Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Tøj og tilbehør

5 FitFlop sandaler og sko til enhver smag

Top 5 FitFlop sko og sandaler

Mange af os vælger helt sikkert sko ud fra deres ydre. Vi vil gerne have noget flot til at fulde vores look. Det er dog mindst lige så vigtigt at sikre, at du vælger sko, som også sidder godt på foden.

Komfort og ergonomi er nemlig nøgleordet, hvis du vil passe godt på dine fødder gennem hele livet. Heldigvis behøver du hverken gå på kompromis med æstetikken eller komforten, når du trækker i et par sko fra FitFlop. Det britiske firma er nemlig eksperter i at lave sko, som giver din krop mest mulig støtte i løbet af dagen. Det skyldes særligt deres efterhånden ikoniske Microwobbleboard-såler. Nu kan de behagelige sko også blive dine. Her får du nemlig fem god bud på nogle af mest populære modeller, som kan fås hos spartoo.

1. F-POP Beige, FitFlop

FitFlop F-POP Beige skoElegant ballerinasko til den lyse tid
Ballerinasko er en rigtig klassiker at finde frem fra klædeskabet, når vejret bliver mildere. Gennem foråret og sommeren er de nemme lige at hoppe i og dermed være velklædt til både hverdag og festlige begivenheder. FitFlop har naturligvis også givet sit bud på den populære sko. Modellen her har et stilfuldt design med en beige overdel i tekstil og en sål af hvidt gummi. Det giver en fin og feminin kontrast. Den har desuden en såkaldt Supercomff sål, som sikrer optimal komfort. Modellen fås også i sort.

Mere produktinfo

 

 

2. FINO TOE-POST, FitFlop 

FitFlop Toe-Post sandalUundværlige flip-flops til ferien
Når tasken skal pakkes til ferien sydpå, er det et must at huske et par flip-flops. Klipklappere, som vi ofte kalder dem herhjemme, er geniale til at få luftet fødderne i varmen. De kan desuden både bruges, når turen går til poolen, stranden eller ud at spise. De afslappede sandaler er dog sjældent særligt gode ved fødderne. Det problem har FitFlop heldigvis løst med deres FINO TOE-POST flip-flops. Denne smarte model har en unik hæl med en højde på 6 cm, som gør meget for din holdning. Derudover er den udsmykket med nogle fine sorte perler foran, som giver dem et glamourøst udtryk.

Materialer:

 • ✅ Overdel : Syntetisk
 • ✅ For : Syntetisk
 • ✅ Indvendig sål : Syntetisk
 • ✅ Udvendig sål : Syntetisk

Dimensioner:

 • Hælhøjde : 5.0cm
Mere produktinfo

 

 

3. LAILA DOUBLE BUCKLE, FitFlop

FitFlop Laila Double Buckle støvlerFede læderstøvler med unikke detaljer
I de koldere måneder er det nødvendigt at finde støvlerne frem. Her har FitFlop designet et par tidløse og stilfulde af slagsen, som vil klæde enhver kvinde. De er udført i læder, som giver et flot og eksklusivt ydre. Det understøttes også af de fine spænder i sølv, som også giver dem en smule kant. Støvlerne har desuden en rigtig god stødabsorbering på grund af den særlige sål, som FitFlop er så kendt for.

Materialer:

 • ✅ Overdel : Læder
 • ✅ For : Tekstil
 • ✅ Indvendig sål : Læder
 • ✅ Udvendig sål : Gummi

Dimensioner:

 • Hælhøjde : 3.0cm
 • Skafthøjde : 12.0cm
Mere produktinfo

 

 

4. UBERKNIT SLIP-ON HIGH TOP SNEAKER, Fitflop

FitFlop Uberknit slip on high top sneaker sneaker Smarte og komfortable sneakers
Der findes ikke en mere afslappet og cool form for fodtøj end sneakers. FitFlop er heldigvis også hoppet med på bølgen med denne smarte model. Her er tale om en høj sneaker udført i en sporty og meget moderne stil. Overdelen er lavet af blåt tekstil, mens sålen er af gummi. Det er netop denne sål, der giver den gode ergonomiske følelse. Du kan også få skoen i sort, hvis det mere er din stil.

Materialer:

 • ✅ Overdel : Tekstil
 • ✅ For : Tekstil
 • ✅ Indvendig sål : Tekstil
 • ✅ Udvendig sål : Gummi
Mere produktinfo

 

 

5. LOAFER VIOLET, FitFlop

FitFlop Loafer skoFeminin loafer med skønne detaljer
Loafers er de seneste par år blevet enormt populære til både mænd og kvinder. Her er dog tale om en enormt feminin version fra FitFlops hånd. De er lavet i den smukkeste bordeaux farve, som er meget oppe tiden netop nu. Foran finder du nogle diskrete guld-detaljer, som giver dem et eksklusivt look. Selve overdelen har et flot ruskinds-look, mens sålen er af gummi. Dermed er skoen både behagelig og pæn.

Dimensioner:

 • Hælhøjde : 4.0cm
Mere produktinfo

 

 

Histore: Design og biomekanik går hånd i hånd

FitFlop så første gang dagens lys tilbage i 2007. Her blev det første par Walkstar sandaler nemlig solgt. Og det var ikke bare et par tilfældige sandaler. De var nøje udarbejdet gennem et ret unikt samarbejde. Det var nemlig entreprenøren Monica Kilgore, som har en fortid i skønhedsbranchen, der gik sammen med en duo af biomekanikere. Nærmere bestemt var det de britiske biomekaniske genier Dr. David Cook og Darren James.

Med deres ekspertise blev det muligt at udarbejde fodtøj med en enestående stødabsorbering. Faktisk er stødabsorberingen 25 % bedre end ved andre sko. Derudover er skoenes såler opbygget af tre zoner, som giver den bedst mulige komfort og støtte. De helt særlige ergonomiske fordele kombineret med det flotte design, har i dag gjort FitFlop til et anerkendt brand verden over. Senest i 2017 landede skobrandet stjernen Uma Thurman som ansigt for deres nye kampagne.

FitFlop

Inspiration: Gør noget godt for dine fødder med FitFlop

Vores fødder skal bære os igennem hele livet. Derfor fortjener de at blive forkælet med ordentligt fodtøj. Og her er FitFlop er ideel løsning. Det skyldes de førnævnte zoner i de særlige såler. Det indebærer blandt andet, at sålen i forfoden er meget stiv, hvilket giver en god trampolineffekt. Sålerne sikrer også, at dine forfodsknogler er bedre beskytter mod dumme slag. Du kan altså iføre dig skoene, uanset om du skal på kontoret, til fest, på strandren eller på vandretur. Det bedste af det hele er dog det brede udvalg, som garanterer, at alle kan finde lækkert fodtøj hos dem uanset smag.

Læs også om: Skoletaske tilbud, Stine Goya, Sneakers mænd, Bodystockings, Ponchoer, Regnfrakke til kvinder, levis jeans, Kjoler udsalg, kimonoer, Art sko, Tøj hjemmesider, Junarose, Tommy Hilfiger dame sko, kjoler på udsalg, Kimono

2 kommentarer

Skriv en kommentar

19 − fifteen =