Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Soveværelse

Ny elevationsseng? Se de bedste elevationssenge

Elevationsseng
elevationsseng fjernbetjening

Med blot få tryk på disse små knapper, kan du ligge præcis som du vil i din nye elevationsseng.

Der findes et væld af smarte elevationssenge på markedet med mange forskellige funktioner og ikke mindst priser.

Her giver vi dig et overskueligt overblik over vores bud på de bedste elevationssenge på markedet netop nu.

 

 

1 af 3: Ragna Fjord luksus elevationsseng – 180×200

elevationsseng-nordicdream

Set hos: Nordic Dream til 15.995 kr. (før 34.959 kr.)

Derfor denne elevationsseng:
Med Ragna Fjord får du en elevationsseng, som tilpasser sig din krops bevægelser. Det skyldes den unikke springmadras med den bedste form for pocketfjedre på markedet, som opfylder alle dine behov.

Desuden har den mange komfortzoner, som giver dig mere komfort og støtte, end du overhovedet kan drømme om lige fra nakken til skuldre, lænd, hofter og ben. Sengen har desuden en kraftig elevationsmotor, som kan styres direkte fra din smartphone eller tablet. Elevationssengen indeholder mange ekstra smart features som bør tjekkes ud.

Mål: 180 x 200 cm

Til butik

2 af 3: Venus Diamant EL elevationsseng – 180×200 cm

venus diamant elevationsseng

Set hos: Bedre Nætter til 13.499 kr. (før 31.499,00 kr.)

Derfor denne elevationsseng:
Bedre Nætter er eksperter i at sikre deres kunder søvn i høj kvalitet. Med elevationssengen her får du alt den luksus, som produktet udstråler. Her er tale om en dansk produceret elevationsseng, som er utrolig funktionel, og som uden tvivl vil gøre tilværelsen nemmere og mere behagelig for dig.

Sengen er opbygget på en tyk træramme, som sikrer høj stabilitet. Ovenpå finder du en springmadras med perfekte komfortzoner, som giver dig den ultimative støtte. Modellen er desuden udstyret med væghængt og meget mere!

Mål: 180 x 200 cm

Til butik

3 af 3: Tromsø elevationsseng – 180×200 cm

elevationsseng tilbud

Set hos: Sengefabrikken til 14.490 kr. (før 29.499,00 kr.)

Derfor denne elevationsseng:
En elevationsseng med 5 komfortzoner, danskproduceret, med gavl og meget mere!

Mål: 180 x 200 cm

Til butik

 

FAQ: En elevationsseng giver dig de bedste forudsætninger

Søvn?: Satser du på en af ovenstående elevationssenge, kan du hver morgen vågne op og føle dig veludhvilet efter en perfekt nats søvn. En god nats søvn er helt essentiel, hvis vi skal have energi til at komme igennem dagen og præstere vores bedste på jobbet eller studiet.

Det er da heller ikke for sjov, at det officielle råd lyder på, at vi gerne skal sove otte timer i døgnet for at være ordentligt veludhvilede. Al forskning peger på, at nok timer på langs er med til at holde kroppen sund og rask, mens søvnunderskud kan være medskyldig til en masse helbredsmæssige problemer.

For at du har de bedste forudsætninger for at komme trygt til drømmeland hver aften, fortjener du også en ordentlig seng. Det kan nemlig have stor betydning for, kvaliteten af vores nattesøvn, at vi sover i en seng, der passer til vores behov.

Hvis skønhedssøvnen skal garanteres, kan en elevationsseng derfor være lige præcis den løsning, du har ledt efter.

mekanik i elevationssenge

Fordele? Der er mange fordele ved at skifte din konventionelle seng ud med en smart elevationsseng, der kan løftes op og ned. En seng med elevation er særlig god til folk med rygproblemer, da de her kan opnå en soveposition, som er skånsom for kroppen.

Stilling: Nogle foretrækker ganske enkelt også at sove en lille smule siddende, og det giver elevationssengen mulighed for, uden at du behøver stable et bjerg af puder op bag dig. Det er dog ikke kun personer med fysiske skavanker, der har god gavn af en elevationsseng. Den er nemlig også utrolig smart, når man blot ønsker at sidde op i sengen inden sengetid og læse en god bod eller se lidt fjernsyn.

