Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Få masser af køreglæde til lavpris med Dacia Sandero

dacia sendero

Bilen er for mange af os helt uundværlig, hvis hverdagen skal hænge sammen. Med tiden er det dog nødvendigt at skifte den gamle model i garagen ud med en nyere, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Heldigvis er det muligt at forene kvalitet og overkommelige priser, selvom du køber en helt ny bil. Er du på udkig efter en ny bil, der kan få dig sikkert og effektivt fra a til b hver dag uden at sprænge budgettet, bør du derfor stifte bekendtskab med Dacia Sandero. Sådan lyder rådet fra Ejner Hessel, som er Danmarks største bilforhandler og serviceværksted med 22 filialer landet over. Læs mere om deres sandero her.

Pålidelig, sikker og holdbar

Som autoriseret forhandler af både Mercedes-Benz, Renault, Smart og Dacia har Ejner Hessel i den grad fingeren på pulsen, når det gælder køretøjer, der sikrer stor køreglæde til de bedste priser. Og på det punkt skiller Dacia Sandero sig i den grad ud fra mængden. Dacia er et nyere bilmærke på markedet, men danskerne har hurtigt taget brandet til sig på grund af deres smarte løsninger til fornuftige priser. Med Dacia Sandero får du netop det og meget mere. Først og fremmest får du en bil, der garantere, at du ikke skal bekymre dig om noget. Bilen er pålidelig, køresikker og ikke mindst holdbar, så du kan sætte dig trygt bag rattet i mange år frem. Ud over at være godt kørende, fejler udseendet bestemt heller ikke noget. Faktisk er det svært ikke at blive forført af modellens sporty og dynamiske look, som særligt skyldes den flotte forkromede kølergrill, fine linjer og specielle lyssignatur, der får bilen til at skille sig ud på vejene.

Rummelighed og komfort i særklasse

Når du er færdig med at beundre bilens imponerende ydre, kan du vende opmærksomheden til alle de gode indre værdier. Indeni finder du nemlig en rummelige kabine med fem komfortable siddeplader og et stort baggagerum, der sikrer plads til selv den store familie. I kabinen finder du en række smarte funktioner lige fra opbevaringsrum til smarte løsninger, der sikrer ergonomisk komfort på førersædet. Og selvom der er tale om en større bil, kan du køre langt for pengene og sikre en god brændstofsøkonomi, da du med dieselversionen får helt op til 27,1 km/l. Er du til ekstra lir og underholdning, er der også rig mulighed for at pifte Dacia Sandero op med blandt andet multimedie-systemet MEDIA NAV, som sikrer både navigation, musikstreaming og håndfri telefoni. Systemet kan sættes ind i midterkonsollen med en stor og praktisk touchsceen, der bringer din nye bil helt ind i fremtiden.

Stor køreglæde venter på dig

Drømmer du at forøge køreglæden og sikkerheden på vejene til en god pris, vil du ikke fortryde at investere i en Dacia Sandero. Hos hessel.dk kan du helt uforpligtende få et godt tilbud på den populære model lige her: https://www.hessel.dk/nye-biler/dacia/hatchback/sandero/.
Du kan naturligvis også kigge forbi en af Ejner Hessels mange bilforretninger og få en gratis prøvetur og en snak med en af de dygtige medarbejdere. Og en ting er sikkert – når du først har prøvet kræfter med Dacia, er der ingen vej tilbage.

Anmeld

Skriv en kommentar

two × 2 =