som en del af din indretning. Plakaten kommer i størrelse 50 x 70, så de bevingede ord virkeligt kommer til deres ret og træder frem i rummet. Det er oplagt at indramme plakaten med en sort eller hvid ramme, der passer til det stilrene udtryk.


  Find plakaten her

 1. SHIT citatplakat 30 x 60 cm

  SHIT citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Plakater behøver langt fra være alvorlige, filosofiske eller kedelige – og heldigvis for det. Elsker du at sprede smil og latter omkring dig, og er humor en vigtig del af din personlighed, bør du kigge nærmere på plakaten her. Nogle gange går tingene nemlig ikke, som vi drømmer om, og hvorfor ikke udtrykke det visuelt og humoristisk med en plakat?

  Den genkendelige situation med det manglende toiletpapir vil med garanti vække genklang og smil hos dine gæster, uanset hvor du vælger at hænge det sjove motiv op. Selvom det er god badeværelseshumor, kan citatplakaten her også effektivt sætter spræl på mange andre rum. Plakatens farver og typografi giver et ungt og moderne udtryk, og den lille størrelse på 30 x 60 cm gør, at det modige statement ikke tager overhånd.


  Find plakaten her

 2. You are here citatplakat 50 x 70 cm

  You Are Here citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Kniber det med stedsanses, kan du hurtigt blive ledt på rette vej med en ’You are here’-plakat. Citatplakaten med den karakteristiske røde plet og tekst, som vi kender fra diverse kort, når vi skal finde vej, er fuld af humor og glimt i øjet.  Det røde skaber en flot kontrast til den lyse og mere gullige baggrundsfarve, som fylder det meste af motivet.

  Teksten er ligeledes skrevet i markant og moderne skrift, som får plakaten til at passe perfekt ind i enhver indretning, der har lidt ekstra kant. Billedet vil gøre sig godt sammen med en masse andre plakater på en større billedvæg. Motivet kan dog også sagtens stå alene på grund af den store størrelse på hele 50 x 70 cm, som i den grad skaber blikfang i et rum.


  Find plakaten her

 3. Blue citatplakat

  blue citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Er du ikke til platte citater fra film eller andre humoristiske indslag i indretning, kan du med fordel kigge nærmere på de mere grafiske citatplakater. Citatplakaten Blue er enorm simpel men moderne med sit stilrene og grafiske udtryk. Det enkle tryk giver plads til, at den dybe mørkeblå farve virkeligt kan komme til sin ret.

  Plakaten vil gøre sig godt på en farvet væg eller i sammenhæng med andre plakater i samme nuancer. Den kommer i flere forskellige størrelser lige fra 30 x 40 til den helt store 70 x 100, så motivet kan passe til enhver væg og behov. Det mørkeblå motiv indrammes uden tvivl bedst med en ramme i guld eller træ.


  Find plakaten her

 4. Good Heart citatplakat

  Good heart citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Skønheden kommer indefra altid et godt mantra at leve efter, og i bund og grund er netop det budskab på plakaten her. Hvis hjertet er godt og rent, vil vi nemlig altid være smukke. Hvis det er vise ord, du gerne vil give dig selv og dine gæster med på vejen, bør du hænge citatplakaten her op på en central plads i dit hjem. Plakaten har et feminint udtryk med den elegante skrift.

  Den grønne farve gør dog, at det ikke kammer over og giver et stilfuldt og moderne præg til motivet, der uden tvivl vil pynte på mange vægge. Plakaten med de indsigtsfulde ord kommer i flere forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. Da teksten er skrevet med hvid, vil det være oplagt med en hvid ramme omkring den fine plakat.


  Find plakaten her

 5. Charles M. Schulz citatplakat

  Charles M Schulz citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  De fleste af os kan blive enige om, at både kærlighed og chokolade er gode og ligefrem nødvendige ting i livet. Det mente i hvert fald den berømte amerikanske tegner Charles Monroe Schulz. Tegneren er mest kendt for at sætte stregerne til den populære tegneserie Radiserne med den evige uheldige hovedperson Søren Brun og hunden Nuser.