Her sikrer elevationen, at du kommer op i lige præcis den stilling, som du ønsker, uden du selv behøver at anstrenge dig.

boxmadras

Er en elevationsseng ikke for dig? Se også vores artikel Boxmadras | 12 anbefalinger til boxmadrasser

Tidligere modeller fra listen

Norland Luksus EL Box 2D elevationsseng

Norland Luksus EL Box 2D

Elevationsseng fra NorlandSet hos: Sengetid

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Modellen her fra Norland er en af de mest eksklusive elevationssenge i hele det prestigefyldte brands sortiment.

Det siger lidt om den kvalitet, du får for pengene, hvis du invester i en Luksus El Box 2D. Den luksuriøse seng er bygget på en boksmadras med hele to lag fjedre, hvilket giver den tårnhøje komfort.

Madrassen er derudover polstret med et 25 mm lag Cooltex, som både er blødt og lækkert at ligge på. Madrassen hviler på en solid træramme, som ligesom fjedrene kommer med hele 25 års garanti. Her får du altså en seng, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Mål: 180 x 210 cm

Norland Luksus EL enkeltseng elevation

Norland Luksus EL enkeltseng

Elevationsseng fra NorlandSet hos: Sengetid

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Har du blot behov for én seng med elevation i hjemmet, er der ingen grund til at bruge penge på mere, end du rent faktisk behøver. Heldigvis kan du sagtens få de lækreste modeller på markedet som enkeltsenge.

Skal du virkeligt forkæle dig selv, bør du dog vælge Norland Lukses EL, som er dansk design, når det er bedst.

Modellen har en top motor fra danske LINAK, gulvlys, topmadras med antiskrid, to automatiske nakkevip og kan styres fra din telefon eller tablet. Du får med andre ord rigtigt meget luksus for pengene, hvis du satser på sengen her.

Mål: 120 x 200 cm

Norland Luksus EL Box enkeltelevationsseng

Norland Luksus EL Box enkeltseng

Elevationsseng fra NorlandSet hos: Sengetid

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Elevationssengen er ikke kun egnet til dem, der har én liggende ved siden af sig i dobbeltsengen. Den lækre Luksus EL Box fra Norland kan nemlig også fås som enkeltseng.

Med sengen her kan du give dig selv den ultimative luksus, da alt fra æstetikken til komforten og funktionaliteten bare spiller. Som noget særligt har modellen ekstra nakkeløft, en holder til iPad og smartphone samt en topmadras, der er fremstillet til at kunne ventilere og aflede varme, så du har den bedste kropstemperatur natten lang.

Den ene side er beregnet til sommerperioden og er fremragende til at ventilere på grund af de unikke bambusfibre, mens den anden er god om vinteren, da den er lavet af uld, som holder på varmen.

Mål: 90 x 210 cm

Norland Luksus EL Box 2D elevationsseng

Norland Luksus EL Box 2D

Elevationsseng fra NorlandSet hos: Sengetid

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Vi har allerede nævnt Norland Luksus EL Box 2D én gang her i guiden, men nu får du den igen. Den eksklusive elevationsseng kommer nemlig også i en større model til dig, der rigtigt vil kunne brede dig.

Derudover får du alle de samme kvalifikationer, som med den mindre model – lige fra den skridsikre boks, som samler alle madrasserne i en, til det smarte styresystem, som gør det muligt at køre elevationssengen op og ned blot ved hjælp fra din smartphone.

Som noget helt særligt husker sengen din yndlingsposition, som du ved et enkelt tryk altid kan vende tilbage til.

Mål: 180 x 210 cm

Anatomic elevationsseng

Anatomic

Elevationsseng fra AnatomicSet hos: Bedre Nætter

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Den smukke lysegrå seng vil uden tvivl pynte i soveværelset med sit stilfulde design og ikke mindst fine gavl, som giver et eksklusivt look. Anatomic er desuden sengen, som kan give dig en intelligent nattesøvn.

Udover at kunne tilpasse sig din krops konturer, kan den nemlig også sikrer den helt rette temperatur omkring sengen.

Under springmadrassens fjedre er der nemlig et åndbart lag, som sørger for at ventilere luften, så varm og fugtig luft ledes væk fra sengen. Du få desuden 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud, så du kan nyde godt af sengen i mange år frem.

