Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Streaming

Den ULTIMATIVE guide til Storytel

gratis lydbøger hos storytel

storytel prisMange af os drømmer om at få mere litteratur ind i hverdagen, men vi har ofte svært ved at finde tid og overskud til det.  Løsningen kunne meget vel være Storytel – tjenesten, som giver adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger, der kan medbringes hvor som helst og når som helst.

Se alle lydbogskategorierne

📚 Storytel bedst til streaming af lydbøger

Storytel er oprindeligt en svensk online bogtjeneste til lydbøger og e-bøger, som kom på markedet som den første af sin slags i 2005. Siden 2013 har danskerne også haft glæde af Storytel og dens univers, som især udmærker sig mig sit alsidige udvalg af lydbøger.  Som bruger af Storytel får du fri og ubegrænset adgang til 6.000 lydbøger på dansk og hele 23.000 lydbøger på engelsk. Hertil kommer de 5.700 danske e-bøger, som også er til rådighed, hvis man ønsker at skifte lytningen ud med læsning for en stund.

gratis lydbøger hos storytel

🔊 Lyt til lydbøger når det passer dig Som bruger af Storytel har du altid dine favoritbøger lige ved hånden på enten din smartphone, pc eller tablet. Du kan altså have dem med dig overalt uden at skulle døje med en tung taske. Har du svært ved at presse læsning ind i en fortravlet hverdag, så er Storytel den perfekte løsning. Tjenesten gør det nemlig muligt at lytte til lydbøger, mens du er i gang med dagens andre gøremål. Du kan lytte til den nyeste krimi, mens du er på farten, den seneste fantasyroman, når du løber på løbebåndet i fitnesscentret, eller fordybe dig i en inspirerende biografi midt i madlavningen.

📑 Storytels lydbogskategorier er:

🥇 Bestsellers på stribe

Der er ingen tvivl om, at Storytel kan konkurrere med udvalget i de fysiske butikker. En hurtig søgning i Storytels katalog afslører nemlig, at 12 ud af 20 bøger, som lige nu er på Arnold Buscks officielle bestsellerliste, findes hos Storytel som enten lydbog eller e-bog.  Det hæfter Henrik Danbjørg, som er tech-journalist og app-anmelder for Berlingske, sig også ved i sin vurdering af Storytel, som ifølge ham har nordens største udvalg af lydbøger.

”For at det skal kunne betale sig for brugerne, skal udvalget være i orden, og det er det i den grad hos Storytel. Når det gælder lydbøger, er tjenesten helt enestående, og listen af titler opdateres konstant, hvilket også er et stort plus, ” siger han.

Nedenfor kan du få inspiration til nogle af tidens bestsellers og anmelderroste bøger, som du netop nu kan finde hos Storytel.

20 gode bestsellers hos Storytel:

 1. Mine egne veje, Jane Aamund (skønlitteratur)
 2. Djævelen i hullet Leif Davidsen (krimi)
 3. Dybet, Michael Katz Krefeld (krimi)
 4. En holdt kvinde, Karin Slaughter (skønlitteratur)
 5. Min geniale veninde, Elena Ferrante (skønlitteratur)
 6. De urolige, Linn Ullmann (skønlitteratur)
 7. Bedemandens datter, Sara Blædel (krimi)
 8. Ting min søn skal vide, Frederik Backman (skønlitteratur)
 9. Offer uden ansigt, Stefan Ahnhem (krimi)
 10. Syv år for PET, Morten Skjoldager (biografi/erindring)
 11. Skyggezone, Arne Dahl (krimi)
 12. Inferno, Dan Brown (krimi)
 13. De frosne flammer, Jens Henrik Jensen (krimi)
 14. Tommy og Tanne, Tom Buk-Swienty (biografi/erindring)
 15. Glæd dig, Kathrine Lilleør (biografi/erindring)
 16. En lille bog om universet, Anja C. Andersen (faglitteratur)
 17. Stå fast, Svend Brinkmann (faglitteratur)
 18. BZ, Peter Øvig (faglitteratur)
 19. Smuk indeni – smuk udenpå, Julia Sofia (børne- og ungdomsbog)
 20. Verdens 100 farligste dyr, Sebastian Klein (børne- og ungdomsbog)

 

Se alle bestsellers hos storytel!