  Hvis du er fan af den indflydelsesrige kulturperson og hans budskab om kærlighed og chokolade, er der altså god grund til at få det op at hænge på væggen. Citatet er opstillet med en flot grafik og et stilistisk og simpelt udtryk, der sikrer, at det kan passe ind i de fleste hjem. Indram eventuelt billedet i en flot ramme i mat sort for at opnå det helt rette look.


  Find plakaten her

 1. Ansel Adams citatplakat

  Ansel Adams citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Brænder du for at tage billeder, eller sætter du bare stor pris på dem, der forstår at fange et magisk øjeblik gennem kameralinsen, er citatplakaten her skabt til dig. Det er den berømte amerikanske fotograf Ansel Adams, der står bag udsagnet, at man ikke tager et billede – man laver det. Og hvis der var nogen, der vidste noget om det, var det ham. Mesterfotografen blev især kendt for sine enestående sorthvide billeder af den storslåede amerikanske natur blandt andet af nationalparken Yosemite og Sierra Nevada-bjergene.

  Vil du ære hans minde og ikke mindst visdom, kan du med stolthed pynte din væg med citatplakaten her. Selve plakaten er udført i en simpel stil, som ikke tager opmærksomheden væk fra budskabet. De sorthvide farver er ligeledes meget i fotografens ånd. Billedet kommer i tre forskellige størrelser og kan med fordel indrammes med en sort eller hvid ramme.


  Find plakaten her

 2. Woody Allen citatplakat

  Woody Allen citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Livet imiterer kunsten. Sådan skrev forfatteren Oscar Wilde i 1891 i et af sine mest berømte værker. Spørgsmålet er dog, om han har ret? Det mener i hvert fald ikke en af nutidens helt store kunsterne – nemlig forfatteren, filminstruktøren og skuespilleren Woody Allen. Nej Woody Allen mener helt omvendt, at livet imiterer dårligt fjernsyn, og det må han øjensynligt vide en ting eller to om, da han har været i branchen siden 60’erne.

  Det efterhånden berygtede citat stammer fra New Yorkerens film ’Husband and Wives’ fra 1992, hvor han også selv spiller med. Nu kan det blive dit gennem denne flotte plakat, der med sit retro-look vil sætte et muntert spræl på indretningen, uanset om du er filmnørd eller ej. Du kan få citatplakaten i størrelse 30 x 40, 50 x 70 eller 70 x 100.


  Find plakaten her

 3. 88 citatplakat

  88 citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Er du til det mere grafiske og helt simple udtryk, når det kommer til citatplakater, er motivet her et godt bud. Her er de bevingede ord og sjove udsagn skiftet ud med to enkle ottetaller placeret oveni hinanden. Hvis du har en særlig tilknytning til tallet 8 eller bare godt kan lide motivet, vil det med garanti pynte på enhver væg.

  Særligt hvis du ønsker at gøre op med de hvide vægge, kan motivet give et tiltrængt men stilrent farvepræg, som vil give dit hjem nyt liv. Plakaten fås i størrelse 30 x 40, 50 x 70 eller 60 x 80 og kan indrammes med rammer i alt fra egetræ til mat sort aluminium.


  Find plakaten her

 4. 69 citatplakat

  69 citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Citatplakater med enkle tal som motiv er blevet utroligt populære de seneste par år, når det gælder indretning. Det simple udtryk kan nemlig tilpasses enhver stilart og hurtigt være med til at skabe en ny atmosfære i et rum. Her kan du få fingrene i tallet 69, der er fremhævet i klare og iøjnefaldende blå farver.

  Den rolige grå baggrund gør, at der stadig er ro i billedet, mens den sjove komposition med tallene oveni hinanden, får dig til at kigge en ekstra gang. Den moderne citatplakat kommer i de populære størrelser 30 x 40, 50 x 70 eller 60 x 80. Derfor kan du både lade billedet stå alene, eller lade det pynte sammen med andre dekorative plakater eller billeder.


