Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

højskoleNår den pressede eksamenstid er overstået, og huen endeligt er i hus, er det tid til at overveje, hvad der så nu skal ske. Mange unge ønsker et afbræk fra skolebænken, før de læser videre på en videregående uddannelse, men hvad sabbatåret eller årene skal bruges på, er vidt forskelligt. Nogle bruger tiden til at arbejde og stable en solid opsparing på benene, mens andre rammes af udelængsel og griber chancen for at få en på opleveren. Går du med en drøm om at komme ud og se verden, men vil du gerne have en oplevelse med lidt ekstra indhold og læring, er et højskoleophold i udlandet det oplagte valg. Med et højskoleophold får du nemlig den perfekte kombination af eventyr, dannelse, personlig udvikling, venskaber for livet og uforglemmelige oplevelser.

Et anderledes højskoleophold

Højskoler har en lang tradition i Danmark. Det er dog ikke sikkert, at du synes, der er helt nok spænding i at tage på højskole herhjemme. Heldigvis er der rig mulighed for at tage et ophold i udlandet. For dig der drømmer om at opleve hverdagen og kulturen i fjerne himmelstrøg, er Zanzibar Højskolen det perfekte valg. Her får du nemlig alt det gode fra traditionelle højskoleophold mikset med en rejse til Afrika, som kommer til at byde på masser af udfordringer, sjov og spænding.

Nyd det fantastiske vejr i Afrika med andre unge mennesker.

Gør en forskel

Vælger du at rejse den lange vej til Zanzibar får du meget mere end blot et højskoleophold. Her vil turen nemlig også indebære muligheden for at udføre frivilligt arbejde i lokalområdet. Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe til, hvor der er brug for det, er der altså rig mulighed for det her. Sideløbende med dine højskolefag kan du kaste dig ud i at undervise lokale i engelsk eller matematik og blive en del af bæredygtige og langsigtede samarbejdsprojekter, som skal være med til at udvikle lokalsamfundet og styrke kulturudvekslingen. Frivilligt arbejde er den bedste måde at udvikle dig personligt og fagligt, samtidig med at du kommer under huden på mennesker fra en helt anden kultur.

Læring for livet

Du kommer selvfølgelig ikke uden om, at et højskoleophold også indebærer undervisning. På Zanzibar Højskolen starter du med et intensivt swahili-sprogkurser, så du lærer de basale sprogfærdigheder, der er gode at kunne, når du skal kommunikere med befolkningen. Derudover modtager du også undervisning i kulturforståelse, didaktik, og i hvordan du selv skal undervise lokale børn og unge bedst muligt i forbindelse med dit frivillige arbejde. Undervisningen kan klæde dig på til din videre uddannelse og gøre dig klogere på, hvilken retning du skal i efter opholdet.

En del af fællesskabet

Udover personlig og faglig udvikling og storslåede oplevelser handler et højskoleophold i høj grad også om fællesskab og socialt samvær. Begge dele er i fokus på Zanzibar Højskolen, hvor du med garanti vil få et helt nyt netværk, som du kan trække på langt ud i fremtiden. Som en del af opholdet deltager du i omfattende teambuilding, som hjælper til at skabe et stærkt sammenhold og en god fællesskabsfølelse, som gør opholdet langt sjovere for alle. Sammen vil i få oplevelser, der knytter stærke bånd og skaber venskaber for livet.

Drømmer du om at rejse med andre unge med samme interesser for dig, opleve en helt ny kultur og udvikle dig selv både personligt og fagligt, mens du er med til at gøre en forskel, er der ingen tvivl om, at Zanzibar Højskolen er løsningen for dig. Kort og godt er et højskoleophold her nemlig en oplevelse for livet og en investering i dig selv og din fremtid.

højskole-udlandet fællesskab

Find det mest fantastiske fælleskab på højskolen.

Afrikansk eventyr

Selvom frivilligt arbejde og undervisning fylder meget under opholdet, er der naturligvis også tid til at udforske det afrikanske kontinent og alle dets utrolige seværdigheder. Her er i sandhed mulighed for at få oplevelser for livet og kaste dig ud i vilde eventyr, som du aldrig glemmer. Du kan blandt andet prøve kræfter med Afrikas højeste bjerg ved at bestige Kilmanjaro. Du kan udforske livet under havets overflade og opleve smukke koraller og eksotiske fisk ved at dykke i det Indiske Ocean. Du kan opleve kontinentets vilde dyreliv helt tæt på ved at tage på en spændende safari, hvor du kan være heldig at støde på alt fra løver til giraffer og elefanter. Du kan også vælge selv at sammensætte en udflugt i opholdets fritid, hvor du kan drage ud som backpacker og udforske spændende destinationer. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, for de eventyr du kan få med hjem i rygsækken.

Læs mere om højskoleopholdet og denne fantastiske zanzibar rejse

Anmeld

Skriv en kommentar

three × two =