Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Det skal du overveje, når du køber skydedøre

skydedøre

decoslide-skydedøreNår rodet skal gemmes væk i boligen, er skydedøre og -låger ofte det foretrukne valg. Her er tale om en funktionel løsning, som både giver et moderne og eksklusivt udtryk, samtidig med at funktionaliteten er i højsædet.

I garderoben kan skydedøre være med til at skabe orden, mens du samtidig let kan få adgang til tøj, sko og tasker bag dørene. Vi kender også alle det kaos, der kan opstå i bryggerset eller entreen, hvor overtøj, rengøringsmidler, hundemad og støvsuger hober sig op. Med en fornuftig skabsløsning med skydedøre kan du nemt få rodet af vejen, så du kan træde ind ad døren hver dag til et ordentligt hjem. Kort sagt er der ingen grænser for, hvor skydedøre kan benyttes. Mange er glade for at bruge dem centralt i køkkenet, nogle flytter dem ind i soveværelset, nogle bruger dem til at opbevare maling, skruer og værktøj i garagen eller på kontoret til at holde orden i papirer, printer og mapper.

skydedøre

Det skal du huske

Skydedøre kommer i et utal af forskellige udformninger og materialer, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der passer bedst til dit hjem. Decoslide.dk er en af Danmarks førende leverandører af skydedøre til alle formål både efter mål og i specialmål. Her guider de dig igennem, hvad du skal tænke på, før du køber skydedøre til boligen.

Skydedøre speciallavet til dig

Hos mange producenter er det muligt at få skydedøre, hvor målene er bestemt på forhånd, og man kan da være heldig at finde nogle, der passer perfekt til det rum, som man ønsker at indrette. For rigtig mange forbrugere er det dog nødvendigt at investere i skydedøre i specialmål for at få dem til at passe helt perfekt. Decoslide.dk er en af udbyderne, der kan tilbyde denne service. Her produceres skydelågerne efter dine mål og kan passe til loftshøjder på op til 350 cm og være op til 255 cm brede. Det betyder altså, at du får en meget større fleksibilitet, da du kan få skydedørene, præcis som du drømmer om. Uanset om du vælger at få skydedørene speciallavet eller ej, findes der en god løsning for netop din bolig.

Sæt fokus på design

Når du har fundet ud af, om du har brug for specialavede løsninger eller ej, kan du begynde at fokusere på selve designet. Her skal du overveje, hvilken stil du går efter. Du kan gå efter en minimalistisk løsning med helt rene linjer, som skaber ro i rummet. Du kan gå efter noget lidt mere vovet, hvor du mikser mellem forskellige mellemstykker og frontplader, som giver et smart og moderne udtryk. Du kan også vælge at udstyre dine skydedøre med spejle, hvilket især er populært i garderoben og soveværelset. Udenover at være funktionelt, da du altid vil have et spejl i helfigur ved hånden, giver spejlet nemlig også en masse lys og ekstra plads i rummet. Mulighederne er uendelige.

De rigtige materialer

Næste punkt på dagsordenen, som du skal tage stilling til, er, hvilke materialer dine skydedøre skal laves i. Her er det næsten også kun fantasien, der sætter grænser. Mange foretrækker det naturlige og slidstærke valg ved at gå med træ. Her kan du vælge alt fra lys eg til farvede og mørke varianter. Er du ikke til træ, findes der også løsninger i aluminium, højglans, glas og spejlfacader, som alle kan være med til at give et helt unikt udtryk.

Så hvad venter du på? Optimer pladsen i din bolig i dag med elegante og funktionelle skydedøre.

Find flotte skydedøre i specialmål her

Anmeld

Skriv en kommentar

five × one =