Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

bedste dating sider

Dating sider: Sammenlign priser på dansk dating

Leder du efter dansk dating og de bedste dating sider, så er du kommet det rette sted.

Vi drømmer alle sammen om at finde den helt store kærlighed. Men tiden hvor jagten på den eneste ene udelukkende foregik i den virkelig verden gennem sociale sammenkomster og tilfældige møder i supermarkedet er længst forbi.

Den teknologiske udvikling har heldigvis gjort det langt mere effektivt og hurtigt for singler, at finde deres rette match. I dag kræver det nemlig blot en app på sin smartphone eller et klik på computeren. Hernæst har man adgang til et hav af mulige romancer.

❤️ Vælg din favorit i disse dating sider

🧡 Hvilke dating sider?

Det store udvalg af dansk dating sider, som er eksploderet inden for de seneste par år, har gjort det næsten umuligt at gennemskue, hvor man bedst finder, det man søger.  For hvad kan match.com, som dating.dk ikke kan? Og hvorfor skal jeg vælge en niche-dating side frem for en mere mainstream?

Alt det og meget mere får du nu det fulde overblik over lige her. Vi har nemlig samlet en oversigt over de mest populære dansk dating sider. Du kan nu hurtigt og enkelt kan sammenligne dem og beslutte dig for, hvilke dating sider du skal satse på.

gode dating sider

Hvilke dating sider passer til dig?

💛 Gratis eller betalt?

Når du skal vælge, hvor du skal finde kærligheden, skal du som en start gøre op med dig selv. Om du vil betale for det eller ej. Langt de fleste danske dating sider tilbyder dog et gratis medlemskab. Herefter kan et medlemskab med flere fordele derefter tilkøbes, hvis man ønsker flere muligheder for sin profil og søgning efter matches.

Et populært valg, hvis man ikke ønsker at betale for dansk dating, er match.com, hvor du kvit og frit bliver medlem, når du opretter en dating bruger. Det samme gælder be2.com og Partner med niveau, hvor det også er helt gratis at registrere sig. Det er altså op til den enkelte at vurdere, om fordelene, som følger med et betalt VIP-medlemskab, er pengene værd.

Eller om man blot ønsker at gå med en gratis dating løsning, som der altså også er rig mulighed for at vælge.

💚 Dating målgrupper

Udover prisen på dansk dating er det også brugbart at overveje, hvad man egentligt søger i en partner. Er det en meget bestemt type person man søger? Så er det måske en god idé at kigge nærmere på de mere niche-prægede danske dating sider. Hvis man eksempelvis kun ønsker at søge en partner, der er 50 år eller derover?

Så kan man med fordel væge senior.dk, der fokuserer på senior dating. Her er målgruppen er mere moden end på mange af de andre sider. Single.dk henvender sig omvendt til et yngre publikum. Hvis man er en enlig forældre, der leder efter sin næste kærlighed på et dansk dating side, så er det måske rart at finde et forum med ligesindede. Her er nextlove.dk et god bud på en datingside. Uanset om man er til cougar dating eller ønsker at finde en partner på samme faglige niveau som en selv.

💙 Brugervenlighed

For at vejlede dig bedst muligt i valget af dansk dating, har vi kigget nøje på de forskellige dansk dating siders brugervenlighed, platforme og funktioner. For nogle brugere, er det måske meget vigtigt, at siden også har en app, så man altid har potentielle matches lige ved hånden, selv når man er på farten.

Dette tilbyder flere af disse dating sider som eksempelvis c-date.dk og dating.dk. Brugervenlighed og unikke funktioner, der gør netdating til en leg, er også vigtigt for mange brugere. Her skiller blandt andet nextlove.dk og single.dk sig positivt ud fra mængden med sine brugervenlige flader og mange smarte funktioner.

💜 Sikkerhed hos dating sider

Når det gælder dansk dating er altid vigtigt at tænke på sin sikkerhed. Man ved nemlig aldrig helt ved hvem, der gennem sig bag skærmen. De mest populære dansk dating sider, som du finder her på siden er alle sider, hvor der er styr på brugernes sikkerhed. Således at netdating foregår i så trygge rammer som muligt.

Flere danske dating sider har vist sig at have store huller i sikkerheden. Det kan eksempelvis dreje sig om, hvordan de behandler personlige oplysninger om sine brugere. Derfor er det vigtigt, at du inden oprettelsen af din dating profil grundigt læser dine vilkår igennem. Hvilke vilkår du går med til som bruger. Her på siden kan du let sammenligne de forskellige dating siders fokus på deres brugeres sikkerhed.

🖤 4 råd i dansk dating

Hvis du ikke har stor erfaring i at begå dig på de mange forskellige danske dating sider. Så er der nogle få og simple råd, som du med fordel kan tage til dig, når du skal oprette en dating profil.

