Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Få hjælp til Joomla på 8 centrale områder

joomla

joomla hjælpHar du brug for at oprette en helt nye hjemmeside til din virksomhed, eller trænger din nuværende bare til en grundig overhaling? Så har du brug for det helt rette Content Management System (CMS) til at opbygge hjemmesiden i. CMS er det system, som du opbygger hele din hjemmeside i, og som hjælper dig til at skabe den online platform, du drømmer om. Derfor er det naturligvis vigtigt at vælge det rigtige. Der findes utallige muligheder på markedet, men for mange er der ingen tvivl om, at Joomla er vejen frem. Det prisbelønnede system bliver brugt til at skabe professionelle hjemmesider verden over på grund af dets mange muligheder for at skræddersy indholdet, præcis som du vil have det.

En hjælpende hånd til Joomla

Selvom Joomla er enormt brugervenligt og enkelt at anvende, kan det være overvældende at kaste sig ud i selv at skulle oprette en hjemmeside i systemet. Særligt for brugere uden stor erfaring med opbygning af hjemmesider, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Heldigvis er der hjælp at hente. Joomlakonsulenten.dk er din personlige guide til at alt, der har med Joomla at gøre. Her sidder en dygtig konsulent med stor teknisk snilde klar til at hjælpe dig med alt fra helt store til små problemer med systemet og alle dets aspekter. Helt uden binding får du vejledning og undervisning i, hvordan du får Joomla til at spille for dig, så din hjemmeside skaber de resultater, du ønsker at se. Joomlakonsultenten.dk tager dig i hånden hele vejen. Der er dog især 8 centrale områder, som konsulenten sørger for at få dig godt igennem, når du kaster dig over det populære system.

Ny skabelon uden fejl

Joomla tilbyder en række forskellige skabeloner, som alle taler til forskellige behov og indeholder forskellige muligheder. Det er dog afgørende at vælge den template, som passer bedst til dig og din hjemmeside, så design og formål passer sammen. Selvom nogle skabeloner er flotte at se på, kan de have funktioner eller begrænsninger, som med tiden kan blive et problem. Joomlakonsulenten.dk hjælper dig til at vælge den rette skabelon fra start, så du undgår dumme fejl og mangler.

Fart over feltet med hastighedsoptimering

Hvis brugerne skal vælge din hjemmeside over konkurrenternes, betyder hastighed alt. Derfor nytter det ikke noget, hvis det tager en evighed for din hjemmeside at loade, da besøgendes tålmodighed lynhurtigt slipper op. For at komme det til livs er hastighedsoptimering nøgleordet, og Joomlakonsulenten.dk kan naturligvis også hjælpe dig godt på vej på dette vigtige område.

Gør drømme til virkelighed med systemudvikling

I en enhver virksomhed gælder det om at effektivisere og lette arbejdsgangen, så flere opgaver kan løses på kortere tid. Her kan it-systemer være en hurtig vej til at se gode resultater. Måske er det opgaver, der med fordel kan automatiseres eller digitaliseres. Der kan også være nuværende systemer, der trænger til at opdateres. Joomlakonsulten.dk kan uden tvivl hjælpe dig med gode ideer og smarte løsninger til systemudvikling, der garanterer succes.

Skab flere online køb

Kunderne i Danmark lægger i højere og højere grad deres varer i en online indkøbskurv. E-handel er mere populært end nogensinde før, og derfor gælder det for dig om at have en veludviklet og brugervenlig webshop, som sikrer, at de besøgende trykker køb. Joomlakonsulenten.dk ved præcis hvilke knapper, der skal skrues på, for at få flere kunder i din online butik.

Kom til tops med SEO

Hvis din hjemmeside ikke skal drukne i mængden, gælder det om at gøre sig synlig på søgemaskinerne som Google. Vi ved nemlig alle, at det er søgeresultaterne i toppen, som vi oftest klikker på. Joomlakonsulenten.dk kan hjælpe dig med at forbedre din placering på Google, så brugerne vælger din hjemmeside frem for konkurrenternes.

Hjemmeside efter behov

Det kan være, du ikke bare har brug for hjælp til enkelte områder, men ganske enkelt har brug for hjælp til at udvikle en helt ny hjemmeside fra start til slut. Her kan Joomlakonsulenten.dk også hjælpe dig på vej. Her kan du nemlig få hjælp til alt fra design til brugervenlighed og teknisk SEO, så din hjemmeside lever op til dine forventninger og behov på alle parametre.

Større sikkerhed med opgradering

En anden væsentlig del af den vejledning, du får med Joomlakonsulenten.dk, er, at du bliver guidet til, hvornår der er behov for en opgradering af din Joomla-hjemmeside. Uden de nyeste versioner af systemet, er du nemlig ikke sikret mod fejl, nedbrud og ikke mindst hackere. Vil du have optimal sikkerhed for din hjemmeside, bør du altså altid være opmærksom på, hvornår systemet skal opgraderes.

Få undervisning i Joomla

Selvom du kan få gode råd og vejledning til Joomla hos Joomlakonsulenten.dk, vil du måske gerne selv kunne varetage opgaverne på sigt. Derfor tilbyder Joomlakonsulenten.dk også kurser, hvor du lærer alt, hvad der er værd at vide om Joomla. Der tilbydes kurser og workshops for både virksomheder, institutioner og private, så alle kan blive selvkørende i det populære system.

Joomla er et fantastisk system, der kan tilpasses ethvert behov. Med Joomlakonsulenten.dk på holdet får du mulighed for at få det optimale ud af systemet, så du er garanteres succes for dig og din hjemmeside.

Anmeld

Skriv en kommentar

11 + seventeen =