Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Derfor vil du føle oprigtig glæde med et blomsterabonnement

blomsterabonnement

Hvis der er en ting, som man kun kan blive glad af, så er det at have friske blomster i hjemmet. Det er der flere gode grunde til. Så hvorfor ikke opleve glæden ved blomster hver dag med et blomsterabonnement?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at du bliver glad af at modtage blomster. Men faktisk bunder det i noget langt dybere, der kan have direkte virkning på dit helbred. Vi kommer her med forklaringen på, hvorfor du bliver glad af blomster samt et bud på, hvordan du kan få denne glæde hver dag på en nem og billig måde.

LÆS OGSÅ: Sammenligning af måltidskasser

Undersøgelser viser, at blomster gør dig glad

Ikke nok med, at følelsen af at få blomster er en ren lykkefølelse i sig selv, så frigiver blomster også flere glædesstoffer i hjernen. Der er lavet flere undersøgelser, der viser, at der faktisk er noget om snakken.

Det at modtage blomster eller have dem stående i hjemmet, viser at det har en direkte forbindelse til ens glædesfølelse, da det udskiller henholdsvis tre forskellige glædestoffer i hjernen.

Glad af blomster

Blomster frigiver flere glædesstoffer i hjernen.

Forventningens glæde – Dopamin

Et af stofferne er signalstoffet dopamin, der udløses i forbindelse med forventningens glæde. Det stammer langt tilbage fra den tid, hvor synet af blomster betød, at vinteren var forbi, og at det nu blev nemmere at finde mad. Sådan er det ikke længere, men blomsterne udløser stadig en glædesreaktion i os, fordi vi ubevidst stadig ser blomster som noget smukt og særligt.

Kærlighedshormonet – Oxytocin

Dernæst er det at give og modtage blomster også med tiden blevet et symbol på kærlighed, hvad enten det drejer sig om romantisk kærlighed, kærlighed mellem nære relationer eller fællesskab. Når vi oplever kærlighed, udskilles kærlighedshormonet oxytocin. Blomsterne bliver tolket som en kærlighedserklæring, der stimulerer os til at opleve kærlighedshormonet i hjernen.

Depressionsnedsættende – Serotonin

Sidst på listen over glædeshormoner og – stoffer er stoffet serotonin. Videnskabeligt set udløses serotonin, når vi har en følelse af at høre til og være vigtige for familie og venner. Det er et meget vigtigt stof, når man taler om at føle glæde, hvorfor det også tit nævnes, når der tales om antidepressive stoffer. Det skyldes, at mangel på serotonin fører til depression.

Der er lavet undersøgelser, der siger, at uanset om du selv har plantet blomsten, købt dem eller nyder blomsten fra afstand, vil de fremskynde glædesfølelsen, fordi det får dig til at føle dig vigtig og særlig. 

Blomster er in

Både når det kommer til print på tøjet eller i en vase på bordet, så er blomster en del af tidens trend. Blomster er med til at fuldende indretningen i alle hjem, uanset hvilken stil du har. Blomster har den evne at kunne skabe liv og passe ind i alle hjem og stilarter. Blomster skaber desuden hygge og giver dit hjem personlighed.

Ikke nok med at være pænt for øjet og sundt for hjernen er blomster også godt for indeklimaet. I forbindelse med fotosyntesen omdanner blomster CO2 til O2. Det vil sige, at de minimerer den forurening, der slipper ind i dit hjem og skaber i stedet mere ilt, der resulterer i et bedre indeklima. 

Et blomsterabonnement giver dig følelsen af glæde hver dag

Blomster har altså en helt særlig evne til at skabe oprigtig glæde rent biologisk og samtidig skabe et smukkere og bedre indeklima. Hvorfor skulle man så ikke altid have friske blomster derhjemme?

Hos Queen kan du købe et billigt blomsterabonnement online og få blomsterne bragt lige til døren. Du vælger selv, om du vil modtage nye blomster hver uge eller med længere interval. Hos Queen garanterer de blomstring på minimum 3 uger, så du oplever glæden af dem i lang tid. Du kan altså få alle blomsternes fantastiske fordele i dit hjem hver eneste dag med et blomsterabonnement, der lover smukke blomster med en lang levetid.

Derfor synes vi, at du skal forkæle en, du holder af eller dig selv med en frisk buket med alle glædesstofferne i med et blomsterabonnement, der skaber glæde igen og igen.

Derfor vil du føle oprigtig glæde med et blomsterabonnement
1 (20%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

4 × four =