 

‍👨‍💻 Lydbøger for alle

Hvis du vælger Storytel som online bogtjeneste, er der garanti for, at enhver læselyst kan blive stillet – uanset om du er til hæsblæsende dramaer, historiske beretninger eller eventyrlige fortællinger. I det omfangsrige katalog kan du gå på opdagelse i hele 17 forskellige kategorier.

🧒 Lydbøger i børnehøjde

For de mindste bogelskere er der også masser at komme efter hos Storytel. Børnebogskategorien bugner med populære lydbøger som Prop og Berta, Jul hos Pedersen, Gummi-Tarzan og Villads fra Valby. Der er altså et væld af muligheder til godnathistorierne.

”Det er blevet et fast ritual, at vi lytter til en lydbog på Storytel hver aften inden sengetid. Det giver mig den bedste følelse, at mine børn falder i søvn til en god fortælling. ”

Sådan fortæller mor til to Karina Nielsen fra Horsens, som har været fast bruger af Storytel i et års tid.

”Det gode er også, at børnene selv kan bruge Storytel på deres tablet. Det er let at finde og afspille lydbøger for børn.  Det er skønt at se, hvordan tv nu ofte bliver skiftet ud med lytning af lydbøger,” siger Karina Nielsen.

🔖 Billig pris på Storytel for læseheste

Prisen er selvfølgelig afgørende for de fleste, når det gælder valget af streamingstjenester. Et abonnement hos Storytel koster 129 kroner om måneden.. For et fast månedligt beløb får du altså ubegrænset adgang til alle de lydbøger og e-bøger, du vil, og der er dermed potentielt mange penge at spare.  Går du i boghandlen kan du nemt punge ud med over 200 kr. Med Storytel får du nyeste bøger, så snart de udkommer, plus tusindvis af andre bøger med dig i lommen.

💨 Hurtig og enkel til- og afmelding

Det er let og enkelt at komme i gang med Storytel. Det kræver bare, at du downloader tjenesten på din mobil eller tablet og opretter en konto via enten Facebook eller din mail og en adgangskode. Herefter kan du gå i gang med at bruge Storytel. Hvis du gerne vil afprøve app’en først, får du en gratis prøveperiode på 14 dage helt uden binding. Du skal blot huske at afmelde dig igen, inden prøveperioden udløber – eksempelvis ved at sætte en alarm på mobilen, når datoen nærmer sig. Du afmelder Storytel ved at logge ind på din bruger på www.storytel.dk. Her klikker du på Mine sider og Min konto. På kontosiden finder du knappen Annuller abonnement. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, kan du fortsat lytte og læse resten af den periode, du har betalt for.

🤓 Storytel slår danske konkurrenter

Storytel minder på mange måder om den danske bogtjeneste Mofibo, der ligeledes giver adgang til e-bøger og lydbøger via en app. Der er dog ingen tvivl om, at Storytel er lysår foran, når det gælder udvalg af lydbøger, da brugerne af Storytel har næsten dobbelt så mange forskellige lydbøger at vælge imellem som brugerne af Mofibo. Storytel slår ligeledes de danske bibliotekers bogtjeneste eReolen af pinden. Selvom eReolen gratis tilbyder e-bøger og lydbøger på deres tjeneste, er udvalget meget begrænset, og du finder ikke de nyeste udgivelser der.

️📱 Brugervenlige funktioner

Udover at kunne medbringes overalt, har Storytel en lang række smarte funktioner, som gør brugeroplevelsen unik.

 • Storytel kan bruges på iphone, iPad, Android smartphones og tablets samt computere
 • Du kan både lytte og læse, når du er offline
 • Du kan skifte mellem at lytte og læse samme bog
 • Du kan indstille tekststørrelsen efter dine behov
 • Du kan sætte en sleep-funktion til, så app’en automatisk stopper afspilningen af din lydbog, når det er sovetid
 • Du kan sætte bogmærker ved specielle passager i e-bøger, som du gerne vil huske
 • Storytel giver dig personlige anbefalinger ud fra de bøger, du tidligere har lyttet eller læst

Så slip for boghandlernes dyre priser og de lange ventelister på populære bøger hos bibliotekerne. Download Storytel i dag helt gratis og uden binding, og gå amok i de mange lytter- og læseoplevelser.

Se alle lydbogskategorierne her!

 

Den ULTIMATIVE guide til Storytel
5 (100%) 1 Stemmer

5 kommentarer

Skriv en kommentar

3 × one =