Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

DER lån: Gennemgang af låneudbyder

Er du på udkig efter et lån, der hurtigt og helt uden besvær kan give dig lidt færre bekymringer og mere sjov i hverdagen, bør du omgående stifte bekendtskab med DER lån. Vi kender alle det, at vi pludselig står med en akut udgift, som bankkontoen ikke tillader, at vi kan få dækket med det samme. Det kan være vaskemaskinen, der giver op, støvsugeren, der står af, eller måske endda udsigten til en jul med masser af gaveindkøb, der skræmmer. Uanset hvad du står og mangler penge til, kan DER lån, som i dag går under navnet DER Privat Finans, være præcis den løsning, du har brug for.

  • ✅ Min. 20 år
  • ✅ Lån op til 100.000 kr.
  • ✅ Op til 72 mdr. adragsperiode

3 typer lån:

  1. DER PrivatLånPlus
  2. DER Pauselån
  3. DER TrygLån

💡 Detaljer om deres 3 typer lån

 

 

der-lån-nemt

Råd til alt det gode

DER Privat Finans har hjulpet danskerne med at gøre alle deres drømme til virkelighed siden 1970. Formålet for virksomheden er at give alle mulighed for at finansiere alt det, som virkeligt betyder noget, og som ikke mindst gør tilværelsen lidt rarere. Uanset hvad du ønsker mere økonomisk frihed til at realisere, har DER uden tvivl en løsning, der matcher dit behov. Det er netop det kombineret med et øje for altid at sikre enhver kunde personlig og seriøs rådgivning, der har gjort det muligt for DER at gøre kunder tilfredse i mere end 40 år.

Et lån til enhver smag

Det, der gør DER Privat Finans til en helt særlig låneudbyder, er særligt det enorme udvalg af forskellige lån, så alle kan finde netop det, der passer bedst til deres givne situation. Overordnet er DER Privat Finans et af de mest populære kviklån på markedet, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge om at låne penge på nettet. Og det gælder uanset, om du skal låne store eller små summer. Faktisk kan du låne lige fra 5.000 og helt op til 100.000 kroner online med DER Privat Finans helt uden at skulle forklare, hvad du skal bruge pengene til. Det er nemlig din egen sag, som låneudbyderen ikke blander sig i, som du ellers vil opleve, når du låner i banken.

Siden 2015 har DER dog også tilbudt en række andre mere specifikke lånetilbud, som gør det endnu mere attraktivt for kunderne at låne hos dem. Du kan blandt andet vælge et Privatlån Plus, som eksempelvis indebærer, at du kan låne til en fast lav ydelse lige fra start og selv bestemme, hvor hurtigt du betaler lånet af. Du kan også vælge et Tryglån, som tillader dig at låne op til 50.000 kroner, samtidig med at du bliver forsikret mod arbejdsløshed, hvis uheldet er ude, inden du er færdig med at betale lånet helt af.

Sidst men ikke mindst kan du også få et såkaldt Pauselån, som giver dig mulighed for at sætte dit lån på pause i op til to måneder, hvor du ikke lige har mulighed for at betale af. De mange muligheder sikrer, at DER Privat Finans har et lån til enhver smag.

Fleksibilitet i fokus

Generelt er det netop fleksibiliteten og den store selvbestemmelse hos låneren, der gør DER Privat Finans til et yderst godt valg. Uanset om du har lånt et helt lille beløb til at købe nye vinterstøvler for, eller en større sum til ny bil, kan du frit selv vælge, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage igen. Hos DER Privat Finans har ud nemlig en afdragsperiode på mellem 12 til 72 måneder, så du vælger selv, hvad der passer dit budget bedst, og det er en frihed, som mange sætter pris på. Du skal dog altid huske, at jo hurtigere du kan afdrage lånet, des billigere bliver det også for dig.

Du sætter som låner også selv niveauet for, hvor meget du vil betale af hver måned. Kommer du til at sætte ydelsen for højt i forhold til, hvad du egentligt har råd til, kan du nemt justere betalingerne, så de passer bedre til din nuværende økonomiske situation. Du kan også sætte lånet helt på pause, hvis du har brug for et pusterum fra afbetalingerne. Du får altså de absolut bedste vilkår for at få en god låneoplevelse uden bekymringer.

Få og fair krav

Som ved alle låneudbydere på nettet, skal du naturligvis opfylde en række krav, før du kan blive godkendt som låner. Hos DER Privat Finans er kravene til dig dog både få og ganske fair. Du skal være fyldt minimum 20 år, og du skal være dansk statsborger og have dansk CPR-nummer. Derudover du må ikke stå i RKI, som er det danske register for dårlige betalere, da udbyderen dermed ikke kan stole på, at de får pengene tilbage igen på sigt. Sidst men ikke mindst skal du kunne dokumentere, at du har en sund og stabil økonomi, og det sker typisk ved at låneudbydere gennemgår din indtægt før og efter skat. Det er altså kun ud fra RKI og din personlige indkomst, du kreditvurderes, og der er intet krav om, at du skal stille sikkerhed for lånet i form af personlige værdier som din bil eller bolig. Kan du opfylde de få krav, kan du lynhurtige ansøge om et lån hos DER Privat Finans.

Du kan ansøge direkte på hjemmesiden, og det tager blot få minutter at udfylde ansøgningsformularen. Herefter vil medarbejderne vurderer din ansøgning og din økonomiske situation, og du vil typisk få svar inden for en time. Bliver du godkendt får du tilsendt låneaftalen, som du underskriver via NemID, og kort tid efter tikker pengene ind på din bankkonto. Typisk tager hele processen tre timer, fra du ansøger, til du har pengene i hånden, hvis du ansøger inden for den normale åbningstid.

Og chancerne for at blive godkendt er ganske gode, så længe du kan bevise, at du har en fornuftig økonomi og ikke står i RKI.

Lån hos DER i dag

Kort og godt er DER Privat Finans altså en yderst attraktiv låneudbyder, der tilbyder masser af store fordele for dig som låner. Du kan låne helt uden besvær på ganske få minutter, og du kan selv have en finger med i spillet, når det gælder, hvordan låneperioden skal forløbe. Det giver en tryghed, som er guld værd, når det gælder noget så følsomt, som at låne penge. Selvom vi i den grad på det varmeste kan anbefale DER Privat Finans til alle, der akut mangler penge, anbefaler vi dog altid, at du undersøger dine muligheder grundigt, før du binder dig til en låneaftale.

Her hos Forbrugermagasinet.dk finder du en lang række detaljerede gennemgange af nogle af de bedste låneudbydere på markedet, som kan hjælpe dig til at få mere luft i budgettet allerede i dag. Du gør klogt i at sammenligne flere lånetilbud, før du træffer din endelige beslutning. Du går dog aldrig helt galt i byen med et lån fra DER Privat Finans, som hurtigt og nemt kan give dig råd til alt det, der betyder noget i hverdagen – og så endda på dine egne betingelser.

Tilbage til låneudbydere
DER lån: Gennemgang af låneudbyder
5 (100%) 13 Stemmer