Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Dell XPS 13 & 15” – Her er markedets bedste bærbar laptop

dell xps 13
Hvis du er trofast windows-bruger og er på udkig efter en værdig MacBook Pro rival, så kan du godt indstille eftersøgningen nu. Dell giver nemlig Apple kamp til strengen med deres XPS 13 og XPS 15 bærbar computer. Dells XPS-serie er det ypperste inden for bærebare computere, og modellen er værd at investere i, da du får mindst lige så meget holdbarhed, funktionalitet og lækkerhed, som du gør med en Macbook Pro til en sammenlignelig pris.

Her kan du købe Dell XPS 13 billigt:

Her kan du købe Dell XPS 15 billigt:

Bærbar laptop med stilrent design uden kanter

dell xps 15 og 13 anmeldelseUanset om du vælger den lille Dell XPS 13 eller går efter den lidt større XPS 15, så får du en tynd og let laptop, som du med stolthed kan hive op af tasken. Særligt detaljen med det kantløse design er genial og får modellen til at skille sig positivt ud fra konkurrenterne. Dell har nemlig fjernet den sorte kant, som sædvanligvis indkredser displayet, og erstattet den med en forsvindende smal sort stribe. Det giver en smart og yderst æstetisk tilfredsstillende infinity-effekt, som får os til at klappe i hænderne af begejstring. Dette betyder rent praktisk, at Dell XPS 13 har fået plads til en 13,3” skærm i et 12” kabinet. Det samme gør sig naturligvis gældende for storebroren XPS 15, der rent faktisk har en 15,6” skærm på grund af den unikke teknologi bag. Generelt er der ikke en finger at sætte en finger på designet, som bare skriger elegance og coolness med sin aluminiumsoverflader, fine finish og ultratynde look. Indvendigt møder du et for at kulfiber med soft-touch belægning, der gør computeren til en drøm at arbejde ved. Selvom tastaturets taster er lidt små, er der dog et godt stort pegefelt, som gør det nemt at bruge touch-funktionen.

 Imponerende ydeevne med Dell XPS

Med en Dell bærbar kan man med god grund som forbruger godt forvente en høj ydeevne og mange hestekræfter for pengene. Mærket er kendt for at levere kvalitet og power, og her er Dell XPS ingen undtagelse. Ydeevnen er selvfølgelig størst med en XPS 15, hvor du får en i7-processor og hele 16 GB ram, men XPS 13 lever på alle måder også op til forventningerne.

Et vidunder af en skærm

Vi har allerede rost det unikke inifinity-display til skyerne, men selve skærmen fortjener endnu mere opmærksomhed. For her får du en computer med en skærm, der blæser konkurrenterne bagud. Farverne har en fantastisk klarhed alt fra lysstyrke, skygger, kontraster og skarphed sidder lige i øjet.  Det er simpelthen en fornøjelse at sidde foran skærmen med Dell XPS 13, der har en opløsning på 3200×1800 pixel Det slår blandt andet Apples 13” retina Macbook Pro. XPS 15 presser dog opløsningen til helt nye højder, da du kan vælge at købe modellen med en 4K-skærm, som altså har en opløsning på vandvittige 3.840 x 2.160 pixels. Det gode ved Dells bærbare er, at du som altid selv kan bestemme specifikationerne alt efter dit behov og budget. Det er formentlig heller ikke alle, der ligefrem har brug for en 4K-opløsning til dagligdagsbrug, men for de avancerede brugere, er det en fantastisk tilføjelse, der giver et knivskarpt og smukt skærmbillede.

 God lyd og passende med stik

De fleste af os bruger ofte vores PC til at spille musik derhjemme eller på farten, og derfor er det vigtigt, at lyden er i top, når man giver så mange penge for en bærbar. Og du får da også lyd af god kvalitet i både den lille og den store XPS fra Dell. Lydkvaliteten er dog ikke så chokerende og spektakulær som modellens visuelle detaljer og funktioner. Der er dog intet at klage over. Volumen er høj og for at få den optimale lydoplevelse behøver du ikke skrue ret højt op for lyden. Computeren selv siger dog ikke et pip, og du får her en laptop, hvor du slipper for den irriterende støj, når du redigerer, spiller eller arbejder.  Antallet af porte vil formentlig være rigeligt til at tilfredsstille den gængse bruger, da du hos begge finder to USB 3.0-porte, SD-port og port til oplader og jackstick. Med XPS 15 får du dog derudover også en Thunderbolt 3.0 samt et HDMI-stik, som mangler ved XPS 13.

 Dell XPS laptop er det bedste bud til prisen

Alt i alt er Dell XPS 13 og Dell XPS 15 fantastiske laptops, som vil opfylde selv den mest kræsne forbrugers behov, uanset om du bare bruger computeren på kontoret eller er en mere avanceret bruger. Den ser fantastisk ud og let at have med i tasken på farten. Hardwaren er i en klasse for sig og der er i sandhed kræset for detaljerne, når det kommer til den uimodståelige skærm. Efter grundig afprøvning tøver vi ikke med at placere XPS 13 og XPS 15 i samme topkategori som en Macbook Pro, da du her får mindst lige så meget, hvis ikke mere, for dine penge.

 Hvor køber du din Dell XPS 13 og 15 billigt?

Det er en stor investering at købe en Dell XPS 13 eller 15, og derfor er det helt essentielt, at du undersøger, hvilken forhandler, der har de bedste tilbud netop nu. Du slipper dog selv at gennemsøge nettet for knaldtilbud, da vi har gjort det for dig. Vi har nøje studeret markedet og fundet de billigste priser og bedste forhandlere af Dell XPS bærbare. Du skal dog være opmærksom på, at prisen kan variere på den enkelte model alt efter, hvilke specifikationer du vælger.

Her kan du købe Dell XPS 13 billigt:

Her kan du købe Dell XPS 15 billigt:

Anmeld

3 kommentarer

Skriv en kommentar

3 × three =