Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Streaming

E-bøger: Hvor kan Dan Brown bøger streames?

Dan Brown bøger

Er du vild med både historie, gamle myter og ikke mindst mystiske gåder? Så er Dan Browns romaner lige noget for dig.

Forfatteren er en mester i at skrive medrivende og gådefulde spændingsromaner. Faktisk er han så god, at du er grebet fra første side. Det var i særdeleshed med bogen Da Vinci Mysteriet, at han slog sit navn fast. Den er i dag stadig en af verdens bedst sælgende bøger. Derudover er den også udgivet på 44 sprog. Successen skyldes uden tvivl også, at Dan Browns serie om Robert Langdon er blevet lavet til film. Mange husker dem helt sikkert for at have stjernen Tom Hanks i hovedrollen.

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med Dan Browns skriverier? Så bør du gøre det omgående. Heldigvis kan du komme i gang med det samme. Du skal blot downloade Mofibo eller Storytel. På de to danske tjenester for bøger finder du nemlig de fleste bind i den populære serie. Her kan du læse dem som e-bog via din smartphone, computer eller tablet. Du kan dog også vælge blot at lytte til dem som lydbog. Vær opmærksom på, at den tredje bog i serien, Det forsvundne tegn, ikke er til rådighed til streaming. Derfor mangler den på listen.

🔍 1. Engle og Dæmoner, Dan Brown (2000)

Dan Brown Engle og DæmonerI denne hæsblæsende roman sættes spændingsfeltet mellem religion og videnskab i scene. Symbolforskeren og professoren Robert Langdon bliver tilkaldt, da en fysiker under mystiske omstændigheder bliver fundet dræbt. På brystkassen har fysikeren nemlig fået ordet ”illuminati” brændemærket. Det kan betyde, at et oldgammel og anti-religiøst broderskab er vendt tilbage. Alt tyder på, at broderskabet vil have hævn over den katolske kirke. Derfor bliver Robert Langdon sendt på en farefuld færd. Den tager ham lige fra CERN i Schweiz til Vatikanet i Rom. Ved sin side i jagten på den brutale morder har han forskeren Vittoria Vetra fra Italien. Og sammen skal de grueligt meget igennem.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

🔍 2. Da Vinci Mysteriet, Dan Brown (2003)

Dan Brown Da Vinci MysterietI den fantastisk bestseller Da Vinci Mysteriet skal Robert Langdon igen på hårdt arbejde. Denne gang er historien rykket til Frankrig. Nærmere bestemt befinder den professoren fra USA sig i Paris. Her deltager han i en konference. Han får dog et skæbnesvangert opkaldt midt op natten på sit hotelværelse. Museumsdirektøren for det historiske Louvre er blevet myrdet. Og så endda inde på museet. Ved siden af liget, er der skrevet en mystisk besked. Netop derfor er der behov for Robert Langdons assistance. Det bliver nemlig hans opgave, at knække mysteriets kode. Han står dog ikke helt alene. Langdon får nemlig selskab af kryptografen Sophie Neveu. Sagen tager dog en uventet drejning. De opdager nemlig, at museumsdirektøren var medlem af en hemmelig loge. Der er tale om den famøse Priory of Son. En loge,  som også Leonardo da Vinci i sin tid var medlem af.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

🔍 4. Inferno, Dan Brown (2013)

Dan Brown InfernoI den fjerde bog i serien om Robert Langdon får du endnu engang et højspændt drama. Her er skuret helt op for de mystiske symboler og grusomme forbrydelser. Historien starter med, at symbolforskeren Langdon vågner op på en stue på et hospital i Firenze. Han er blevet skudt i baghovedet. Selv har han dog ingen hukommelse om, hvad der er sket de sidste mange timer. Og hvordan er han endt i Italien?

Forvirringen er total, da en kvindelige lejemorder trænger ind på hospitalet. Angiveligt er hun ude efter at komme Langdon til livs. Derfor bliver han sammen med lægen, Sienne Brooks, sendt på den helt store flugt fra den sortklædte kvinde. Langsomt går det op for Langdon, at sporene til sagen skal findes i hans mistede hukommelse. Dermed starter en spændende fortælling, som også viser sig at have stærke relationer til den litterære verden. Blandt andet Dantes berømte skildring af skærsilden, Inferno, får en central betydning.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

🔍 5. Oprindelse, Dan Brown (2017)

Dan Brown OprindelseEn mellemlang nederdel er et must i enhver garderobe. Og det gælder, uanset om du har former eller ej. Hører du til i plus size kategorien, er denne model fra Junarose dog oplagt at gå efter. Den fine A-form er nemlig både behagelig og enormt flatterende på mere kurvede kroppe. Nederdelen har desuden elastik i taljen, hvilken også øger komforten. Den er designet med et grafisk print med sorte og hvide striber, som gør den både unik og meget moderne. Du kan med fordel sætte den sammen med en helt enkel top i sort eller hvid for at skabe et balanceret outfit.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Vil du have endnu mere Dan Brown? På både Storytel og Mofibo kan du også streame hans uafhængige romaner. Og de lever i den grad også op til hans høje niveau fra serien om Robert Langdon. Du bør først og fremmest give dig i kast med forfatterens debutroman Tankandos kode. Her følger vi den dygtige kryptograf Susan Fletcher. Hun skal forsøge at hjælpe National Security Agency i USA med at knække en umuligt krypteret kode. Den kan nemlig true landets sikkerhed. Du kan også kaste dig over romanen Morderisk Bedrag fra 2001. Her bliver en meteor spottet på Nordpolen. Det vikler efterretningsagenten Rachel Sexton ind i sagen, som viser sig at kunne være faretruende for hele menneskeheden.

E-bøger: Hvor kan Dan Brown bøger streames?
5 (100%) 2 Stemmer

Skriv en kommentar

four × 4 =