 1. Først om fremmest kan det være en god idé at tilmelde dig et par forskellige dating sites og prøve dem af i en kort periode. Så er du sikker på at træffe en endelig beslutning om, hvor din netdating skal foregå.
 2. Sælg dig selv i din profiltekst. Den skal afspejle, hvem du er som person og ikke bare, hvor du bor, og hvad du laver til daglig.
 3. Leg med sproget, og find de meningsgivende og sjove detaljer ved dig, som gør dig interessant blandt de mange andre danske dating profiler.
 4. Vælg dit profilbillede med omhu. Det skal være tidssvarende og give modtagerne et realistisk indtryk af dit udsende. Det skal desuden kun vise dig fra din bedste side, og derfor duer det altså ikke at vælge et billede, hvor du står sammen med din bedste ven eller lille nevø – uanset hvor sød han er.

🧡 Dating sider øger chancerne

Overordnet er dansk dating en effektiv, nem og sjov måde at finde nye bekendtskaber, hvad end man søger et løst forhold eller en mere fast partner. Tusindvis af danskere har haft succes til at finde kærlighed gennem disse 7 sider, så hvad venter du på? Kast dig ud i det – den eneste ene er måske kun et enkelt klik væk.

Gode råd om datingsider på nettet

💛 Typer af dating sider

Du finder et hav af forskellige dating sider på nettet eksempelvis:

 • Dating for unge
 • Farmer dating
 • XL dating
 • Cougar dating
 • Gratis dating
 • Dating over 50
 • Afro dating
 • Sugar dating
 • Tinder dating
 • Kristen dating
 • Speed dating
 • Vip dating

Der findes et væld af datingsider online i Danmark. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilken du skal satse på for at finde den eneste ene. Her skal du gøre op med dig selv, hvilke krav du stiller til en datingside samt til en partner. Dermed kan du nemlig lettere beslutte dig for, om du skal vælge en bred datingside eller en, der fokusere på en bestemt niche. Herunder giver vi dig et grundigt overblik over, hvad de mest populære datingsider har at tilbyde.

Dating.dk – Danmarks største indenfor dating

Dating.dk er uden tvivl den største spiller på det danske marked inden for dating online. Siden har over 200.000 medlemmer, der alle deler drømmen om at finde kærligheden. Og i over 20 år har dating.dk skabt de perfekte rammer for netop det. En stor fordel ved siden er, at du finder en jævn kønsfordeling.

Der er nemlig lige så mange kvindelige som mandlige profiler. Det er nemt og enkelt at oprette en profil. Hvis du har brug for hjælp, fungerer kundeservicen desuden upåklageligt. Dating.dk er kort og godt for alle. Her er nemlig ikke fokus på specielle målgrupper. Det gør udvalget utroligt bredt og alsidigt. Der er altså noget for enhver smag.

Video

Single.dk – Ta’ kærligheden seriøst

Single.dk er datingsiden for dig, der tager kærlighed seriøst. Her er filosofien, at det ikke handler om at møde så mange mulige partnere som muligt. Det handler om at møde den rigtige. Det sikrer Single.dk gennem deres særlige matchalgoritme, som eftersigende har stor succes med at føre kærestepar sammen.

Datingsiden har da også stor erfaring på feltet, da den har eksisteret siden 1999. I dag er der over 50.000 aktive medlemmer i mange forskellige målgrupper. Single.dk er nemlig for alle, der søger den eneste ene. Det gode ved Single.dk er, at de også har en velfungerende app. Her kan du kan følge med i, om du har fået nye beskeder fra potentielle bejlere.

Video

Senior.dk – Dating for dig over 50

Kærlighed og dating har ingen alder. Selvom du ikke er helt ung mere, skal du altså stadig have mulighed for at finde en ny partner at dele tilværelsen med. Det mener de i hvert fald hos Senior.dk. Her er nemlig tale om datingside, der henvender sig til singler over 50 år. Her er plads til alle.

Det gælder uanset, om man jagten en kæreste, en veninde eller bare en dansepartner. Siden er dog et seriøst mødested for seniorer. Derfor slettes alle useriøse og inaktive profiler også omgående. Derudover værnes der også meget om medlemmernes sikkerhed, hvorfor alle personlige informationer behandles med stor respekt. Det er også med til at højne siden troværdighed.

40plus.dk – Seriøs dating for voksne

Er du over 40 og på jagt efter nye bekendtskaber eller muligvis kærlighed? Så er 40plus.dk siden for dig. Her er nemlig tale om et seriøst mødested for voksne. Det koncept har haft stort succes. På siden er der nemlig over 50.000 danske singler, der har oprettet en profil.