  Find plakaten her

 5. XO citatplakat 50 x 70

  XO framed citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Vil du gerne sprede lidt kærlighed og god stemning i dit hjem, men ønsker du ikke at gøre det alt for åbenlyst med sukkersøde citater? Så er citatplakaten her formentlig en god løsning. Den simple plakat med det markante XO synes nemlig ikke af meget ved første øjekast, men betydning er værd at bide mærke i. XO er nemlig et kendt internet-udtryk for kys og kram.

  Det sorthvide print giver et minimalistisk og stilrent look, som passer til mange forskellige indretninger. Du kan med fordel skabe lidt mere kant ved at indramme citatplakaten med en ramme i sølv, kobber eller lyst egetræ. Plakaten kan sagtens stå for sig selv, da den har en god størrelse. Den kan dog også være en flot del af en større billedvæg.


  Find plakaten her

 1. Fashion Streets citatplakat

  Fashion Streets citatplakat

  Derfor anbefaler vi denne citatplakat:
  Er du på udkig efter noget nyt til at dekorerer pigeværelset med, eller vil du bare gerne give din bolig et feminint præg, bør du kigge nærmere på dette lyserøde vidunder. Den markante og klare lyserøde farve er ikke til at undgå og kan virkeligt sætte spræl på din indretning. Motivet er feminint men også råt takket være det urbane motiv med en trappeopsats – formentlig i en af verdens store modebyer.

  For mode er i fokus på plakaten, og den passer derfor perfekt til enhver fashionista med en forkærlighed for sko, tasker og tøj. Plakaten kan fås i hele fire forskellige størrelser nemlig 30 x 40, 50 x 70, 60 x 80 og 70 x 100, så uanset hvor meget vægplads du har, kan du finde en variant, der passer. En ramme i mat sort vil i høj grad få motivet til at komme til sin ret.


  Find plakaten her

Et væld af muligheder med citatplakater

Der findes et væld af forskellige former for plakater på markedet, der passer til enhver stil. Hvis du virkeligt vil have fingereren på pulsen, bør du dog kigge nærmere på citatplakater, som længe har været utroligt populære. Med citatplakater har du mulighed for at pryde dine vægge med sjove, finurlige, filosofiske og kendte citater og udtryk, der kan være med til at sige noget om, hvem der bor i hjemmet. Plakater kan nemlig være meget mere end grafiske motiver, fotokunst og kunstneriske udtryk. Plakater kan også være sjove indslag i indretningen, som får smilet frem hos dig og dine gæster.

Hos Ravnsby.dk finder du et imponerende udvalg af citatplakater, der kan passe til alt fra køkkenet til entreen og børneværelset. Du kan finde citatplakater med udtryk og mottoer, som du holder særligt meget af. Du kan finde bevingede ord, der kan inspirere dig, når du slår øjnene op om morgenen. Hvis du er filmnørd, kan du finde citater fra dine yndlingsfilm, og ønsker du at tilføje lidt humor til et rum, kan du vælge et morsomt ordspil til at give dine vægge nyt liv. Med citatplakater fra Ravnsby.dk er mulighederne med andre ord uendelige.

Citatplakat

Du kan vælge at lade citaterne komme til sin ret ved at stå alene på en væg. Du kan dog også med fordel bruge citatplakater som en del af en større billedvæg med andre typer plakater, der skaber en helt unik vægdekoration. Uanset hvilke citatplakater du kaster din kærlighed over hos Ravnsby.dk, kan du være sikker på, at ord og design altid går hånd i hånd. På samtlige plakater er der nemlig kræset for, at det grafiske udtryk spiller sammen med de forskellige tekster på bedste vis. Her finder du alt fra det minimalistiske til det farverige, der citerer både kendisser og politikere.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at kaste dig ud i at sætte nyt liv og personlighed på din indretning med hjælp fra citatplakater fra Ravnsby.dk. Her finder du et motiv for enhver smag.

Anmeld

Skriv en kommentar

19 − ten =