Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Cuba strandNår der bliver sagt Cuba, tænker de fleste nok automatisk på store cigarer, salsadans og lækker rom.

Alt det og meget mere får du da også, hvis du vender snuden mod den unikke perle, der ligger på grænsen mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet. På øen er der garanti for en ferie fyldt med skøn natur, god stemning, lækre strande og historiske oplevelser, hvilket er med til at gøre det til en alsidig rejsedestination, der kan behage enhver smag.  Her vil du uden tvivle skabe minder for livet i mødet med den venlige befolkning og farverige kultur, der omgående vil tage dig med storm.

De billigste flyrejser til Cuba

Det er uden tvivl vinteren, der er højsæson for rejser til Cuba. Vi har gennem rejsesiden Travelmarket.dk fundet frem til, hvordan du billigst kan komme til det eksotiske paradis i den populære periode.

Du kan blandt andet finde billige billetter fra København med schweiziske Swiss International Air Lines med en mellemlanding i Zürich. Du kan dog også flyve til lufthavnen i hovedstaden Havana med både Air France og Finnair, og rejsetiden ligger generelt omkring 12 til 14 timer. Det er muligt at finde billetter i vinterperioden fra omkring 4.500 kroner. Fra Billund kan du også komme forholdsvis billigt af sted med eksempelvis KLM og Air Canada. Her vil rejsetiden dog ofte være en del længere.

Søg flytilbud her

Cuba by

Her skal du bo på Cuba

Gammel bil på CubaNår du skal vælge et sted at bo på Cuba, har du overordnet tre forskellige overnatningstyper at vælge mellem. Den første og meget populære valgmulighed er at indkvartere sig i Casa Particulares, som er private hjem, der er godkendt til udlejning af staten. Her bor du altså hos en privat cubansk familie og får dermed et ægte indblik i den cubanske kultur og livsstil. Derudover kan du også booke dig ind på almindelige hoteller, hvor både service og standarden dog ofte halter. Sidst men ikke mindst kan du bo på et af de store resorts på Cuba, hvor du kan få alt den luksus, du drømmer om. Samtlige muligheder finder du ved at søge hos Hotels.com, som samler alle de største og bedste overnatningssteder på et og samme sted, så du nemt kan sammenligne og vurdere, hvor du ønsker at bo.

Vi har undersøgt mulighederne for overnatning på Cuba og fundet frem til de bedste og billigste løsninger for dig via Hotels.com. Ønsker du at bo privat kan vi blandt andet anbefale Casa Particular de la Dra Flora Roca og Casa Marisela de Colores, som begge ligger i den farverige hovedstad Havana, og hvor du nemt kan bo for omkring 2500 kroner pr. personer i 14 dage i højsæsonen, hvis I rejser to sammen. Drømmer du om lidt mere luksus tæt ved strand, bør du kigge nærmere på hotellerne Villa Tortuga og Hotel Puntarenas – Playa Caleta, som begge ligger ud til det fantastisk strandområde Varadero. Vil du ikke gå på kompromis med noget, og er du villig til at betale prisen, kan du sidst men ikke mindst også tjekke de lækre resorts som Melia Internacional Varadero og Iberostar Bella Vista Veradero ud, som begge kører med et All inclusive-koncept, og hvor du bestemt ikke kommer til at mangle noget som helst på ferien.

Om Cuba

Oplev sprudlende Havana

Cuba byGår turen til Cuba, må du ikke snyde dig selv for et besøg i hovedstaden Havana, hvor der hersker en helt særlig stemning og atmosfære. Her kan du nyde synet af de farverige huse og store, gammeldags amerikanerbiler fra 50’erne og 60’erne, der ses overalt i bybilledet og vækker minder om en svunden tid. At gå rundt i byens gader er på mange måder lidt som at træde ind i en tidslomme, og det er med til at gøre oplevelsen helt unik.

I Havana finder du et væld af charmerende pladser og bjergtagende arkitektur fra kolonitiden, som har sikret hovedstaden en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du slentre rundt i gaderne til lyden af festlige salsarytmer og af og til tage et pitstop og nyde en god rom eller en forfriskende mojito. Det er også i Havana, du kan gå i den verdensberømte forfatter Ernest Hemingsways fodspor, som i mange år kaldte Cuba for hjem.

Natur i særklasse

En rejse til Cuba er uden tvivl også synonym med storslåede naturoplevelser. Du bør blandt andet tage en tur til Viñales dalen, som er omgivet af fantastiske kalkstensbjerg og ikke mindst de spændende tobaksplantager, som øen er så kendt for. Her er rig mulighed for at vandre en tur og komme helt tæt på den unikke natur. Derudover skal du naturligvis også slå vejen forbi nogle af de utroligt smukke strande, hvor du kan komme helt ned i gear og dase dagen lang. Her er særligt stranden Varadero værd at nævne, da den skiller sig ud med sit kridhvide sand og krystalklare vand.

Cuba strand

Hvornår er det bedst at tage til Cuba?

På grund af sin beliggenhed har Cuba et tropisk klima, som sikrer masser af sol og varme året rundt. Der er dog tidspunker, hvor det er bedre end andre at besøge øen. Den varmeste periode er sommerhalvåret, som dog også klart er den vådeste, og hvor luftfugtigheden topper. Vinteren er derimod tør og dejlig varm, hvorfor mange vælger at flygte fra kulden herhjemme og rejse til Cuba på denne tid af året. Drømmer du om en tur til Cuba, skal du være opmærksom på, at rejser du i sensommeren og efteråret, er der risiko for at opleve orkaner.

Væk din indre globetrotter til live og book en drømmerejse til Cuba i dag – det vil du ikke fortryde.

Søg flytilbud her

Skriv en kommentar

eight + four =