Uanset om du er mand eller kvinde, er dine muligheder for at finde et match også gode. Der er nemlig stort set lige mange kvindelige og mandlige profiler på siden. Her lægges der særligt vægt på, at brugerne skriver dybe profiltekster, som rent faktisk siger noget om dem som person.

Partnermedniveau.dk – Dating for dig med ambitioner

Søger du en målrettet og karrierebevidst partner? Så er Partner Med Niveau datingsiden for dig. Her er medlemmerne ikke bange for at indrømme, at de søger et match af en vis standard. Og der er da også god mulighed for at mødes med veluddannede ligesindede. 65 % af brugerne er nemlig akademikere.

Her undgår du altså at spilde tid på at skrive med folk, som måske ikke lever op til dine krav. Siden har desuden et godt matchsystem, der eksponerer dig for profiler, som potentielt kunne føre til den store kærlighed. Når man opretter sig som bruger, skal man nemlig igennem en omfattende personlighedstest. Her svarer man på over 200 spørgsmål. Dermed er der langt større chancer for at finde en partner, der passer til en.

C-date.dk – Afslappet dating

C-date.dk er for dig, der måske ikke søger et bindende forhold. Dating kan nemlig også handle om bare at have nogle sjove og spændende møder med nye mennesker. Derfor har C-date specialiseret sig i såkaldt casual dating. Og siden 2008 har de været førende inden for feltet i hele Europa. Her er der rig mulighed for at finde partnere til erotiske møder. Og der er ingen forventninger om, at det skal føre til mere end det.

Be2.dk – Find dit perfekte match

Hos Be2.dk bruges teknologi til at skabe ægte romancer. Det særlige ved den internationale datingside er nemlig, at de har en helt særlig matchalgoritme. Den fungerer ved, at alle nye brugere skal gennemgå en omfattende personlighedstest.

På baggrund af den, kan algoritmen præsentere dig for partnere, som du rent faktisk passer sammen med. Her er altså tale om en side, som tager dating seriøst. Her handler det om at finde den eneste ene og ikke bare en partner til et hurtigt knald. På siden kan du desuden vide dig sikker på, at du kan fremstå 100 procent antonymt.

50plusmatch.dk – Dating for aktive mennesker over 50

Datingsiden 50plusmatch er bestemt ikke for alle. Her er nemlig kun adgang for singler, der har nået en alder over 50 år. Dermed har siden kunne skabe et unikt forum for aktive og modne kvinder og mænd, der gerne vil møde en kæreste eller nye venner.

50plusmatch har eksisteret siden 2010 og har haft stor succes med deres målrettede koncept. På datingsiden kan du som bruger også føle dig i trygge hænder. Der er nemlig altid kyndig vejledning at hente i deres kundeservice. Brugervenligheden er desuden også i top. Du behøver altså ikke være et teknologisk geni for at kunne navigere rundt i de forskellige funktioner.

Farmerdating.dk – Netdating for jer på landet

Bor du på landet? Eller drømmer du bare om at slå dig ned med en sød landmand eller -kvinde? Så er farmerdating.dk siden for dig. Datingsiden er nemlig målrettet til dig, der vil møde singler på landet. Det kan lyde som en meget snæver præference.

Men faktisk har siden haft stor succes siden opstarten i 2003. Hele 300.000 singler har nemlig oprettet sig som bruger. Det har ført til flere ægteskaber og endda også børn i hele Danmark. På farmerdating.dk slipper du altså for at spilde din tid på personer, som ikke deler din passion for det landlige liv.

Vi håber du fandt et nemt overblik over alle dine muligheder og dating sidernes individuelle fordele og ulemper.

Sammenlign også: Måltidskasser, bredbånd og mobilabonnementer

8 kommentarer

 • Hvorfor ikke kalde en spade for en spade.

  “Gratis profiler” på samtlige dating sider, kan ikke bruges til en pind. Man kan ikke sende eller skrive til nogen og får man en mail fra en interesseret bruger, kan man ikke besvare tilbage.

  Det handler om at trække flest mulig penge op af lommen på folk.

 • Det ville være fint om der stod h ad det koster på side 1 frem. For man skal lægge den ene nyre i pant for at finde ud af at intet er gratis

 • Prøv i stedet et singlenetværk, hvor man laver ting sammen, såsom hjemmehygge med brætspil, bowling, vandreture, fester, rejser m.m. Det giver mulighed for at møde andre singler under lidt mindre anstrengende jobinterview-agtige rammer 🙂

  Jeg har netop med gode venner lavet dette site, der er gratis et helt år! http://www.singlen.dk

 • Oversigten er ikke den mest brugbare for unge mennesker. Det virker mest som om at der ikke er et godt alternativ til Tinder og andre apps, hvis man gerne vil have en seriøs dating side hvor man kan møde en.

Skriv en kommentar

six + 7 =