Mål: 180 x 200 cm

Ideel Harmoni elevationsseng

Ideel Harmoni

Elevationsseng fra IdeelSet hos: Bedre Nætter (udgået)

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Som navnet antyder, får du med elevationssengen her den ideelle og mest harmoniske nattesøvn.

Ideel Harmoni har et tårnhøjt komfortniveau, som sikres af den stabile træramme, de tre madraslag, fem komfortzoner og hele 220 pocketfjedre per kvadratmeter.

Derudover har den et lækkert og moderne design, som på grund af de høje og slanke ben får et eksklusivt udtryk.

Mål: 180 x 200 cm

Senses Nova elevationsseng

Senses Nova

Elevationsseng fra SensesSet hos: Bedre Nætter

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Med Senses Nova er din søvn i gode hænder. Her er tale om en opgraderet udgave af den også populære Senses Lux, da modellen her har et dobbelt fjedrelag, som giver endnu bedre støtte og mere komfort. Fjedrene er omkranset af hybridskum, som sikrer lang holdbarhed og god kvalitet.

Derudover har sengen hele syv komfortzoner, hvor mange modeller kun har fem. Det betyder, at din krop bliver aflastet lige der, hvor du har behov for det. Sengen kommer i en lysegrå og en sort model, så du kan finde den, der matcher din stil bedst.

Mål: 180 x 200 cm

Ideel Komfort elevationsseng

Ideel Komfort

Elevationsseng fra IdeelSet hos: Bedre Nætter (udgået)

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Med Ideel Komfort får du en klassisk og minimalistisk elevationsseng, som vil gøre sig godt i de fleste soveværelser.

Udover at udseendet er i top, er der bestemt heller ikke sparet på  komforten og funktionaliteten. Selvom der er tale om en lille model, får du nemlig al den kvalitet, du drømmer om.

Sengen har et dobbelt lag fjedre, som svøber sig om din krop. Derudover har den syvkomfortzoner, som giver dig støtte lige fra nakken til fødderne.

Mål: 180 x 200 cm

Krone Eleva NU elevationsseng

Krone Eleva NU

Elevationsseng fra KroneSet hos: Sengetid

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Er du på udkig efter en ny seng med elevation, som kan forbedre kvaliteten af din søvn, er du havnet det rette sted.

Krone Eleva NU er en elevationsseng fra den populære Krone-serie, som aldrig går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Sengen giver dig alt den fleksibilitet, du kan drømme om, da du let kan justere højden i både fod- og hovedenden, så den passer perfekt til dig. Derudover får du den mest luksuriøse topmadras, en lækker springmadras med fem komfortzoner og ikke mindst et dekadent ydre, som du med stolthed kan have stående i soveværelset.

Mål: 180 x 200 cm

Senses Classic elevationsseng

Senses Classic

Elevationsseng fra SensesSet hos: Bedre Nætter

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Med en Senses Classic elevationsseng kan du lynhurtigt få forbedret din nattesøvn.

Det smarte design sikrer nemlig, at du sover i lige netop den position, som er bedst for dig. Det skyldes de fem komfortzoner, der tager individuelt hensyn til din krop og dens bevægelser.

De gode fjedre i springmadrassen svøber sig om kroppen og sørger for, at du får den bedste søvn længe. Der er desuden fem års garanti på elevationsmotoren og 15 år på trærammen, der er fremstillet af lækkert fyrretræ.

Mål: 180 x 200 cm

Norland Luksus EL elevationsseng

Norland Luksus EL

Elevationsseng fra NorlandSet hos: Sengetid

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:
Hvis vi ikke allerede har slået det fast, får du uden tvivl en god nats søvn, hvis du kaster din kærlighed over en elevationsseng fra Norland. Luksus EL er ingen undtagelsen.

Den elegante seng skiller sig ud med sin stærke elevationsmotor, der er produceret i Danmark, og som sikrer lige den position, du ønsker, blot ved at trykke på en knap på fjernbetjeningen, telefonen eller tabletten. Derudover har topmadrassen en praktisk antiskrid-funktion, som sørger for, at madrassen forbliver liggende stabilt.

Den lækre topmadras kan vælges i enten Wonderpur eller Latexskum alt efter behov. Begge dele kan give dig en optimal nats søvn.

Mål: 180 x 210 cm

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

one + 9 =