Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Forbrugerliv

Fakta om MVMT ure

ure

Udklip 2Et elegant og stilet ur er den perfekte måde, at sætte prikken over i’et på et outfit, inden du skal ud ad døren. Det gælder både i hverdagen, og når den står på fest. Med det rette ur kan du holde styr på tiden, samtidig med at du skiller dig ud. Et ur kan nemlig fortælle meget om, hvem vi er som personer. Spørgsmålet er dog for mange, hvilket ur de bør vælge? Er du i tvivl, bør du kigge nærmere på et MVMT ur hos uniwatches.dk. Dermed får du nemlig et tidløst og enestående ur, som ikke behøver koste dig en formue. Samtidig får du også.

  • Garanti på uret er 100% originalt
  • Sendt i original æske
  • Gratis fragt med sporing
  • Gratis retur

Amerikansk elegance til gode priser
MVMT uret er den nye dreng i klassen. Mærket har nemlig ikke mange år på bagen. Alligevel er det stormet frem både herhjemme og i udlandet. MVMT er et ungt amerikansk brand. Navnet er er en forkortelse af ordet Movement. MVMT har da også skabt en hel ny bevægelse inden for ur-moden. Urene har nemlig et unikt design, som du ikke finder hos andre brands. Designet er i særklase og kvaliteten i top. Den store fordel ved MVMT er dog, at priserne stadig ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Alle skal nemlig have råd til at få et smukt og moderne ur til at pryde sit håndled. Det er filosofien bag MVMT, og det har gjort mærket til en kæmpe succes på kort tid. Faktisk startede MVMT som et fundraiserprojekt. Skaberne bag havde en idé om, at de kunne kreere ure, der ville skille sig markant ud på markedet. Til det krævede det dog midler. Deres målsætning var at samle 15.000 dollars ind. Det mål oversteg de dog med længder. På blot en måned samlede de nemlig over 250.000 dollars ind. Og det blev altså startskuddet til en helt ny æra inden for ur-verdenen.

Markante ure til moderigtige mænd og kvinder
MVMT ure kan bæres af både mænd og kvinder. Der er tale om store og markante ure, som uden tvivl tiltrækker sig opmærksomhed. Herreurene er store modeller på 45 mm. De kommer i et væld af forskellige afskygninger. Du kan altså både vælge en sporty udgave eller det mere klassiske. Dameurene er derimod lidt mindre på blot 38 mm. Her kan du finde elegante og feminine modeller i blandt andet rosa guld, læder eller sølv. For at gøre urene til kvinder mere unikke, finder du en helt særlig detalje på dem. MVMT bruger nemlig ægte perlemor til at skabe den flotte urskive. Det giver et unikt look, der i den grad udstråler kvalitet.

Danske uniwatches.dk er eksperter i online salg af kvalitetsure. Her kan du nemt og hurtigt bladre igennem det imponerende sortiment hos MVMT og finde netop din favorit.

Skriv en kommentar

10 − four =